کسی اینجا میدونه که توی هارد 20 gigi چند تا بازی میشه نصب کرد؟
مرسی
مرسی
سلام.نقل قول:
مرسی
۲ تا
هارد 20GIG در واقع 14GIG هستنقل قول:
XboXLive-Gold در پایان این هفته مجانی خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام کسانی که از سرویس Silver مربوط به شبکه XboXLive استفاده میکنند میتوانند اخر هفته جاری یعنی روز های شنبه و یکشنبه از تمامی سرویس های مشترکین Gold شبکه نیز استفاده کنند. که شامل امکانات متنوعی چون بازی های آنلاین استفاده از مجموعه موزیک شبکه دیدن سریال ها و فیلم هایی که در شبکه وجود دارند استفاده شبکه های اجتماعی مانند Netflix, Last.fm, Facebook و خیلی امکانات دیگر میشود.
این به این معنی است که اگر جز مشترکین Gold مایکروسافت نیستید نیز میتوانید بازی Halo Reach خود را بصورت آنلاین تجربه کنید !
منبعکد:www.b.a.z.i.c.e.n.t.e..r.com
هر بازی هم معمولا ۶ گیگ هست به صورت نرمالنقل قول:
هارد 20GIG در واقع 14GIG هست
زیاد متوجه نشدمنقل قول:
برای همیشه رایگان شده - یا فقط شنبه و یکشنبه این هفته!!!!!!!!!!
سلام بچه ها.جان من هر چه زودتر به این سوال من جواب بدین.
من میخوام یه دسته ایکس باکس بگیرم و به پی سی وصل کنم. به نظرتون همون دسته نو سیم دار ایکس باکس رو بخرم و وصل کنم بهتر و ارزون تره یا اینکه یه دسته دست دوم بگیرم بدم سیم دارش کنن؟ یا اگه راه دیگه ای پیشنهاد می کنین بگین.
من حساب کردم دسته نو سیم دار 38 تومن تو ارومیه س که میشه 35 تومن گرفت و اگه دسته دست دوم رو سیم دار کنم میشه 33 تومن.کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟؟؟
خوب معلومه دیگه یه دسته نو بخر.نقل قول:
چه کاریه بخاطر 3 تومن
آخه می خوام بدونم به نظر شما ارزشش رو داره 35 تومن بدم بهش ؟؟؟نقل قول:
اون موقع که ایکس باکس داشتم و سوخت بیشتر از خود ایکس باکس با دسته ش حال میکردم .
بعد اینکه واسه وصل کردن وایرلس دسته ایکس باکس باید وسیله زیر باشه ؟؟ نمیشه یه چیز دیگه ای وصل کنم ؟؟؟ از این من هیچ جای ارومیه ندیدم!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-این dvd بازی های arcade در واقع بازی های توی live هستن که به صورت dvd کردن یا کلا بازی هاش متفاوته؟؟
و روش خاصی برای اجراشون هست یا نه؟ چون یک آموزشی توی ب ا ز ی س ن ت ر بود که نحوه ی اجرای بازی های arcade بود.
2- میشه بازی ها رو rename کرد؟ یعنی وقتی که dvd رو میذاری جایی که مثلا مینویسه play gta iv عوض کرد؟؟
3- اگر یک بازی رو از هارد پاک کنیم اچیومنت هاش هم پاک میشه؟؟
4-الان من بازی gta iv و gta liberty city رو رو هارد نصب کردم بعد که الان میرم تو memory setting توی لیست بازی ها فقط gta iv هست که 13 گیگه!!! حالا یعنی این 2 تا رو join کرده؟ مال همه همین جوریه؟
مرسی
نقل قول:
یعنی چی؟ یعنی اونایی که لایو دارن همیشه سلورند ، بعدش یکشنبه ها شنبه ها فقط گلد میشن؟ این که خیلی عالیه ! این دو روزشو آنلاین می زنیم ، بقیه روزا آفلاین!
اين كه واسه هفته قبل بود مگه دوباره مجاني شده؟نقل قول:
سلام کسی جدیدترین آپدیت ایکس باکس رو داره ؟
تو همین بخش کنسول ها هست....یکم بگرد.نقل قول:
اپدیت داشبورد .
سلامنقل قول:
سلام کسی جدیدترین آپدیت ایکس باکس رو داره ؟
اگه منظورتون این اپدیت داشبوردی که واسه کینکت هست , هست ۲ تا لینک بود که برداشتن فایلشو. شما هم بهتره تا خود ماکروسافت رسمی اعلام نکرده نصب نکنید.
سلام.نقل قول:
1-این dvd بازی های arcade در واقع بازی های توی live هستن که به صورت dvd کردن یا کلا بازی هاش متفاوته؟؟
و روش خاصی برای اجراشون هست یا نه؟ چون یک آموزشی توی ب ا ز ی س ن ت ر بود که نحوه ی اجرای بازی های arcade بود.
2- میشه بازی ها رو rename کرد؟ یعنی وقتی که dvd رو میذاری جایی که مثلا مینویسه play gta iv عوض کرد؟؟
3- اگر یک بازی رو از هارد پاک کنیم اچیومنت هاش هم پاک میشه؟؟
4-الان من بازی gta iv و gta liberty city رو رو هارد نصب کردم بعد که الان میرم تو memory setting توی لیست بازی ها فقط gta iv هست که 13 گیگه!!! حالا یعنی این 2 تا رو join کرده؟ مال همه همین جوریه؟
مرسی
۱. بازی های ارکید معمولا مینی گیم هستن و dvd که شما دیدید بازی های تریال هستن. بله یه روشی هست که بهش میگن jtag
۲. تا حالا امتحان نکردم ولی بهتره باید به سورس بازی دست رسی داشته باشید.
۳. نه دوست عزیز اچیومنت ها روی پروفایل شما هستن.
۴.نه دوست عزیز چون کلا ساختارش اینجوریه ۲ تاشون میرن تو یه فولدر.
اون دیگه نظر خودتون هست.نقل قول:
آخه می خوام بدونم به نظر شما ارزشش رو داره 35 تومن بدم بهش ؟؟؟
اون موقع که ایکس باکس داشتم و سوخت بیشتر از خود ایکس باکس با دسته ش حال میکردم .
بعد اینکه واسه وصل کردن وایرلس دسته ایکس باکس باید وسیله زیر باشه ؟؟ نمیشه یه چیز دیگه ای وصل کنم ؟؟؟ از این من هیچ جای ارومیه ندیدم!!!!
بله حتما باید این وسیله باشه.
آقا میشه چندتا بازی شاد و ساده برای xbox معرفی کنین؟ (اگه هست؟)
یعنی بشه مثلا دونفره بشینیم یه بازی ساده با مزه انجام بدیم!
lego harry potterنقل قول:
lego batman
lego indiana jones
Toy story3
سلام سایت ایکس باکس هم که هنوز فیله عجبا چه کنیم:31::31:
ورزن دستگاه رو کجا مینویسه؟
آخرین ورزن قبل اون کینکته چیه؟
سلام دوستان.
ايكس باكس من تا همين امروز كاملا سالم سالم بود و تا حالا هيچ مشكلي براش پيش نيومده بود امروز بازش كردم تا فن هاشو تميز كنم و خمير سيليكون تازه بزنم . قبلا هم چند بار اين كارو انجام داده بودم.
حواسم بود و به برد كنسول آسيب نرسوندم( كاملا دقيق تميز و سرهم بنديش كردم.)
ولي الان ارور سه چراغ ميده و هر كاريش ميكنم درست نميشه.....
بنظر شما:
1-مشكل كنسول از كجاست؟
2-چيكازش كنم؟
دوستان من فیفا 11 رو گرفتم ولی اجرا نمیشه می زارم توش میگه reading disk
بعد میگه open tray از خیلیا پرسیدم میگن مشکل از آپدیته . به نظر شما مشکل چیه ؟
سلام دوستان.
ايكس باكس من تا همين امروز كاملا سالم سالم بود و تا حالا هيچ مشكلي براش پيش نيومده بود امروز بازش كردم تا فن هاشو تميز كنم و خمير سيليكون تازه بزنم . قبلا هم چند بار اين كارو انجام داده بودم.
بنظر شما:
1-مشكل كنسول از كجاست؟
2-چيكازش كنم؟
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
up
:19:
123456789
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
ورژن فرمور دستگاهتون چيه؟اگه فرم ور LT رو دستگاهتون هست پس مشكل از بازيه.در غير اينصورت بايد دستگاهتون رو آپديت كنيد.احتمال 90 درصد مشكل از آپديته.نقل قول:
خمیر سیلیکون زدی؟؟؟؟؟ :18:
مگه کامپیوتر هست؟؟؟ :27:
سلام عزیزمنقل قول:
آخه برادر من مگه خمیر سیلیکون کرم ضد آفتابه :31: !!
شما اول به من بگو به کجای کنسول خمیر سیلیکون زدی !؟
بعدش شما یک بار تمام قسمت ها رو باز کن و بعد دوباره ببند , امکان داره یه Connector رو ناقص وصل کرده باشی.
زمانی که دستگاه Open Try میده فقط یه دلیل داره اونم پایین بودن ورژن iXtreme درایو کنسول است.نقل قول:
باید Update کنی عزیز.
البته معمولا play DVD میزنه .نقل قول:
دوستان من فیفا 11 رو گرفتم ولی اجرا نمیشه می زارم توش میگه reading disk
بعد میگه open tray از خیلیا پرسیدم میگن مشکل از آپدیته . به نظر شما مشکل چیه ؟
سلامنقل قول:
سلام دوستان.
بنظر شما:
1-مشكل كنسول از كجاست؟
2-چيكازش كنم؟
خوب اولا که نیازی نیست خمیر سیلیکون بزنید.
۱. یه بار دیگه باز کن کنسولو ببین اتصالی چیزی نکردن پایه ها . یا خمیر جای نریخته.
۲. اگه بردتون جاسپر هست که هیچی بهتره بیخیالش بشید. اگه برد های دیگه هست ببرید تعمیر کار
مگه شما مي خواي بري بيرون به خودت خمير سيليكون ميزني؟:31:نقل قول:
بنده محل اتصال فن به gpu و cpu رو كه خميرش قديمي شده بود پاك كردم و بصورت كاملا دقيق از خمير سيليكون استفاده كردم.
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
ممنون.ولي 6 بار كنسولو باز و مجددا بسته كردم ولي connector ها مشكل نداشت و جايي هم خمير نريخته.نقل قول:
مطمئن هستم كه درست خمير زدم و اشكال از اون نيست.
بله برد دستگاه جاسپر هستش و منظورتون رو نمي فهمم كه چرا بايد بيخيال بشم.ممكنه يكم راهنايي كنيد.:10::41:
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
گلبرگ گلم گل توي باغچه....اگه من نبودم كي ميرفت تو باغچه:5:نقل قول:
:31: شاید !نقل قول:
یعنی HeatSink رو برداشتین دیگه ؟؟
بله.ميتونيد راهنمايي كنيد.ممنوننقل قول:
خب پسر خوب چرا اینکارو کردی !! حداقل یه سوال میکردی .نقل قول:
Chipset های این دستگاه به فشار Heat Sink حساس هستن مخصوصا اینکه از سری های Flacon به اینور همه به حالت X-Clamp در اومدن و
تنظیم شده هستن.
شما به احتمال زیاد پیچ هارو زیاد سفت کردی , دستگاه رو کامل باز کن و مادر بورد رو هم در بیار , بعد پیچ هارو انقدر شل و سفت کن تا کنسول دیگه Error نده.
در ضمن عزیز دل برادر شما کنسولت Jasper هست و ساختش هم جدیده , خمیر سلیکون هم ماست نیست که کپک بزنه یا بترشه :31: معمولا 6-7 سال طول میکشه تا خراب بشه !! که البته اگه جنس خوبی داشته باشه که الان Xbox های جدید داره.
مدل های Launch و Zephyr بودن که از خمیر های Brown استفاده میشد و زیاد جالب نبود.
ممنون از اطلاعاتون.نقل قول:
مگه ماستهاي شما كپك ميزنه؟:31:
ما هم مرض نداشتيم ولي خميرش خراب شد كه از نو زديم.
پيچها رو هم شل و سفت كردم ولي نشد.راهنمايي نداريد؟
heatstink ها رو هم سفت نبستم.احتمالش هست كه بردم خراب شده باشه كامل؟مرسي.
حالا کسی آپدیتشو برای دانلود سراغ نداره . چون من نمی تونم بدم بیرون . مشکل پول نیست . یه چیزدیگست . در ضمن حجم آپدیتم مهم نیستنقل قول:
دوست عزيز آپديت كنسول ونصب firmware جديدتر بصورت نرم افزاري انجام نميشه و و در واقع منظور از آپديت فلش كردن درايو دستگاه شما بصورت سخت افزاريه كه كنسولتون بايد باز بشه و درايوش رو توسط كامپيوتر و با نرم افزارها و روش هاي مربوطه فلش كنيد.اگه خودتون توناييش رو داريد آموزشهاش روي سايتهاي مختلف هست(ارزش ريسك كردن نداره چون در صورت اشتباه به كنسولتون آسيب ميرسه و كار مشكليه)نقل قول:
اگه نه بديد بيرون ويه جاي مطمئن كه براتون ورژن جديد ixtreme firmware رو بريزن كه هزينه معقولش هم 10 ت هست.
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
.نقل قول:
.
.
.
.
.
كممممك...!
احتمالیو که میدم اینه که شما زمانی که میخوای یک heatSink رو از یک Chipset جدا کنی به خاطر چسبندگی ای که این سیلیکون ها داره میتونه کمی جدایی بین Board و چیپست انداخته باشه.نقل قول:
راستی نگفتی Error دستگاه چیه ؟
این Update خیلی کاره سختیه و ریسک بالایی هم داره. بیرون بدید خیلی بهتره.نقل قول:
آخه من چند بار سیستممو خودم آپدیت کردم هیچ اتفاقی هم نیفتاد
نقل قول:
آخه من چند بار سیستممو خودم آپدیت کردم هیچ اتفاقی هم نیفتاد
دوست عزیز منظور دوستامون اپدیت داشبورد نبوده اپدیت فریم ویر هست که کار شما نیست :20:
هزینش هم ۶ تومن هست
موقه باز یا بسته کردن خیلی فشار نیوردی؟ که برد تاب برداشته باشه؟نقل قول:
ممنون از اطلاعاتون.
مگه ماستهاي شما كپك ميزنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم مرض نداشتيم ولي خميرش خراب شد كه از نو زديم.
پيچها رو هم شل و سفت كردم ولي نشد.راهنمايي نداريد؟
heatstink ها رو هم سفت نبستم.احتمالش هست كه بردم خراب شده باشه كامل؟مرسي.
چرا فکر کنم دلیلش همین باشه....چیکارش می کنن اگه بدم بیرون برام درستش کنن؟نقل قول:
خودم نمیتونم کاریش کنم؟
معمولا اول میان با اهم متر مسیر های مختلف رو تست میکنن که ببینن ترک موئی نداشت باشه یا BUS اش قطع نشده باشه بعدش همنقل قول:
فکر میکنم با سشوار صنعتی با گرما صافش میکنن. که البته تاپ برداشتن بورد هم تو مدت زمان طولانی اتفاق میوفته نه در 5 دقیقه !!
چون مثلا شما میای پیچ یک قسمت رو سفت میبندی و جای دیگه رو شل و همین در مدتی که کار میکنه و سیستم گرم و سرد میشه باعث
میشه بورد کمی انحنا پیدا کنه.
بد بختی بورد های 360 هم همگی 3 لایه هستن و استحکام کافی ندارن.
ممنون.نقل قول:
در واقع ايكس باكس مال يكي از دوستانم بود كه مي خواست براش سرويسش كنم و كاملا سالم بود كه البته منم سرويسش كردم!!!!!!!!:10:
به اسم جاسپر خريده بود منم اول دقت نكردم ولي بعدش فهميدم كه بردش جاسپر نيست و با يه دسته دو عوضش كردن و بهش انداختن.
الانم كنسول ارور 0110 ميده (سه چراغ چشمك زن) كه فكر كنم به خاطر رم باشه ومنم راجع بهش اطلاعاتي ندارم....ممنون ميشم اگه كامل راهنماييم كنيد .
كه اصلا ميتونم كاريش بكنم يا نه!
قیمت بهترین نوع XBOX در داخل ایران الان چنده ؟
مدلی که اکثر شماها دارید رو میگم...
راستی دوستان یکم از لحاظ فنی برام عجیبه یه کنسول که سال 2005 ساخته شده یعنی انقدر چیپست گرافیکیش قویه که میتونه جدیدترین بازیهای روز رو اجرا کنه ؟ و دیگه اینکه دقیقا کنسولها چطور عمل میکنند .. بازیهای روز رو چطوری با گرافیک واقعیشون میتونند نمایش بدند؟
سوال بالا با توجه به عدم آگاهی من به کنسولها و عدم تجربه کاری باهاشون پرسیده میشه (جز PS2 )
مدلهاي ايكس باكس از نظر سخت افزاري با هم هيچ تفاوتي ندارند و اختلاف قيمت انواع مدل هاي ايكس باكس به خاطر وسايل جانبيشونه(مثل هارد.كابل HDMI و ...) بهترين مدل اليت Elite هستش كه قيمتش بين 310 تا 330 هستش و به صرفه ترينش هم مدل آركيد Arcade هست كه تقريبا 270 قيمت داره.نقل قول:
كنسول هاي بازي مثل ايكس باكس و پلي استيشن 3 پردازنده هاي گرافيكي نسبتا قوي اي دارن. اما دليل اصليش اينه كه اين كنسول ها فقط براي بازي ساخته ميشن و هماهنگي لازم بين قطعات مختلفشون وجود داره و بازيسازها با توجه به ظرفيت اين كنسول ها بازيها رو طراحي ميكنند.بازيهايي كه شايد در كامپيوتري با پردازنده گرافيكي با قدرت دو برابر هم به بهترين نحو اجرا نشه.
براي اعداد و ارقام دقيق به اين پست[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=939731&postcount=2[/HTML]مراجعه كنيد.
بهترین مدل که همون Elite باشه حدود 350 تومنه!نقل قول:
والا این برای خودمون هم عجیبه!!:31:نقل قول:
راستی دوستان یکم از لحاظ فنی برام عجیبه یه کنسول که سال 2005 ساخته شده یعنی انقدر چیپست گرافیکیش قویه که میتونه جدیدترین بازیهای روز رو اجرا کنه ؟
من با یه سری مقایسه جواب سوال شمارو میدم :نقل قول:
و دیگه اینکه دقیقا کنسولها چطور عمل میکنند .. بازیهای روز رو چطوری با گرافیک واقعیشون میتونند نمایش بدند؟
ببینید اگر بخوایم بازیهای کنسول را با PC مقایسه کنیم باید گفت از نظره گرافیک معمولا فرقی باهم ندارن ولی از لحاظ رزلوشن بازیهای کنسولی اکثرا رزلوشن 720p دارن که خوب در یک PC در اصطلاح High End رزلوشن به مزاتب بیشتر ازین خواهد بود! همچنین سرعت فریم در بازیهای کنسولی معمولا از 30 فریم شروع و به 60 فریم محدود میشه ولی در یک High End PC با توجه به سخت افزار قدرتمندش بحث فرق میکنه!
در کل بازیسازان با توجه به سخت افزار کنسول ها که محدودیت دارن میان و با کاهش رزولوشن و بافتها سعی میکنن استخوان بندی گرافیک بازی را حفظ کنن و با کلک رشتی های مختلف از سخت افزار کنسول ها بهترین استفاده را ببرن.:31: