نقل قول:
نه بابا منم بد پرسیدم :34: گفتم شاید علم پیشرفت کرده باشه:27: منظورم اینه که دو مودم در یک مودم باشه... هم بتونه امواج وایرلسو دریافت کنه... و هم بتونه adsl رو از طریق سیم دریافت کنه...:21: همون یه تیر با دو نشون...:12:
Printable View
نقل قول:
نه بابا منم بد پرسیدم :34: گفتم شاید علم پیشرفت کرده باشه:27: منظورم اینه که دو مودم در یک مودم باشه... هم بتونه امواج وایرلسو دریافت کنه... و هم بتونه adsl رو از طریق سیم دریافت کنه...:21: همون یه تیر با دو نشون...:12:
لطفا یکی راهنمایی کند که چگونه مودمtp-link8811 را به صورت pppoeتنظیم کنیم
سلامنقل قول:
این سازنده های بیچاره تمام زیر و بم محصولاتشون رو تو دفترچه راهنما توضیح دادن و چگونگی استفاده رو هم گاماس گاماس گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، صد برابر بهتر از من و سایر دوستان ( بر و بچ جسارت نباشه) .
این دفترچه کذائی :
1- هم تو جعبه هست
2- هم نسخه pdf اون تو cd توی جعبه هست
3- هم میتونید از سایت سازنده دانلودش کنین.
من دفترچه مودمتون رو از سایتtp دانلود مردم . تو صفحه 12 به بعدخیلی خوشگل توضیح داده ( من عکس ها و خود متن انگلیسی رو گذاشتم تا ببینین چه سادست) :
قبل از تنظیم مجدد ، مودم رو یکبار ریست کامل کنید . طبق روالی که تو صفحه 5 راهنما گفته:
1- مودم رو خاموش کنید.
2- دکمه ریست پشت مودم رو نگه دارید
3- همونطور که دکمه رو نگه داشتین مودم رو روشن کنید
4- دکمه رو ول نکنید و 3 ثانیه نگه دارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مودم مثل روز اول شده و آمادست تا تنظیمات جدید رو بگیره :
1- وارد صفحه تنظیمات شوید (192.168.1.1)
2- تو منوی سمت چپ ، برید قسمت Quick Setup
3- مقادیر VPI ( معمولا برابر 0) و VCI ( معمولا برابر 35) رو وارد کنید و Next رو بزنین :
4- توصفحه بعد گزینه PPPOE رو انتخاب و بعد Next رو بزنید:
5- تو صفحه بعد username و password ای رو که ISP بهتون داده وارد کنید و NExt رو بزنین:
6- تو صفحه آخر هم که باید با زدن دکمه Save/Reset مودم رو ریست کنید:
باز هم مشکلی بود درخدمتیم
راستی معنی User name شما چیه؟!! من که از پس خوندنش بر نیومدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
چقدر کم تر ...من تو سایت رایان صبا رفتم 55تومن زده بود پس حواس رو باید جمع کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
نه عزیز... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نری 55تومان بگیری الان قیمت واقعی این مودم 38 تومانه... یکم برو بازار بگرد پیدا می کنی... البته بستگی داره کدوم شهر هستی؟؟؟!!! ولی باز 55 گرونهههههههههههه..........
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?ukey=product&productID=1893
دالای کامپیوتر ( که از گارانتی های خوبه) که زده 49 ! البته باید تلفنی هم پرسید.نقل قول:
همونطور که دوستان گفتن یه قیمت تو پایتخت و پاساژ ایران بگیری ، قیمت عرف میآد دستت. اکثر اینهایی که تو اینترنت تبلیغ میدن گارانتی ندارن و قیمتشون ممکنه تا 10 تومن هم زیر قیمت بازار باشه.کد:http://www.dalay.ir/products/product.php?id=153
با سپاس از جوابتون.پس با توجه به توضیحات من username /passwordرا وارد کنم کافیه.ip /subnet mask/gateway پس لازم نیست؟در ضمن من بعد از ریست /در گزینه های مودم گزینهquick setup دیده نمیشود ولی بقیه گزینه ها هستند.
معنی ritzdvb:برنامه ای مانند progdvb هست که در کارتهای ----s جهت دیدن کانالهای ماهوارهای استفاده میشود .
مشکلم که کامل برطرف نشد ولی گارانتی مودم گفت ما چکش کردیم مشکلی نداره!نقل قول:
احتمالا به خاطر نویز بالای خطم هست!!:46:
نقل قول:
مشکل شما این بود که نمی تونستید وارد تنظیمات مودم بشید دیگه ، با اون نرم افزار که گفتم شما میتونید وارد بشید،اگه نه که از اول باید مودمتون رو ریست کنید و بعد کانفیگ:46:
سلام من می خواهم adsl نصب کنم مودم asus dsl-n13 بهتر یاcisco wag54g2 l لطفا راهنمایی کنید.
دروود
دوستان،هیچکدام از شما که دارای اینترنت ای دی اس ال هستید،بر روی کانکشن لن،و یا مسیریابتان،دی ان اس سروری جداگانه ست کرده اید؟آیا دگرگونی ی در شتاب اینترنتتان دیده اید؟