هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی (M600-P990-P1-W950-W960-G900-G700)نقل قول:
برو ببین حسین جون چه کرده...:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
Printable View
هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی (M600-P990-P1-W950-W960-G900-G700)نقل قول:
برو ببین حسین جون چه کرده...:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
سلام
چطور می شه از محیط گوشی عکس بگیرم؟
مرسی
اینجا رو ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسینقل قول:
میشه بگین کارش چطوره؟
نمی خواد ممنون
خودم فهمیدم
ظاهرا دیگه همه مشکلات حل شده کسی سیوالی نداره؟!!!!
برای گرفتن بهترین عکس چه نکاتی را باید رعایت کرد؟ ایا شدت نور اتوماتیک تنظیم میشه یا باید خودمون کم و زیاد کنیم؟ گوشی من همیشه شدت نور روی +0.3 باید تنظیمش کرد؟ پایین صفحه هم 500 همیشه هست یعنی چی این؟
شدت نور رو با همون نوار کنار که از -2 تا +2 داره باید تنظیم کرد.البته نوع نور یعنی اینکه شما زیر نور مهتابی هستین یا زیر نور آفتاب یا ... از تو تنظیماتش تعیین میشه. اون +500 هم یعنی شما بیش از 500 تا عکس دیگه جای خالی روی مموری دارین تا عکس بگیرین اگه جاگ دایل رو بچرخونین و رو حالت فیلمبرداری بزارین مدت زمانی که میتونین فیلم بگیرین رو براتون مینویسه.البته این بستگی به کیفیت انتخاب شده برای عکس هم داره.نقل قول:
موفق باشید.
سلام دوستان
من گوشیم بالا نمیاد
یه تم روش ریختم و نصب کردم . بعد از ست کردنش یه سری ارور داد.
ریست که کردم دیگه بالا نمیاد تا نصفه load میشه گیر می کنه
چی کار کنم خوبه؟
گوشیمو (p990 ) اخیرا آپدیت کردم . CDA آخرین ورژن فریمور . مشکل ریسیت گوشی کاملا حل شده اما مشکلی که دارم اینه :
گوشی به طریق زیر هنگ میکنه :
1- وقتی در طولانی مدت یعنی جندین ساعت استفاده نمی کنم بعد که میرم سراغش می بینم صفحه دیگه بالا نمیاد و در حالت عادی خاموش نمیشه و باید Power رو ده ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه و بعد روشن کنم .
2- بعضی وقت ها در حین کار با گوشی متوجه میشم صدا نداره یا صدای کلیک قلم نمیاد یا صدای موزیک پلیر میرم که خاموش کنم و باید Power رو ده ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه و بعد روشن کنم .
دوستان نمیدونم مشکل از چیه راهنمایی کنید ؟ چه کنم ؟ کلافه شدم ...!!
توجه شما رو به چند مطلب از گوشیم جلب می کنم :
الف- موقع آپدیت یک بار سرور سایت قاط زد روی 89 درصد نگه داشت و من مجبور شدم گوشی رو جدا کنم و دوباره وصل بشم که برای بار دوم ادامه مسیر رو طی کرد و عملیات نصب انجام شد و به پایان رسید.
ب- از مموری دراز آبی رنگ چینی استفاده می کنم .
ج- برنامه معمولا پنج شش تا نصب دارم مخصوصا برنامه های جاوا .
د- آنتی ویروس هم زدم .......... مستر ریسیت هم کردم
منتظر راهنمایی شما هستم .
1> شما یه کم صبر کن شاید بالا اومد . اگه نشد یه بار ریست کن . برنامه هم زیاد نصب نکن .نقل قول:
2> این اشکال ناشی از کم بودن مموری هست . اگه روی مموری گوشی چیزی داری منتقل کن به مموری استیک .
-- شما مموری رو یه بار انتی ویروس بزن شاید ویروس داره .
-- اگه از انتی ویروس اطمیان نداری برو سایت کاسپراسکای تو اون سایت خودش یه منو داره که سیستم رو با آخرین ورژن چک میکنه .
-- یه بار با مموری اصلی گوشی چک کن ببین بازم اون عیب رو داره یا نه .