دوستان یه سوال
این مزدا 3 های قدیمی دیگه تولید نمیشه؟
منظورم اینه مزدا 3 صفر فقط از این جدید زشتا :31: تولید میشه یا از اون قدیمیا هم هنوز صفر هست؟
اون قدیمیا تیپهای مختلفش الان چنده؟
دوستان یه سوال
این مزدا 3 های قدیمی دیگه تولید نمیشه؟
منظورم اینه مزدا 3 صفر فقط از این جدید زشتا :31: تولید میشه یا از اون قدیمیا هم هنوز صفر هست؟
اون قدیمیا تیپهای مختلفش الان چنده؟
مزدا 3 قدیمی دیگه تولید نمیشه
منبع سیاست بهمن موتور هستش که همزمان با مزدا موتورز یک مجصول رو تغییر میده همون اتفاقی که با تولید 323 شروع شد و با جایگزینی اون با مزدا 3 ادامه پیدا کرد و با آغاز تولید و فروش جهانی مزدا 3 جدید گروه بهمن هم همین رویه رو ادامه داد
هیچ کدوم از مدیران و ناظرین موظف نیستن قبل از حذف پست یا تاپیک به کسی خبر بدن .
آخه معمولا باید علت منطقی و قانع کننده ای پشت حذف پست باشه که الان میبینم هیچ منطق و دلیلی نیست...
صرفا یه سوءاستفاده ی محض از اختیاراته!
چون من میدونم نه توهینی به کسی کردم نه حرف اضافه ای زدم.یعنی اونقدری تجربه دارم که اینطوری نباشم.
امیدوارم همیشه اینطور نباشه...
خوش باشید.
یادمه قبلا وقتی پستی حذف میشد پ.خ از aqua میومد ، باز اونجوری محترمانه تر بود...
سلام دوستان
من میخواستم بدونم 405 دنده اتوماتیک تولید میشه قیمتش چنده ممنون
اگه سفارش بدی می شه ویک ملیون میاد رو ماشین .نقل قول:
سلام !
یک ماشین میخوام تا22 میلیون که گازسوز باشه واگه نیست بشه سفارش داد و روش نصب کرد و امکانات خوبی داشته باشه البته نظر خودم ورناست اگه یک توضیح مختصری در مورد ورنا و این که میشه گاز سوزش رو سفارش داد یا نه بدین واگه ماشین دیگه ای هست این امکاناتی رو که من میخوام داره در موردش توضیح بدین
ممنون
با 22 تومن که ماشین دوگانه نداریم!نقل قول:
دوم اینکه حیفه ماشینی در این سطح گاز سوز بشه!
ورنا هم اگه گازسوز بشه به مکشکل بر میخوره!
شما اگه گازسوز میخوای سمند پایه گاز سوز بگیر!
یه چیزی رو بگم اگه 22 تومن پول میخوای بدی به ماشین دیگه نباید به سوختش فکر کنی! اگه گاز سوز بودن مهمه برات یه چیز ارزون تر بگیر!
ورنا ماشین خوبیه اما 22 تومن نسبت به قابلیت هاش و امکاناتش براش خیلی گرونه و ارزش خرید نداره!
در مورد این ماشن های روآ که برای مزایده گذاشتن و میگن قیمت مناسبی هم داره کسی اطلاعی داره ، چیه ، چه جوریه، به درد می خوره یا نه؟
ما الان 207 اتوماتيک رو تحويل گرفتيم ... ولي تصميم گرفتيم که بفروشيم و يه ماشين ديگه بخريم ( چون مثل 206 هست ولي ماشين خوبيه ) ... حالا ميخوام يه ماشين تا 25 تومن معرفي کنيد ( حتما اتوماتيک باشه و ترجيحا صفر باشه )
جن2 چطوره ؟ ارزش داره 207 بفروشيم و جن2 اتوماتيک بخريم ؟؟ کلا نظر شما چيه ؟؟؟؟؟