من هم از اینا گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12 تومان
میخواستم بگیرم از اونی که تو پست 4755 هست هم داشت و گفت که این سفارش اروپاست و از اون بهتره.این مشکلاتی که دوستان میگن رو هم نداشتم.
Printable View
من هم از اینا گرفتم:
12 تومان
میخواستم بگیرم از اونی که تو پست 4755 هست هم داشت و گفت که این سفارش اروپاست و از اون بهتره.این مشکلاتی که دوستان میگن رو هم نداشتم.
دوستان چندتا سوال داشتم :
الان آیپاد تاچ 4G چنده ؟ انواع حافظه ها ؟
نرم افزار هایی که آیفون داره واسه آیپاد هم هست ؟
از کجا میتونم یه توضیح کامل دربارش بخونم ؟
من قرار بود Nokia N8 بگیرم ، این میتونه جانشین خوبی باشه ؟
8 gb حدود ٢٦٠ و ٣٢ و ٦٤ هم صد تومن اضافه ميشننقل قول:
اصلا نرم افزار iPod نداريم همه نرم فزاراي ايفون روش اجرا ميشه به جز اونايي كه مثلا ربط به تماس و gps و ... داشته باشه
بالاخره ان ٨ موبايله و اين نيست.
آی پاد 4 ، 32 گیگ ، قیمت دقیقی نداره :دی من از 400 دیدم تا 358...
شما روی 360-370 حساب کن...
اگه می خوای تهران بخری ، پایتخت ، طبقه دوم ، اگه اشتباه نکنم فروشگاه آفتاب... من ازش 356 خریدم :دی اگه بالاتر گفت ، بهش بگو یکی از آشنایان (!!!) 356 تومن خریده ازتون :دی
--------
من که فعلا بی شارژری رو تحمل می کنم تا اینکه آیپاد عزیز تر از جانمو به فنا بدم :دی
صب می کنم تابستون از اون اپل استور جدیده دبی که مال ویرجین هست می خرم :دی
شما تابستون که صبر کردی خواستی بری بگو شاید آیپاد 5 هم خواستیم برامون بخرینقل قول:
همین USB خودش که به فنا نمیده آیپادو ...نقل قول:
من که فعلا بی شارژری رو تحمل می کنم تا اینکه آیپاد عزیز تر از جانمو به فنا بدم
+
شاید خارج از بحث تاپیک باشه ولی میخواستم بدونم نسل های جدید آیپاد همراه آیفون معرفی میشن یا نه ؟
اگه جدا معرفی میشن کنفرانس جدا براشون برگزار میکنن ؟
یکی از فوامیل گفت که هر وقت آی پادتو توی یه سال آینده نخواستی ، من ازت می خرم... شاید آیپادمو دادم رفتم 5 خریدم :دینقل قول:
USB خودش که کاره ای نیس!!! می گم من فعلا آی پادمو با USB به کامپیوتر میزنم شارژ می کنم... می ترسم شارژر درب داغون چرت بهم قالب کنن ، پدرش در بیاد...نقل قول:
نقل قول:
نه دیگه اگه مطمئناً اصلی باشه و از اپل استور بیارن برات داغون شدن تو کارش نیست :21:
آیپاد ها معمولا توی کنفرانس سپتامبر معرفی میشن...نقل قول:
سفارش اروپا!؟:18: دوشاخه آمریکایی اون وقت سفارش اروپا!؟:2: اتفاقا اونی که توی توی پست 4755 میتونه سفارش اروپا (مثلا آلمان) باشه.:19:نقل قول:
پشتش دقیقا همینا رو نوشته دیگه؟ (احتمالا!) یعنی Designed رو بدون e نوشته دیگه؟ شماره سریال هم همینه دیگه؟نقل قول:
مشکلی که اینا دارن اینه که نمی تونن 220 ولی رو به طور کامل تا 5 ولت پایین بیارن، در نتیجه صفحه ی خازنی ولتاژ اضافه رو به عنوان کلیک تشخیص می ده، یه بار وقتی وصله Fruit Ninja رو بازی کنید می فهمید. البته توصیه می کنم کلا دیگه وصلش نکنید و برید پسش بدید. معلوم نیست اون ولتاژ اضافه چه بلایی سر دستگاه میاره.