مخابرات هیچ خیری نداره این تعداد زیاد مشترکین هم چون فیبرن مخابرات مجبورشون کرده.این خودش نشون دهنده زورگو بودن شرکت هست.تازه کجاشو دیدی دزد هم هست!نقل قول:
Printable View
مخابرات هیچ خیری نداره این تعداد زیاد مشترکین هم چون فیبرن مخابرات مجبورشون کرده.این خودش نشون دهنده زورگو بودن شرکت هست.تازه کجاشو دیدی دزد هم هست!نقل قول:
من که طرحم تموم بشه از مخابرات میرم.مخابرات فقط عذاب بود برام
دوستانی که شب ها مشکل افت سرعت دارن مودمشون را خاموش روشن کنن یا دیسکانکت کنن.من چند شب ساعت یک میشه سرعت به زور به سی میرسه بعد از خاموش روشن کردن مودم سرعتم بهتر میشه.
حالا چرا اینجوری مینویسی ؟ یه خط مینویسی 10 تا اینتر میزنی !؟نقل قول:
آقای عزیز متوجه نیستی واسه همینه که میگم / من و امثال ما که از این مخابرات بی صحاب سرویس داریم واسه اینه که خط تلفن مون روی فیبر نوری هستش / یعنی نمیشه به جز خود مخابرات از جای دیگه ایی سرویس گرفت/
بعدشم مگه نمیگی پول واست مهم نیست ؟ خوب من که گفتم چه کار کنی /
روزی 100 گیگ دانلود میتونی بکنی /
در حال حاضر واسه تست یه فایل 10 مگی گذاشتم واسه دانلود اونم از سرور داخلی ( اینترانت ) سرعت دانلود بین 15 تا 40 متغیره . ( اون کنتور IDM خیلی کند حرکت میکنه )
بچه ها بخیال دانلود بشید / به خدا پول برقی که سیستمون مصرف میکنه خیلی بیشتر از اونی میشه که بخوای برید همون رو توی روز دانلود کنید یا فایل اورجینالش رو بخرید/
خدایی راست می گی من الان یک فیلم زدم از سرور مولتی شیر دانلود کنمنقل قول:
قبل از ساعت 1 داشت با سرعت 260 دانلود می کرد اما به محض اینکه ساعت 1 شب شد سرعت دانلود رسید به 5 الی 20 کیلوبایت !!!!
تازه این 20 کیلوبایت که می گم دیدین وقتی سرعت کمه idm سرعت دقیق رو نشون نمیده و هر چند ثانیه یک بار اعلام سرعت می کنه اونجوری شده
مثلا 2 ثانیه سرعت 20 کیلو بایت رو نشون میده 3 ثانیه هم سرعت 7 کیلوبایت
دیگه ببینید وضعیت چه قدر خرایه:n23:
سلام دوستان
صبحتون بخیر
من به سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رفتم و از مخابرات شکایت کردم و باور کنید بیشتر از 5 دقیقه طول نکشید یعنی شمایی که اینقد شکایت می کنید نمی تونید 5 دیقه وقت بزارید و به این سایت برید و شکایت کنید؟؟:n29:
اینم مدرکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت سرعت زیر 20 کیلوبایت ! ..//
!!! خیلی برام عجیبه!!! یعنی تو مشهد به اون گندگی یه شرکت دیگه ای جز مخابرات نیس که روی فیبر نوری سرویس بده؟؟؟:n13:
من اینجا آرزوم اینه که خطم فیبر بود میتونستم از مخابرات 8 مگ بگیرم !!! ولی شما دارید فرار میکنید !!! خیلی بده خداییش!!! همش زوره !! پول بده نه کیفیت بگیر و نه سرعت:n29:
سلام دوست عزیز اگه میخوای اینجوری دانلود داشته باشی بیا اینم یه مدرک از دزدی وسرعت طرح نقره ای هر روز یه پشتیبانی زنگ میزنم هنوز حجم کسر شده بهم برگردونده نشده میخوای بیا تازه دیشبم500تا دان کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]