کاش همیشه شاتل اینطوری بود و دانلود رایگان و محدودیت نداشت که هروقت هرچیزی رو آدم دوست داشت میتونست دانلود کنه
Printable View
کاش همیشه شاتل اینطوری بود و دانلود رایگان و محدودیت نداشت که هروقت هرچیزی رو آدم دوست داشت میتونست دانلود کنه
اونوقت دیگه پیج نمیشه باز کرد:31:نقل قول:
میدونی حاجی جون الآن دیگه دانلود برای خود من به ی چیز تکراری تبدیل شده و زیاد علاقه ندارم بهش به اونصورت قبلا از شانه نهایت استفاده رو میبردم ولی الان هم که ریگانه از دیشب تا حالا 400 مگابات دانلود نکردم چون نیازی فعلا به دانلود فایلی ندارم لبته هارد هم جا نداره و دیگه چیزی تو نت نمونده که بخوایم دانلود کنیم هرچی بوده قبلا گرفتیم فیلم هم که بگیم دانلود کنیم مگه چند تا فیلم میشه دانلود کدر من 50 تا فیلم دانلود کردم هنوز نصفش رو ندیدم:31:نقل قول:
آره :دی
پیج هم نمیشد باز کرد
آقا مشکلتون با رپید حل شد ؟؟
من که با رپید لیچ دارم صفا میکنم !! از هر 6 7 بار 1 بار لینک مستقیم میکنه :دی
اره اکانت adrive ساختم و به اونجا انتقال دادم و دانلودم را کردم و هاردم هم تکمیل:31:نقل قول:
اولین پست من در سال88
عید شاتلی بر شاتلیان و شاتل زادگان مبارک باد:31:
مبااااااااااااررررررککککک ککک
بابا ادرایو واسه من ارور پسورد رو میده !!! میشه یوزر و پستو بهم بدی منم انتقال بدم ؟؟ یا اینکه واسم یکی بسازی ؟؟نقل قول:
اره اکانت adrive ساختم و به اونجا انتقال دادم و دانلودم را کردم و هاردم هم تکمیل
ارور میده چون باید پسورد: حرف اول پسورد رو از حروف بزرگ انگلیسی انتخاب کنید. همچنین پسورد باید شامل اعداد و حروف بوده و طول آن کمتر از 8 کاراکتر نباشه.نقل قول:
اگه نتونستی بسازی که 100 درصد میشه بگو تاا برات بسازم!کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=275527&highlight=adrive&page=17
آغاز سال 1388 بر همه شاتلیها مبارک باد
(تبریک شاتلی:دی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچهها دقت کردین چقدر زود گذشت؟:دی
انگار همین دیروز بود که داشتیم اینجا پست میدادیم
نگو یک سال گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهریمن تو چقدر پیر شدی تو این یک ساله