witcher منم اضاف کن rezalone
Printable View
witcher منم اضاف کن rezalone
دقیقا درسته کلا آیتم رو باید طبق بازی بست بخاطر همین من از Item Set استفاده نکردم!نقل قول:
نمیتونی شما یک build رو برای هر دستت استفاده کنی باید نگاه کنی ببینی تیم حریفت چی بسته :n26:
:دی مدتیه ranked نزدم :دی اواخر انقدر لیور زیاد شد لوز میشد دیگه نرفتم :دینقل قول:
ــــــــــــــــــ
تو اون لیست بالا اسم هم تیمیه منو اشتباه نوشتین :دی DivineHammer 930 درسته من هم که 30 هستم یکی هم 93 هه :دی سه تاییمنقل قول:
d4mp0e
DeAdMaUeS
DevineHammer 930
Divone Khone
DragonFury
بهترین ترکیب واسه استک کردن دمیج زیاد تعداد بیشتر Blood thirstier هست چون سه تا bt هم داشته باشی و ۳۰ تا مینیون بزنی هر سه تا استکشون پر میشه و ۳۰۰ تا دمیج میگیری با لایف استیل خیلی زیاد! اما سه تا infinity هم ببندی پسیو یکیش کار میکنه. دمیج کمتری هم میگیرینقل قول:
سلام دوستان نت چطوره امروز؟
من که دیشب رفتم پینگ واقعا بالا بود جالبه فقط تو 5v5 اینطوریه و توی ARAM لگ نیست کلا :n04:
بازم که آپدیت اومده.
دوستان با این شرایط موجود رنک که کلا قضیش منتفیه توی نرمال هم که باید یاد خدا بریم این گیم و امروز فرداست که بن بشیم...حداقل بیاید دورهم کاستوم aram بزنیم که لیو نخوریم کسیم دی سی شد ریپورت نشه :n05:
حتی میشه توی مپ howling abyss درافت پیک هم زد که یکم قضیه جنجالیتر شه :n16:
مال منم اینطوری میشه بعضی روزا! فایروال نیست مال اینترنته! خودش خود به خود درست میشه! نمی دونم اینا دارن چیکار می کنن با این اینترنت رفتارهای عجیب نشون میده :n02:نقل قول:
مال isp هم میتونه باشه! نمیدونم!
ماله اینترنت نیستش اون
اگه اون مشکل اومد فایل config.cfg رو پاک کن درست میشه. واسه من که با این روش رفت و دیگه هم نیومد :دی
خدا پدرت رو بیامرزه، منم همین می گم دیگه اونها گوش نمی دادن خب.نقل قول:
امیدوارم تموم شده باشه
جالبه ...:n08: