من سعادت آباد هستم شهرک بوعلی من زیاد مشکل ندارم فقط همین یه هفته پیش که اکثر شرکت ها مشکل داشتن ، الان خوبه فقط یکم نوسانش نسبت به قبل بیشتر شده یکم زیاد بالا پایین میشه و نسبت به قبل یکم افت داشته ولی نه زیادنقل قول:
Printable View
من سعادت آباد هستم شهرک بوعلی من زیاد مشکل ندارم فقط همین یه هفته پیش که اکثر شرکت ها مشکل داشتن ، الان خوبه فقط یکم نوسانش نسبت به قبل بیشتر شده یکم زیاد بالا پایین میشه و نسبت به قبل یکم افت داشته ولی نه زیادنقل قول:
منم سرویسم هیچ مشکلی نداره . قطعی ندارم و پینگ هم خوبه.
باورتون میشه؟ پینگم با سرور برلین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش نامحدود بود یا حداقل محدودیتش 8 گیگ بود:15:
یادمه تازه که سرویس گرفته بودم پینگم نزدیک 500 بود(متوسط 450)
منم الان تست کردم همه چی خوبه :
[QUOTE=mrmostafa;6430626]نقل قول:
سلام دوست عزیز در مورد سرعت منظورتو متوجه نشدم
2- قبض تلفن یا برق رو میگیرن تا کد پستی شما رو بدونن
3- شناسنامه و کارت ملی رو ببر و اونجا میگن از هر دوش کپی بگیر
بعد فرمی رو برای پر کردن به شما میدن که بعد از پز کردن یکی رو خودشون بر میدارن و کپیش رو به شما میدن بعد اون طرف زنگ میزنه به شرکت ایرانسل و شماره گوشی و ایمیلتو میگیره چند دقیقه بعد یوزر نیم و پسووردتو به گوشیت اس ام اس میکنن اگه اس ام اس نکردن بهشون بگو خودشون زنگ بزنن و خودشون از ایرانسل بگیرن بعد شما پول رو بهشون میدی و رسید رو حتما بگیر بعد هم 2 یا 3 روز زنگ میزنن و میگن خونه باشین کارشناس ما میاد واسه نصب از شانس من کارشناس ایرانسل که اومده بود واسه من هم مدرسه ای دراومد و شمارشم گرفتم ، فقط رفتی نمایندگی سمت خانم ها برو که کارتو راه بندازن چون خودت که میدونی خانم ها مهربونتر و دلسوزتر هستن
نقل قول:
دوست عزیز به ایرانسل توهین نکن که اگه همین ایرانسل نبود وایمکس از کی میگرفتیم دوست عزیز این تست سرعت منه من 512 دارم و اینم تست منه
هیچ مشکلی نداره و هر روز هم سرعت بهتر میشه
دوستان ایا نمونه ی نامه ی شرکت برای طرح های با سرعت بیشتر تو ی انجمن یا سایت دیگری هست؟:31: دقیقا تو نامه باید چی نوشته شده باشه؟:20:
دلیل قیمت بالای ترافیک در وایمکس چیه؟قیمت هر گیگ برابر با 6800 تومان یعنی تقریبا 7000 تومانه.
برای adsl حدوده 4500 تا حداکثر 5000 تومان.
اینجوری بی انصافیه شبانه رایگان که نداره حجمشم گرونه.
نامه شرکتی یا گواهی اشتغال به تحصیل که خودش دارای نمونه ثابت و تکراری است فقط باید در قسمت در خواست ذکر کنین جهت ارائه به ایرانسل به منظور طرح تعرفه 512 کیلوبیت(یه چیز تو این مایه ها)نقل قول:
نصاب اومد مودم رو نصب کرد رفت! :39:گفت چند ساعت دیگه شما به اینترنت وصل می شید! :41:چرا اینطوری؟:41: حالا چند ساعت باید صبر کنم؟ :44: