ما هم ميدونيم چي كار كنيم از اين به بعد هركي چيزي خواست توي پست خصوصي بگه تا براش بزاريم البته اين نظر منه شما چي ميگيد ؟
ما هم ميدونيم چي كار كنيم از اين به بعد هركي چيزي خواست توي پست خصوصي بگه تا براش بزاريم البته اين نظر منه شما چي ميگيد ؟
تو هنوز بلد نيستي چه جوري دروغ بگي اخه كي مياد با اين عكس هايي كه گذاشتي (دستت رو شد) بياد ازت بخره من كه باورم نميشه!!!!!نقل قول:
کسی که به دروغ داره میگه "این عکس ها از روی جلد هست و ..." تو هیچ کاری بلد تیستی بکنی چرا؟ چون اون لیموزین رو خودم هم دالود کردم و خود J,V.T اون رو ساخت هامر اچ 1 رو هم که داره میگی از تو نیست از GTAGUY هست و اگه بلدی و واقعاً این رو ساختی این یکی رو ترجمه کن:
Model.Available(23@)
else_jump @BBALL_5240
080A: get_object 0@ spoot 1 store_to $TEMPVAR_FLOAT_1 $TEMPVAR_FLOAT_2 $TEMPVAR_FLOAT_3
080A: get_object 0@ spoot 2 store_to 2@ 3@ 4@
080A: get_object 0@ spoot 3 store_to 5@ 6@ 7@
و در ضمن این به چی بستگی داره ؟ یعنی در کجا از این کد استفاده میشه؟ سوالم خیلی خیلی آسونه البته اگه واقهاً تو پچ ساز باشی...
اینم ورژن جدید ENB از من و بوریوز (سازنده ENB) که حتماً دانلودش کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود مستقیم از خود وب سایت ENB این هست:
در دفعات بعد می خواهیم بازتاب روی دریا را درست کنیم....کد:http://boris-vorontsov.narod.ru/enbseries_gtasa_v0075c.zip
راستی اینم همون بنزه که حامد در موردش میگفت....ویرایش شده خودم؛ورژن 1.2که البته اگه به سقفش نگاه کنین ؛ می فهمین عکس واسه ورژن 1.1 هست.
ورودی بازی من. البته 3 ، 4 سال کار داره.
اینم عکس داخل بازی. ولی هنوز سالهای سال کار داره.
بچه ها خسته نباشید ...من پراید صندوق دار از کجا میتونم پیدا کنم:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی میتونه این پراید 141 اسپرت رو درست کنه:31:
دانوش جان ميشه يكمي به من (كه يكمي دوهزاريم كجه) بفهموني كه اين به چه درد ميخوره و چجوري نصبش كنم.نقل قول:
اقاي دانوش شما اين Enb شما روي گرافيك 6200 هم عمل ميكنه اگه عمل ميكنه لطفا طريقه استفادشو برام بزاريد
ممنون
دانوش خان اين عكسو نگاه كن :
انگار دستش قطع شده
حالا اسكيته چقدر سرعت ميره ميتوني از اون نوع اسكيت (منظورم مثل كفشه) درست كني
__________-
حالا يه موتور جت براي اسكيتت بزار سرعتش بيشتر بشه خيلي حال ميده