کسی در مورد صندوق پیروزان پارسیان اطلاعاتی داره؟ 21 درصد 3 ماهه میده.
هموز باز میکنه؟
Printable View
کسی در مورد صندوق پیروزان پارسیان اطلاعاتی داره؟ 21 درصد 3 ماهه میده.
هموز باز میکنه؟
یه سوال هم در مورد قراردادهای بلند دارم
فرض کنید کسی 10 تومان یک ساله میبنده 20 درصد. 9 ماه میگذره ایشون سودش رو میگیره. ماه دهم روز 15 ام یعنی وسط ماه میخواد پولش رو کلا برداره.
چقدر باید جریمه بده با چه فرمولی؟؟
سلام
رفتم 10 میلیون بزارم صندوق مشارکت 19.5 درصد روزشمار
بعد گفت چون شما از 26 ماه حساب اینجا نداشتی، باید 70 هزار تومن معوقه بدی.. ما در نهایت ده میلیون و هفتاد تومن ریخیتم حساب صندوق سرمایه گذاری
ما نفهمیدیم راستش چی میگه .. :n29:
بگم دیگهنقل قول:
شما رفتی پارسیان چون سودها 26 ام هر ماه به حساب میریزه اگر بخوای بعد اون تاریخ حساب باز کنید باید به ازای هر روز سود اون روز رو بریزید به حساب ولی در نهایت برمیگرده به حسابتون
الان 10 تومن گذاشتی اگه 19.5 درصد بدن 26 دی ماه 160273 تومان میریزه به کارتتون که اون 70 هزار تومان داخلشه. البته یکم بیشتر گرفته فک کنم ولی مهم نیس
حذفی حذفی حذفی
دوستان یه راهنمایی کنید لطفا
ببینید الان بانک های دولتی 50 میلیون سپرده 1 ساله بزاری ماهی 600 هزار میده ! موسسه ثامن ماهی 700 میده . ولی این وسط موسسه مالی نور ماهی 940 میده به نظر شما اعتبار داره ؟ یا مشکوکه چطوری این موسسه ؟
چه پیشنهادی دارین واسه سپرده گذاری ؟
موسسه نزار از ما گفتن. حتی اگه معتبر باشهنقل قول:
اگر پستها رو بخونی متوجه میشی که صندوق بانکها در شرایط فعلی سرمایه گزاری خوبی هست اگر بانک بخوای بزاری و حتی شاید بشه گفت بهتر از سایر سرمایه گزاری ها. صندوق بانکهای رسمی مثل شهر پارسیان تجارت...
ايني كه شما ميگي واسه ٥٠ ميليون چقد سود ميده و چجوري اقدام كنمنقل قول:
شرایط خاصی نداره چه 50 تومن چه 5 تومنننقل قول:
کسی هم بهت نمیگه این صندوق رو بری بانک میگن 15 درصد یکساله. برو مارم دعا کن. میری بانک شهر یا انک تجارت یا بانک پارسیان (اینطروی میگم تبلیغ نشه) فرقی نداره سودش کمی اینور اونور میشه خیلی کم. 50 میلیون رقمی نیست که با سودهای 1 درصد خیلی فرق بکنه!
میری پولت رو میریزی به صندوق برات یه نامه رسمی میدن که فلان تعداد واحد سرمایه گازری کردی و در پایان ماه یا بعضی بانکها نیمه ماه بعضی ها 26 ام سود رو میریزن به حساب و روزانه هست. هر وقت پولت رو برداشتی خدا بده برکت تا همون روز سودت رو حساب میکنن میریزن به حسابت و پولت رو برمیداری.
سود پولت حدود ماهانه 800 هزار تومان خواهد بود.
موفق باشی
صندوق هاي سرمايه گذاري رو مثل حساب سپرده بانك مركزي تضمين ميكنه؟