ok میکنم وضعیت هم دیسیبل میشه اما بازم صدای بیپ داره بد جوری کلافم کرده حتی با پچ هم غیر فعال نمیشه :19::19: نکنه از فریمور35 هستش که غیر فعال نمیشه:41:نقل قول:
Printable View
ok میکنم وضعیت هم دیسیبل میشه اما بازم صدای بیپ داره بد جوری کلافم کرده حتی با پچ هم غیر فعال نمیشه :19::19: نکنه از فریمور35 هستش که غیر فعال نمیشه:41:نقل قول:
من همین الان تست کردم Psiloc Xelnex Lite v1.03 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned Cracked [BiNPDA]
البته رو mp3
بدون بیپ ضبط کرد یحتمل از فریموره
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
کافیه توی گوگل سرچ بزنید : N82 35.0.016 اونوقته که نتیجه فقط دو تا سایت میاره: 1. موبایلسطان 2. فریزموبایل...
اینم سند حرفم! :دی:
من که دارم می میرم... :19:
البته دیگه شد 3 تا :31: + پی سی خودمون :10:
ولی اینا هیچکدوم منبع معتبر نیستن !
هستن؟
بعدشم نوکیا اول تولیدشو متوقف کرد حالا هم با ارائه فریمور های ضعیف تر نسبت به قبل می خواد مردم به سمت گوشیای جدید ترش گرایش پیدا کنند پس دیگه امیدی نیست
آره خوب... موافقم :13:نقل قول:
رفیقم می گفته بعید نیست این فرمویره مث ویندوز MRT باشه! :دی :16:
اگه باشه چی می شه...!! :27:
حالا اینی که گفتین چیه؟
نقل قول:
جناب آقای محمدرضا توکلی ( MRT مخفف همین نام هست ) برداشته ویندوز رو جوری دستکاری کرده که بدون نیاز به شماره سریال و به همراه کلی برنامه کاربردی - به شکل همزمان - نصب می شه. ریخت و قیافه ویندوز هم با ویندوز اصلی زمین تا آسمون فرق می کنه! و به قول Dada1580:
ويندوزش واقعا بدرد نميخوره . كلي قاطي داره !!
گفتم بعید نیست کسی تونسته باشه برای فرمویر ها هم یه همچین کاری کرده باشه! :27:
شاد و پیروز باشین :31:
راستش من زياد با اين فرمور 35.0.002 زياد حال نكردم .
از روزي كه آپديتش كردم گوشيم يه حالي شده . . . قاط ميزنه . سرعت install برنامه ها به شدت پايين اومده .
اضافه كنيد اينو كه ويندوزش واقعا بدرد نميخوره . كلي قاطي داره !!نقل قول:
جناب آقای محمدرضا توکلی ( MRT مخفف همین نام هست ) برداشته ویندوز رو جوری دستکاری کرده که بدون نیاز به شماره سریال و به همراه کلی برنامه کاربردی - به شکل همزمان - نصب می شه. ریخت و قیافه ویندوز هم با ویندوز اصلی زمین تا آسمون فرق می کنه
مگه 35.0.002 داریمنقل قول:
35.0.016 نبود؟
حالا چجوری آپدیت کردین؟
با jef ترتیبشو دادم . نمیدونم مشکل از این بود یا نه ولی در کل راضی نیستم .
آره عزیز داریم .نقل قول:
مگه 35.0.002 داریم
35.0.016 نبود؟