قول دادهاند مشكلم را حل كنند اولادي: به كمك رئيس جمهور هم اميدوار هستم
مسئولان پرسپوليس قول دادهاند تااواسط هفته آينده در تمرينات الشباب باشم.
مهرداد اولادي در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق پاسخگوي سوالات ما شد:
روز سه شنبه با مسئولان باشگاه پرسپوليس جلسه داشتيد آيا ثمري هم داشت؟
اتفاق خاصي نيفتاد. صحبتهايي را با هم انجام داديم. آنها تلاش خود را ميكنند كه اين مشكل حل شود.
اميدوار هستي كه حل بشود؟
بله، قول دادهاند كه حل شود، باور كنيد من از چيزي خبر ندارم ونميتوانم در اين زمينه دخالت كنم.
ظاهرا باشگاه الشباب قصد شكايت دارد؟
من خبر ندارم. من با آنها در ارتباط هستم و حرفي از اين موضوع نزدند . آنها فعلا همه گونه همكاري كرده اند.
تاكي زمان داري؟
تا كي ميتوانم داشته باشم؟ سه ماه است كه درگير اين مساله هستم .مسئولان پرسپوليس قول دادهاند من تا اواسط هفته آينده در تمرينات الشباب باشم .
گويا به رئيس جمهور هم نامه نوشتهاي جريان چيست؟
گفتم كه به كمك همه براي حل اين مشكل اميدوار هستم، مسئولان پرسپوليس قول دادهاند خودشان مشكل را حل كنند. اميدوارم هر كسي كه ميتواند اين مشكل را حل كند، من به كمك آقاي رئيس جمهور هم اميدوار هستم.
تساوی پرسپولیس مقابل یک تیم دسته اولی/ دنیزلی در ورزشگاه کارگران حاضر شد
تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری دوستانه و تدارکاتی برابر تیم دسته اولی سرخپوشان به نتیجه ای بهتر از تساوی دست نیافت.
به گزارش خبرنگار مهر این تیم که خود را برای حضور در ششمین دوره رقابتهای لیگ برتر آماده می کند عصر امروز در ورزشگاه کارگران به مصاف تیم فوتبال سرخپوشان دلوار افزار رفت اما در پایان نتیجه ای بهتر از تساوی 1 بر1 کسب نکرد. در این بازی پژمان نوری تنها گل پرسپولیس را وارد دروازه حریف کرد.
مصطفی دنیزلی سرمربی ترکیه ای تیم فوتبال پرسپولیس که ظهر امروز به تهران بازگشته است با حضور در ورزشگاه کارگران این دیدار را از نزدیک تماشا کرد. محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل باشگاه نیز یکی از تماشاگران ویژه این بازی بود.
بالاك: در خط دفاع مشكل داريم
ميشائيل بالاک كاپيتان تيم ملي آلمان تاكيد كرد خط دفاع اين تيم با مشكلاتي مواجه است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بالاك در ديدار چلسي مقابل بلكبرن از هفته سوم ليگ برتر انگليس نمايش قابل قبولي را ارائه داد تا اعلام كند مصدوميتش از ناحيه لگن برطرف شده است.
وي در خصوص بازي آلمان با ايرلند و سن مارينو گفت: "ما در خط دفاع مشكل داريم و بايد فكري بكنيم.
يوآخيم لو نيز اعلام كرده اين مشكلي است كه با وجود مصدومان بسيار به وجود آمده و با حضور مهره جايگزين حل خواهد شد."
تجليل از پله پس از نيم قرن
مقامات باشگاه يوونتوس ايتاليا با اهداي تنديسي به پله اسطوره فوتبال برزيل از اين ستاره به خطار به ثمر رساندن يكي از زيباترين گل هايش در سال 1959 تجليل كردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در مراسمي كه جمعيتي حدود هفت هزار نفر تماشاگر حضور داشتند مقامات باشگاه يوونتوس از پله به خاطر به ثمر رساندن يكي از زيباترين گلهاي خود در سال 1959 كه موجب محبوبيت بسيار زياد اين بازيكن در بين علاقه مندان به فوتبال شد با اهداي تنديسي زيبا تشكر و قدرداني كردند.
پله در خاتمه اين مراسم در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت:
"اين تجليل به خاطر اتفاقي كه تقريباً پنجاه سال پيش رخ داد از طرف مقامات باشگاه يوونتوس از من انجام شده است. به خاطر همين احساس خوبي دارم و بسيار خوشحالم."