با سلام
درسته تازه واردم.ولی اطلاعات خوبی در این زمینه کتاب و اینا دارم.چون صفحات زیاده و منم وقتشو ندارم بخونم شرمنده.ولی از الان هر کمکی که دوستان بخوان و از دستم بر بیاد در رابطه با رشته ریاضی در خدمتم
با سلام
درسته تازه واردم.ولی اطلاعات خوبی در این زمینه کتاب و اینا دارم.چون صفحات زیاده و منم وقتشو ندارم بخونم شرمنده.ولی از الان هر کمکی که دوستان بخوان و از دستم بر بیاد در رابطه با رشته ریاضی در خدمتم
حب میتونی یه لیست بدی
عمومی و اختصاصی
نقل قول:فیزیک 3 که هیچی کل فیزیک 1 و 2 و 3 رو بهت پیشنهاد میکنم
فیزیک پایه سفید گاج رو بگیری. دو تا کتابه یکی سوالات
سراسری و آزاد و آزمایشی سنجش و گزینه دو رو داره.
کتاب دیگه پاسخ این سوالات هست که درسنامه
آموزشی هم داره. فقط چیزی که باید بدونی
سوالات ستاره دار رو حل کن که توی اون کتاب مولف مشخص کرده.
سلام به شما
دوستان عزیز به نظرم برای شیمی پیش فار رو بگیرید از همه بهتره هر چند صفحاتش خیلی زیاده ولی خوب به اندازه کافی تست داره.
کلا انتشارات فار غیر از کتاب پله ی آخر همه کتاباش خوبن
برای مطالعه عربی هم از کتاب گاج و خیلی سبز و مبتکران و....... مهمتر اینه که روزی 1 ساعت ازین درس بخونید با هر کتابی که باشه کارتون راه میفته مطمئن باشید
میشه یه مقایسه ای بین کتاب شیمی انتشارات فار و انتشارات مبتکران برام انجام بدی !!!!!!!!!!!!!
سلام رفقا.دو تا سوال داشتم.اول اینکه آیا آنالیز ترکیبی جزو گسسته هست یعنی کتابهای تست گسسته آنالیز ترکیبی هم دارن؟ بعد اینکه واسه هرکدوم(یا هر دو رو شامل بشه) چه کتابی خوبه؟
ببین من خودم رمزینه رو دارم و همگامان
همگامان رو بگیری فکر کنم مشکلت حل بشته تاز درس پایه مرتبطم داره یعنی جبرم داره توش
سلام
من امسال کنکور دادم
چیزهایی که میگم نتیجه ی 1 سال تجربه است:
ادبیات=هیچ کتابی به درد نمی خوره فقط باید تست های کنکور سال های گذشته البته همه ی رشته ها رو بزنید.
و برای تاریخ ادبیات یک کتاب بخرید(گاج یا هرچی)
لغات رو هم از روی کتاب بخونید.
عربی=من از گاج راضی بودم(عربی ام رو 70 زدم اگه میخواهید بهتر بزنید دنبال چیز های دیگه هم برید!)
دینی=فقط برای آیه ها سراغ تست برید و اصلا روی تست متن درس وقت نگذارید (حتی اگه شده متن رو 10 بار بخونید اما تست وقت تلف کردنه) کتاب همگامان قلمچی خیلی خوبه
زبان=زبان کنکور انتشارات خیلی سبز عالیه
شیمی=تست فقط مبتکران و متن رو حتما خوب بخونید
فیزیک=من با گاج جلو رفتم و آزمون هام رو خیلی خوب میدادم(40-70) اما کنکور رو 37 زدم البته فیزیک امسال سخت بود!
دیفرانسیل و ریاضی پایه=کتاب اندیشه فایق
گسسته=اول کنکور های سال های قبل بعدش من خوشخوان رو پیشنهاد میکنم(برای کسانی که زیر 2000 میخواهند)
هندسه پایه=به نظر من با تست زیاد شاید مهارت پیدا کنید اما ذاتیه!
هندسه تحلیلی=اول کتاب بعد هم گاج
کتاب انتشارات فار اومده اول درس داده و در خلالش تست هم آورده آخر سر هم 2 تا آزمون از اون بخش می گیره یه پایش آموزش و اون یکی دقت و پردازش که باید مطابق دستورالعملش کارکنی پایان هر فصل هم 2 تا آزمون کلی فصل می گیره + یه فرا آزموننقل قول:
انتشارات مبتکران تستاش حرف نداره ولی درسنامش خیلی به مذاق بنده حقیر خوش نیومد
در آخر کار این شما هستی که باید کتابو انتخاب کنی پس یه سر برو کتابفروشی و انتخاب کن:5::5:
دوستان من هنوز تحلیلی رو موندم چی بخرم ؟! (تست)
خوشخوان یا رمزینه ؟! ... یا :؟!