اگه با تک کابل ide وصل میشه فرقی نمیکنه ولی اگه از دو خروجی ide استفاده میکنید و یک درایو اپتیک ide دارین هارد رو رو مستر و درایو رو رو اسلیو بزاریننقل قول:
Printable View
اگه با تک کابل ide وصل میشه فرقی نمیکنه ولی اگه از دو خروجی ide استفاده میکنید و یک درایو اپتیک ide دارین هارد رو رو مستر و درایو رو رو اسلیو بزاریننقل قول:
با سلام . من 1 هارد وسترن 750 گیگ دارم مدل یو اس بی 3
امروز بعد از چند روز استفاده نکردن از هارد زمانی که به کامپیوتر متصل کردم هارد رو ارور بد پی سی بی نشون میده و هارد شناسایی نمیشه WD BAD PCB
مشکل کجاست ؟ مشکل از کابل هست ؟
اصلا هارد دیتکت نمیشه ؟
وقتی هارد رو به سیستم وصل میکنید یک عکس از دیوایس مینیحر و disk managment سیستم بزارین
سلام
در ضمن این هم بگم که 2 تا درایو اعم از دی وی دی رام و سی دی رایتر دارم که هر دوش کابل IDE میخوره و با هارد 80 میشه 3 تا . در این حالت کدومش روی master و کدومش را روی Slave بزارم. از راهنمایی خوبتان سپاسگزارم.
بزارین رو مستر هارد رو اگه دیدید دیتکت نشد بزارین رو اسلیو نقشه جامپرهاشم رو خود هارد است ولی رو مستر احتمالا جواب میدهنقل قول:
سلام دوستان یه مشکلی برای دوستم پیش اومده گفتم اینجا مطرح کنم
ظاهرا سیستم ویروسی میشه و درایو های سیستم به غیر از درایو cمخفی میشه حتی از قسمت disk management هم درایو ها ناپدید شدن بعد میاد ویندوز عوض میکنه تو قسمت انتخاب محل برای نصب ویندوز فقط یه درایو داشته 80g وهیچ چیز دیگه ای نشون نمیداده (هارد 500g بوده) میاد ویندوز رو توی همون نصب میکنه و وقتی ویندوز میاد بالا فقط همون یه درایو بوده که 80g حجم داشته.
لطفا برای حل مشکل راهنماییم کنید. با تشکر
هارد رو باید با نرم افزار paragon partion bootabel تست کنید ببینید میتونید پارتیشن هارو ریکاوری کنید یا نهنقل قول:
اگه نشد هارد رو low level format کنید
درست نشد مشکل از فریم ویر هارد است و باید آپدیت بشه
سلام
ببخشید پس 2 درایو دی وی دی رام و سی دی رایتر که کابل IDE دارند باید تنظیمات را به چه صورت انجام داد وقتی که هارد 80 را روی Master گذاشتم؟ و در تنظیمات بایوس مادربرد کدوم قسمت باید برم. در ضمن مادربردم ایسوز هست.باز هم به خاطر راهنمایی خوبتان کمال تشکر را دارم.
دوتا دی وی دی درایو ide یکی باید رو مستر باشه یکی رو اسلیو که با جامپرش درست میکنیدنقل قول:
هاردide رو هم با تنظیم جامپر رو مستر بزارین اگه دیتکت نشد با جامپرش بزارین رو اسلیو که با یک کابل دیگه وصل میکنید