چك ليست تحويل به مشتري رو از نمايندگي بخواين. البته وظيفه نمايندگي هست كه بده به خودتون. ولي اگر هم نداد شما ازش طلب كنين. هر چقدر هم طول كشيد موظفه بهتون مهلت بده. بر اساس چك ليست ماشين رو كنترل كنيد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
چك ليست تحويل به مشتري رو از نمايندگي بخواين. البته وظيفه نمايندگي هست كه بده به خودتون. ولي اگر هم نداد شما ازش طلب كنين. هر چقدر هم طول كشيد موظفه بهتون مهلت بده. بر اساس چك ليست ماشين رو كنترل كنيد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
زمان تحویل خودرو قبلی من (البته از سایپا بود ) طرف خودش چک لیست رو اورد و باهم اونو چک کردیم و الحمدالله هم مشکل نداشت .نقل قول:
blue 2006
یه جایی خوندم گفته بود شما باید چند تا چیز رو کنترل کنیدنقل قول:
یکی وسایل تزیینی از قبیل روکش صندلی ها و داشبرد و دست گیره ها و ...
یکی هم ابزار و وسایلی از قبیل جک و اچار ها و زاپاس و مارک تایر ها که همه یه مارک باشن و ... چون اینا گارانتی ندارن و اگه مشکل داشته باشن دیگه زیر بار نمی رن .
درضمن پس از تحویل ببین تو این مدلای جدید پخشون چیه و ایا موبایل هندزفری هم داره یانه ؟اخه یکی تو یه تاپیکی گفته بود پخش من موبایل هندزفری داره .
blue 2006
ممنون جناب hobor971نقل قول:
فقط یه نکته،
اگه توی چک، جایی مشگلی بود، باید همون موقع برطرف کنه، یا قانونا میتونه بگه، برو و با کارت گارانتی برگرد،
با چ نمونه ایراداتی میشه کلا ماشینو تحویل نگرفت ازشون؟
ممنون همه دوستان بابت راهنماییتون
ببین اگه اون وسیله توی گارانتی قرار داشت و که هیچ مشکلی ندارین و حتی اگه اون موقع متوجه نشدید بازم تو سرویس ها درستش می کنن.نقل قول:
همون طور که گفتم شما باید توجه تان به اقلامی باشد که گارانتی ندارند . اگه متوجه شدین که یا همون موقع تاریخ بهتون می دن با مثلا می گن تو سرویس اول درستش می کنیم . ولی مکتوب قید می کنن که این مورد ایراد داشته .
یادمه یکی اومده بود پراید تحویل بگیره موقع تحویل فهمیدن که کمپرسور کولر مشکل داشت ( اینم بگم که همیشه ما از نمایندگی ها بد می گیم ولی ادم خوبم توشون زیاده . طرف خودش هیچ سر در نیاورد . بجاش مسؤلی که چک لیست داشت فهمید و گفت احتمالا کمپرسور کولر مشکل داره و بعدش برد خودرو و تا ما اومدیم خودرومون رو تحویل بگیریم اوردش و گفت اره کمپرسور ایراد داره ولی الان نداریم تو زمستونم شما که کولر نمی زنین و تو سرویس اول بیارین تا تعویضش کنیم.)
blue 2006
سلام دوستان
لطفا یه راهنمایی،
بین اس.دی وی8 فول و نیمه فول کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
آیا دوملیون تفاوت قیمتشون ارزش داره؟
به جز ظواهر(شیشه و اینه برقی، سنسور عقب و بلندگوعقب) فرقی از نظر موتوری دارن آیا؟
خودم میتونم بعدا اصافه کنم بعضیهاشو؟
ممنون
سلام دوستان
لطفا یه راهنمایی،
بین اس.دی وی8 فول و نیمه فول کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
آیا دوملیون تفاوت قیمتشون ارزش داره؟
به جز ظواهر(شیشه و اینه برقی، سنسور عقب و بلندگوعقب) فرقی از نظر موتوری دارن آیا؟
خودم میتونم بعدا اضافه کنم بعضیهاشو؟
بویژه دماسنج و سنسور دنده عقب،
ممنون
اگه منظورتون کد ٢٧۴٢٩ که نیمه فول با قیمت ٣۵ تومن و کد ٢٧۴٣٠ که فول هست با قیمت ٣٧ و دویست تومن هست که تفاوتشون به شرح زیر است :نقل قول:
١- ترمز های عقب کاسه ای ولی تو فول دیسکی
٢- سیستم تهویه دستی ولی توفول اتوماتیک
٣- بلندگو ها فقط روی درب جلو و درب عقب بلندگو نداره
۴- اینه ها دستی ولی تو فول برقی با حسگر دماسنج
۵- تو این سیستم بدون سنسور دنده عقب
۶- صندلی فاقد تنظیم ارتفاع می باشد .
درسته که بعضی از اپشن ها مثل بلندگو ها رو می شه رو خودتون نصب کنین ولی دو تا نکته رو مد نظر داشته باشین . اول این که بعضی گزینه ها مثل سیستم ترمز عقب رو نمی شه چون خودرو از گارانتی در میاد . دوم این که اگه خودتون هم بخواین این اپشن ها رو نصب کنین فکر کنم نزدیک به همین قیمت رو باید خرج کنین اگه مبحث وقت و زمان و کیفیت که چطور دربیاد و مشکلات دیگه رو در نظر نگیریم . [emoji9] [emoji9] [emoji9] [emoji9]
blue 2006
مرسی داداش، ولینقل قول:
ترمزاش فرقی نداره فک کنم، هردوش چارچرخ دیسکه، موتوری هم دقیقا گویا یکی هستن، تیپ2 کاسه ایه
بله درست فرمودین . اشکال از من بود . باید ببخشین .نقل قول:
blue 2006