116 همی خودتی 115 تا استخدام میکنی با خودت میشه 116 تا
Printable View
116 همی خودتی 115 تا استخدام میکنی با خودت میشه 116 تا
من پچ 1.2.5.1 رو دارم فایل کانفیگ من
uset g_police "0" نداره اصلا !!
باید چیکارش کنم حالا؟
2 تا فایل کانفیگ هستنقل قول:
من پچ 1.2.5.1 رو دارم فایل کانفیگ من
uset g_police "0" نداره اصلا !!
باید چیکارش کنم حالا؟
یکی تو خود پوشه Euro Truck Simulator 2 تو document
یکی هم توی پوشه profile و دوباره توی پوشه هایی که برای پروفایل هایی که ایجاد کردی وجود دارند.
توی هر پوشه یدونه کانفیگ دیگه هست ... توی اینا باید باشه
اگه نبود قبلش یه کپی -محض احتیاط- از فایل کانفیگ بگیر بعد خودت اضافه کن
فکر کنم این یه باگ باشه که تو ورژن های بعد اصلاح بشهنقل قول:
منم مُد فیزیک واقعی ورژن 1.7 رو دارم واین مشکل هر از چند گاهی بروز میکنه
تو پچ 1.3.1 هر فایلی رو که از پوشه def تبدیل به مد میکنم کار نمیکنه ، محدودیت سرعت و فیزیک و ....... واسه شما هم همینطوریه ؟
سلام به همه
این اولین پست من توی این انجمنه
یه سوال داشتم
من لول 4 م . ولی از اونجا به بعد هر کجا میخام بار ببرم یهو ماشینم وسطه راه خاموش میشه
:n28:.توی صفحه 281 ( فک کنم :n13:) یکی از دوستان یک مد رو پیشنهاد کردن و من استفاده کردم ولی :n28:
صفحات این تاپیک رو هم گشتم ولی دیگه خبری از اوشون نشد منم خسته شدم ( بعد از چند ساعت ).
اگه میشه به منم بگید باید چیکار بکنم :42:
به هیچ جایی هم نمیزنم ولی یهو خاموش میشه
بازیرو یه بار پاکش کردم دوباره رفتم ولی بازم نشد
مد رو استفاده کردم بازم نشد
ممنون
توی فایل پروفایل هستنقل قول:
...
بالاترین سرعت مربوط به کدوم ماشین هست؟
game setting کجا هست؟ option داره که داخل اون هم این گزینه ها که گفتین نیست جای دیگه باید باشه؟نقل قول:
بیخودی خاموش میشه؟نقل قول:
سلام به همه
این اولین پست من توی این انجمنه
یه سوال داشتم
من لول 4 م . ولی از اونجا به بعد هر کجا میخام بار ببرم یهو ماشینم وسطه راه خاموش میشه
:n28:.توی صفحه 281 ( فک کنم:n13:)یکی ازدوستان یک مد رو پیشنهاد کردن و من استفاده کردم ولی:n28:
صفحات این تاپیک رو هم گشتم ولی دیگه خبری از اوشون نشد منم خسته شدم ( بعد از چند ساعت ).[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه به منم بگید باید چیکار بکنم
به هیچ جایی هم نمیزنم ولی یهو خاموش میشه
بازیرو یه بار پاکش کردم دوباره رفتم ولی بازم نشد
مد رو استفاده کردم بازم نشد
ممنون
بنزین دارین؟ ماشین داغون نشده؟
تاجایی که تست کردم با این مُد البته بالاترین سرعت تو ولوو بودنقل قول:
بالاترین سرعت مربوط به کدوم ماشین هست؟
البته به بار و اینا هم مربوطه پس ممکنه دقیق نگم
ولی اسکانیا و ولوو بالای 170 میرن
چرا توی همون option هست. شابد اسمشو اشتباه گفته باشم. چندتا گزینه بیشتر که نیست ... کنترل و گرافیک و اینا ... بگردین توی یکیش نوشته retarder و اینانقل قول:
game setting کجا هست؟ option داره که داخل اون هم این گزینه ها که گفتین نیست جای دیگه باید باشه؟
یــــــــــــــه سوال اگه کسی میدونه جواب بده
یه مود واسه صدای داخل کابین دارم که واسه اسکانیا و ولوو هستش اما یه بوق با حال داره که فقط واسه ولوو گذاشتن من اومد فایل بوق ولوو رو کپی کردم تو پوشه اسکانیا (ابته بعد از باز کردن مد با وین رار ) اما بازی تا بالا میاد بعد از چند ثانیه کرش میکنه
کسی میدونه چرا ؟؟؟؟
آخه بوقی که واسه ولوو کار میکنه باید واسه اسکانیا و بقیه ماشین ها هم کار بکنه مگر اینکه یه نکته ای داشته باشه که من خبر ندارم
لطفا اگه کسی علتش رو میدونه بگه