با عرض یلام به همگی عزیزان
میخواستم بدانم هر ترم دانشگاههای دولتی برای شبانه چقدراست؟؟؟
Printable View
با عرض یلام به همگی عزیزان
میخواستم بدانم هر ترم دانشگاههای دولتی برای شبانه چقدراست؟؟؟
ببین من الان رفتم سنجش اخر گاج هم زده گزینه یک جالبه هم امسال هم پارسال جواب یک بوده سوال هم 210 بعد من المپیاد شیمی بودم به ما و المپیاد اینجوری گفتن ولی تو سنجش اخر هم هر دو سال جواب یکی بوده وفرق نداشتهنقل قول:
این سوال خیلی نامردی بود، منم یکو زدم :41:نقل قول:
ولی متاسفانه همون 4 درسته...
گزینه چهارو یه بار دیگه با دقت بخون :
منظورش اینه که انرژی برگشتو باید از رفت کم کنی!نقل قول:
ΔH واکنش یک مرحله ای با کم کردن Ea در جهت برگشت از Ea در جهت رفت به دست می آید.
مثلا 2 را از 9 کم کنید یعنی 2-9 !!!
ولی به نظر من فلاکس چای یه سامانه منزویه ،( ولی واقعا منزوی نیست ) باید کلمه واقعا و به گزینه 1 اضافه میکردن.
در کل این سوال استاندارد نبود.
سلام خوبی؟نقل قول:
ببین اینارو من فکر میکنم با نرم افزار گزینه 2 بدست اورد بچه هایی که ازمونای گزینه دو میدن حق استفاده از اونو دارن بازم احتمال دادما:10:
کارت ورود به جلسه دانشگاه ازاد رشته های غیرپزشکی گذاشتن
[HTML]http://www.azmoon.org/[/HTML]
بچه ها پس این کارتو واسه ازاد کی میدن؟!!!!!
من الان رفتم تو سایتش هنوز شروع نشده که؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
او یه ویرایش کنم همین الان گذاشتن......:31:
سلام.من برای کتاب ریاضی 2 سال دوم دبیرستان کتاب گاج سفید گرفتم توفصل تصاعدش هیچی از مجموع جملات نگفته بود چون چاپ 90 بودش پیش خودم فکر کردم حتما تو کتاب درسی حذف شده اما امسال سوال تصاعد از مجموع جملات بود کسی میتونه توضیحی بده؟؟؟
دوستان من کارتمو گرفتم پنجشنبه صبح تهران مرکز(شرک غرب):31:
آره بی منطق ـه، ولی صفحه 533 آقای بازرگانی رو باز کنید : دی شیمی 2، جواب سوالای کنکور 89. همون گزینه ای رو که شما زدید زده با توجیه انبوه تر بودن شاخه اما در ادامه تاکید کرده که سوال اشتباه علمی داره و طبق قاعده آیوپاک باید نامگذاری از سمتی انجام بشه که با کنار هم گذاشتن عددا، رقم(!) کوچیکتری بدست بیاد که میشه همون جواب دار و دسته ما! 2 صفحه قبل من عکس گذاشتم در هر حال (474)نقل قول:
این نهایت حماقت، خریت و پستی سنجشه که سوالی که به قول شما اساتید مثل ما، و دبیرا مثل اونا! سرش احتلاف نظر رو دارن گذاشته، حالا میگیم این هم روی باقی شاهکارای سنجش، قبول، ولی دیگه خیلییی باحاله که گزینه هارو عوض کنن و یه گزینه دیگه رو به عنوان درست اعلام کنن، که حالا درستی یا نادرستی گزینه به کنار، این نه تنها گند پارسالو نمیپوشونه بلکه بارز ترش هم میکنه.
هر سال یه درسی با این جور نامردیا قربانی میگیره. همینه دیگه. آزمون ورودی آکسفورد که نیست.
خب من دیگه از منبر میام پایین : دی
توی کتاب درسی جدید این مبحث حذف شده و گاج هم بخاطر همین نگفته. ولی منبع طراحی ازمون سراسری امسال کتاب چاپ قدیم بود.:question:نقل قول: