نقل قول:
خود مسولی که دارن در قسمت نظام وظیفه پاسخ میده
البته شماره تماس هم دارند که همیشه اشفال هست ....
نقل قول:
خود مسولی که دارن در قسمت نظام وظیفه پاسخ میده
البته شماره تماس هم دارند که همیشه اشفال هست ....
ما اخر متوجه نشدیم که این قانون جدید که معافیت شده ۵ سال برای ورودی های قبلی مثل ۸۸ هم اعمال می شه یا برای ما همون ۶ سال می مونه خواهشا اگر اطلاع دارید جواب بدبد
حتما سر همین موضوع میرم نظام وظیفه و می پرسم و اینجا اعلام میکنمنقل قول:
دوستان خواهشا اینو جواب بدید پسر عموی من سر این قضیه میخواد از دانشگاه انصراف بده ولی میترسه معافیت بهش نخوره
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
بعد از انصراف یک سال وقت داره دفترچه بفرسته و یا اقدام کنه واسه معافیت
معاف شدن یا نشدنش رو دکترهای نظام وظیفه باید تشخیص بدن
دفترچه رو با فرمهای معافیت پزشکی ، بفرسته ، دعوتش میکنن به کمسیون پزشکی ، اونجا در موردش تصمصم میگیرن
مدارک پزشکیشو هم باید داشته باشه
اگه معاف نشه ، باید بره خدمت
سلام و خسته باشيد من از ديروز دفترچه رو گرفتم و شروع كردم براي مدارك جمع كردن براي ارسال و درخواست معافيت پزشكي (خدا يدونه چي به سرم بياد) فقط دوتا چيز مونده
يكي اينكه معاينه ي اوليه كه نوشتن بايد خود دكتر نظام وظيفه انجام بده يا خودم بايد بيرون برم ؟
دوميش هم اينكه مدرك تحصيلي كه خواستن و من ديپلم دارم بايد چيو بدم رفتم مدرسه گفتن به هيچ عنوان نميتونيم اصل ديپلم رو يا كپيشو بديم و بايد از دانشگاه نامه بياري يا پايان خدمت داشته باشي و فقط يه كارنامه فارغ التحصيلي رو گرفتم حاالا اگه اين كارامه رو بدم كافيه يا ؟؟؟
سلام.
من الان دفترچه سربازیم رو پست کردم و باید خرداد اعزام بشم. میخاستم بدونم اگه دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی قبول بشم میتونم در حین خدمت تحصیل هم کنم؟
سلام خدمت همه دوستان
به نظرم معافیت گرفتن تو این دوره زمونه اونم پزشکی کار حضرت فیله،درس خوندن هم بعد از خدمت کار خیلی سختیه هر چند من تمام مراحل تحصیل دانشگاهیم بعد از خدمته ولی با درجه بالا رفتن خدمت یه حال دیگه میده.هرچه درجت بالاتر برفت بیشتر
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
خدمت آقای alivw71عرض کنم که تحصیل در حین خدمت امکان نداره.چون یا باید کارت پایان خدمت داشته باشی که بری دانشگاه یا باید معافیت تحصیلی بگیری.تو خدمت بشین درستو بخون که انشاءالله اگه شد و تونستی یا خواستی بعد خدمت تو کنکور شرکت کنی.
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
آقا امید،معاینه پزشکی توسط پزشک معتمد نظام وظیفه صورت میگیره.
کارنامه فارغ التحصیلی هم واسه اعزام کافیه.
در ضمن بعد از گرفتن معافیت پزشکی اگه کار دولتی جور بشه نمیتونی واسش اقدام کنی،این یادت باشه
وای چه شرایط سختی داره :41:نقل قول:
بعد این مدارک پزشکی چی هست ؟ لیزر درمانی و فتوتراپی رفته و 5 6 سالی هم زیر نظر پزشک هست دفترچه خدمات درمانی هم داره که توش تاریخ و اسم پزشک موجوده
یه سوال بی ربط به معافیت : اگه ایشون انصراف بده و معافیت پزشکیش قبول بشه و از سربازی معاف بشه میتونه به دانشگاه و رشته قبلیش برگرده ( پیام نور )
واقعا ممنونم ازتون :11:
سلام
من متولد مهر 72 هستم. و پیش دانشگاهی رو هم خرداد 90 تموم کردم. الان برای کنکور 91 شرکت کرده ام. می خواستم بدونم الان می تونم برای معافی (پزشکی) اقدام کنم یا این که الان مشغول به تحصیل حساب میشم؟
اگه معاف نشدم توی روند دانشگاه رفتنم و برای ثبت نام مشکلی پیش میاد؟