هنوز تا تصحیح نکنیم معلوم نیست حالمون چطوره/....:46:نقل قول:
هنوز تا تصحیح نکنیم معلوم نیست حالمون چطوره/....:46:نقل قول:
شاید باور نکنید ولی بخدا راستشو میگم :همینکه رفتم حوز رفتم جا خودمو پیدا کردم بعد از جلویی پرسیدم معدلت چنده کارتشو نشون داد معدلش 11/89 بود دقیقا معل خودم:41: دوتا بغل دستی هم یکی از یکی بدتر بعد خلاصه ساعت 8 شد کنکور شروع شد در عرض 10 دقیقه عمومی ها تموم شد! من کل سوالات عمومی خوندم البته اصلا به عربی نگاه نکردم ولی آخر سر فقط به 3تا سوال عمومی جواب دادم:13: بعد تصمیم گرفتم شانسی بزنم اصلا به سوالات نگاه نکردم همه ی گزینه های پاسخنامه رو شانسی مشگی کردم بعدش هم یکم آب خوردم و 60 دقیقه صبر کردم تا اختصاصی شروع بشه اختصاصی هم کلا 5 تا زدم و به خاطر اینکه هیچ امیدی نداشتم دوباره شانسی به همه سوالات جواب دادم در آخر کل پاسخنامه رو کامل کردم حالا به نظرتون قبول میشم؟
داشتم پستارو میخوندم فقط میتونم بگم حالم از هرچی مسئوله به هم میخوره نمیدونم اون رییس سازمان سنجش که میگه مثل سالای قبله چی بگم خیلی مزخرف بود عجیب عجیب ..نقل قول:
سعید تو که توی اعضای آنلاین هستی چرا نمیگی چطور بود ؟
اونایی که میگن ریاضیش اسون بود چون مثلا میخواستن 25 تاشو بزنن حالا هم به راحتی زدن اما من بدبخت که کانون اخرمو ریاضی رو 94 میزنم با این سوالاته فوق العاده سخت نمیتونم خوب بزنم و اعصابمم خردمیشه و اینکه امسال اصلا نمیشه پیش بینی کرد که کی چه رتبه ای میاره چون خیلی سوالای عجیبی بود
من اصلا استرس نداشتم(اصلا که نه حالا ولی خیلی کم)کلا شاد و خندان بودم! جدی میگم فبل و بعد و سر خود آزمون کلا لبخند میزدم. دفترچه اختصاصی رو که دادن 5 دقیقه اول اصلا بازش نکردم داشتم تغذیه میکردم : دی
خوب یه کاری کن از دیدگاه خودت نزنT اگه واقعاً بد شانسی مطمئن باش قبولی:biggrin:نقل قول:
نه بابا
کاره دیگه.منم آدمه بد شانسسسسس :biggrin:
البته الانم تضمینی نیستا :biggrin:
چون هر کی هر چی میزنه از دید خودش درسته
نه بابا T پس داشته باش(esters) داداش من کنکور تموم شد تو تازه میگی استرس!!!نقل قول:
ولی خیلی الان خوبه ها!!!!
جدی میگم...هیچ استرسی ندارم اصلا...خیلی حس خوبی دارم دی:
شما چطور؟ دی:
من صحیح نمیکنم!!!نقل قول:
هنوز تا تصحیح نکنیم معلوم نیست حالمون چطوره/....
میخوام تا رتبم میاد خوشحال باشم!!!
دوستامم همین کار را میکنند دی:
به هر حال اگه سخت بوده واسه همه بوده سعید جاننقل قول:
داشتم پستارو میخوندم فقط میتونم بگم حالم از هرچی مسئوله به هم میخوره نمیدونم اون رییس سازمان سنجش که میگه مثل سالای قبله چی بگم خیلی مزخرف بود عجیب عجیب ..
اونایی که میگن ریاضیش اسون بود چون مثلا میخواستن 25 تاشو بزنن حالا هم به راحتی زدن اما من بدبخت که کانون اخرمو ریاضی رو 94 میزنم با این سوالاته فوق العاده سخت نمیتونم خوب بزنم و اعصابمم خوب میشه و اینکه امسال اصلا نمیشه پیش بینی کرد که کی چه رتبه ای میاره چون خیلی سوالای عجیبی بود
خودتو ناراحت نکن(قصد روحیه دادن الکی ندارم واقعیته)
تو که آزمون آخر ریاضی 94 زدی وضعت اینه وای به حال بقیه
salam,
alan fonte farsi vasam kar nemikone.
adabiaat,dini kheile asoon bood.
zabaan khoob bood va vaght gir.
arabiam bad nabood.
rizaazi makhsosaa gosaste kheili sakht dadan.
dif roo chandtaa soaalash sakht bood.
fizik vagheaa vaght giir bood
shimi motavaseet bood .
مرسی ازتنقل قول:
به هر حال اگه سخت بوده واسه همه بوده سعید جان
خودتو ناراحت نکن(قصد روحیه دادن الکی ندارم واقعیته)
تو که آزمون آخر ریاضی 94 زدی وضعت اینه وای به حال بقیه
میخواستم صحیح کنم و نمیکنم چون میخوام یه ماهو زندگی کنم اگه بشه !!!!!
ادبیات: متوسط
عربی:آسون
دینی:متوسط(سخت تر از پارسال)
زبان: آب خوردن
-------------------------------------
ریاضی: خیلی سخت
فیزیک:آسون
شیمی: متوسط
در کل نسبت به 87 کمی سختتر بود.