اسپیلیتر آره وصلهنقل قول:
مودم Datasheen آپدیت نکردم
نظرت در موزذ مودم چیه ؟ مودم خوبیه؟
Printable View
اسپیلیتر آره وصلهنقل قول:
مودم Datasheen آپدیت نکردم
نظرت در موزذ مودم چیه ؟ مودم خوبیه؟
جی میل باز نمیشه
برای شما هم همینطوره؟
منم همینو دارم. فوق العاده است. گارانتی تعویض 3 ساله! توپ:40:نقل قول:
با سلام و خسته نباشيد من مي خوام سرعت 128 آرت بگيرم مي خواستم سرعت دانلود چنده
براي كرج
از دوستانی که مودم وایرلس زاکسل رودارند میخواستم بپرسم میشه با این مودم چاپگر رو هم وارد شبکه کرد؟
سرعت آرت واقعاً مزخرفه! من روی اکو 128 با 60 دانلود میکردم الآن اومدم آرت 1 حداکثر سرعتم 21 هست. نمیدونم چه جوری بعضی از دوستان میگن سرعت آرت رو روی 1 مگ بستن؟! :13:
نقل قول:
دستگاه چاپگر شما به جز پورت USB از چه طریق دیگه میتونه به کامپیوتر وصل بشه؟
خب شما باید توی تنظیمات مودم نگاه کنی ، ببینی روی 1 مگ بستن یا نه؟نقل قول:
ضمنا دلیل هم نمیشه که اگه روی 1 مگ بسته باشن ، حتما سرعت شما 120 باشه ، میتونه روی 1 مگ بسته شده باشه و سرعت شما 20 باشه !
که البته این یکی از ابتکارات سرویس دهنده هاست که روی 1 یا 2 مگ میبندن و به شما یک هشتم از سرعت رو میدن تا حسرتش رو به دلتون بذارن!:31:
معمولا اینطور توجیه میکنن که اون حداکثر سرعته !
سلام
من هنوز مشکلم که تو page1900 توضیح دادم حل نشد و جواب نگرفتم
گارانتیDatasheen کجاست؟
بنظرشما سرویسمو عوضکنم؟ کدوم شرکت خوبه؟
یکی از دوستان میگفت شاید ایراد از این باشه که پریز مودم کنار پریز برقه و همه قطعات سیستمم ازون پریز برق میگیرن. درسته؟
آقا شرمنده فقط USB...:31:نقل قول:
نقل قول:
سلام
من مودم اسوس ASUS G-31 دارم.
توی تنظیماتش یدونه دکمه ی Renew IP بجز دکمه ی Reboot Hast.
وقتی میزنم Renew IP به 10 ثانیه نمیرسه که این مشکلو حل می کنه.
هرچی به شاتل زنگ زدم که دیگه اینطوری نشه تا نیاز به Renew IP نباشه، بازم اونا تاکید می کنن که مشکل لز منه! دنبال یه راه حلیم تا هر دفعه نرم تو تنظیمات مودم واسه Renew . کسی پیشنهادی نداره؟
نقل قول:
پرینتر شما مستقیماً به مودم وصل نمیشه.
پس اینکه بخواید مستقیم بهش فرمان بدین که براتون پرینت کنه منتفیه.
(مستقیم یعنی اینکه مثلاً شما با لپ تاپ طبقه بالا نشستین و با وایرلس به مودم کانکت هستید و دستور پرینت رو صادر میکنید.)
تو این حالت راه حلی که میتونه جوابگو باشه اینه که پرینتر به یه کامپوتر وصل باشه و اون کامپیوتر چه به صورت وایرلس و یا با LAN به مودم وصل باشه و به صورت Share قرار بگیره.
حالا شما با لپ تاپ یا کامپیوتر دیگه میتونید به اون کامپیوتر که پرینتر بهش وصل هست، دستور پرینت رو صادر کنید.
پس لازمش اینه که همیشه کامپیوتری که پرینتر بهش وصله، روشن باشه
من که مودم وایرلس زاکسل خریدم نامردا 4 گیگ جایزش رو هم بهم ندادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم دارم می دانلودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:احسان آواتارت را عوض نمیکنی من اگه هفتهای یه بار عوضش نکنم دق میکنم
مودم رو ببر سر خط (جلوی در خونه اونجایی که سیمها وارد میشن) وصل کن (قبلش اتصال سیم اصلی رو با سیمکشی تلفن قطع کن تا اگر نویزی هست روی ارتباط تاثیر نذاره)نقل قول:
حالا نویز و سیگنال رو ببین و اینجا بذار بینیم وضعیتت چطوره.
گاهي اوقات توي شبانه امكان دانلود بالا وجود نداره
مثلا از يك سرور معين امكان دانلود فايل هاي با حجم بالا وجود نداره ولي در همون زمان فايل هاي زير 30 mb رو با حداكثر سرعت دانلود ميكنه!!
براي شما هم همچين چيزي رخ داده؟!
.......................
پ.ن
قصد دارم كه از USB به LAN برم ولي با Nvidia nForce Network Controller مشكل دارم
اگه ميتونيد راهنمايي كنيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=400737
ریده تو اعصابم این شاتل
اغفالم کرد :دی این فروشنده، اکو 1024 برداشتم
همون سرعت قبلیه هیچ فرقی نداره
سرعت متوسط دانلود باید چند باشه با این اکانت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه گیها چرا پینگ این شاتل اینقدر زیاد شده کسی خبر داره یا نه:41:
سلام
من مودم ASUS AM 602 دارم میخوام به صورت Bridge کانفیگش کنم اما نمیدونم چطور
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
شبانه رایگان هم نداره؟نقل قول:
از صفحه تنظیمات مودم ، گزینه management و بعدش settings و بعد گزینه restore default رو بزنید و صبر کنید مودم ریست بشه و برگرده ، بصورت پیش فرض بریدج هست!نقل قول:
ضمنا راهنمای این مودم توی سایت شاتل هم موجوده:
کد:http://www.shatel.ir/media/images/stories/FAQ/am602.pdf
نقل قول:
با درود
جریان این شماره چیه؟
مودم من فایبرهوم هست
نتیجه این شد:
401 Unauthorized
سلام...نقل قول:
من بخاطر این پست اغفال شدم رفتم آرت 1 بگیرم اما...میگه دیگه پنجشنبه ها رایگان نیست , توی سایتم الان دیدم زده پنجشنبه ها فقط تا آخر زمستان رایگان حساب میشه حالا دوستانی که آرت 1 دارن هنوزم پنجشنبه رایگان هست یا نه؟؟!
بعد قیمتی که توی سایت اعلام کرده 28 تومنه اما طرف میگفت 29 تومن!! :eh:
خلاصه پشیمون شم فعلا همین اکو 512 تمدید شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از ما :
اکو 512
شب ها سرعت و پینگ از ساعت 1 به بعد به بدترین حالت خودش می رسه. باید یک کاری کرد...
من که هرشب 1.5گیگ دانلود دارم ! از وقتی اومدم آرت سرعتم خوب شد ! اکو فایده نداره !
نه شبانه هم رایگان نیستنقل قول:
اصلا اکو یه مگ همش ضرره
الکی پولتون رو دور نریزید
درود..نقل قول:
منم اکو داشتم اما اومدم آرت 1 الان خیلی راضیم ! سرعتش که با 120 میگیره ! 12 گیگ هم میدن ! 5شنبه جمعه هم رایگانه ! شبا هم رایگانه ! من راضیم هر شبم 1.5گیگ دانلود دارم
مال منم امروز تو کرج:
الان سرعت خیلی خوبه . 120 است. یک خانم محترم هم زنگ زد برای تولدم 3گیگ و 2 گیگ(اینو مطمئن نیستم برای تولده یا نه )برای 2 تا اکانت بهم داد. هرچی بهش گفتم اسمتونو بگید تا براش گل بفرستم نگفت .گفت از مدیریت زنگ میزنم
نه این 5 شنبه ها بازم تمدید میشه . هفته ییش که رایگان بودش برا من . این که هی تمدیدش میکنن و نمیگن که برا همیشه رایگان هستم اینه که بگن ما داریم به کاربرا حال میدیم و هروقتم عشقشون کشید رایگان بودن ینجشنبه رو بردارن و هیچ اعتراضیم نشه کرد .نقل قول:
نقل قول:
روش ساخت کانکشن برای این روش چطوری هست؟
عینا مثل همون دیال آپ ، فقط توی صفحه سوم ، باید گزینه connect using a broudband ...... reqires a username and password رو انتخاب کنینقل قول:
بعد از کشو قوسهای فراوان و گذر از هفت خوان رستم و با استفاده از سلاح تکنولوژیکی به نام فتوشاپ! بالاخره تونستم سرویسم رو به از اکو 128 به اکو 512 تغییر بدم. واقعا شاتل سختگیر ترین isp برای اینترنت بالاتر از 128 هست با اینکه همین جوریش 128 ی که داشتم سرعتش 512 بود! (در ساعات غیر رایگان)... حالا باید ببینم ساعت 1 به بعدش چطوره.
مگه سرویسهای اقتصادی شاتل 128 اِش با 512 هیچ فرقیم میکنه:31: هر دوتاشو میگن رو پونصد یا شیصدو و خوردی می بندن که؟:27:.نقل قول:
خیر همه جا اینطور نیست ، بعضی مراکز مخابراتی اینطوره. اگر قرار باشه همه ی 128 ها رو روی 512 ببندند اونوقت دیگه کسی قرارداد 512 نمیبنده .نقل قول:
مثلا من خودم هر وقت به جای 512 ، سرویس 128 شارژ میکنم ، دان استریمم از 570 میاد روی 130 . و حداکثر با سرعت 16 کیلو میتونم دانلود کنم
من که فقط به خاطر دانلود شبانه، 512ش کردم و گرنه هیچ فرقی بین روزانه شون نیست.نقل قول:
سلام فعلا که دوباره داره خوب کار میکنه اگه باز مشکلی پیش اومد حتما این کارو میکنمنقل قول:
بعد نویز و سیگنالو چطوری ببینم؟
تو شهر ما از پارس آنلاین که خیلی بیشتر از شاتل راضین
این ماه آرت1 میگیرم
اگه خوب نبود کوچ میکنم
سرویس های آرت 128 واقعا سرعت دانلود 128 هست؟ یا عینه اکو تو روزش فرقی نمی کنه؟ شبا چه طوره؟
سلام....شما تهرانی هستین؟:20: شاید فقط برای تهران هنوز پنجشنبه رایگانه...آخه طرف خیلی محکم میگفت دیگه پنجشنبه رایگان نداریم..نقل قول:
بعد این هزینش مگه 28 تومن نیست؟ چطور به من گفت 29؟!
سلام دوستان ، برا من دو شبه از ساعت 1 تا 7 هیچ صفحه ای باز نمیشه و دانلود هم ندارم ،آیا تو تهران کسی این مشکلو داره ؟؟ من اکو 128 دارم