نقل قول:
اینکار روی سرعت دانلود هم تاثیر داره یا فقط سرعت باز کردن صفحات وب رو بیشتر میکنه؟؟؟!
راستی دیگه چه دی ان اس هایی برای این شرکت خوبه؟
Printable View
نقل قول:
اینکار روی سرعت دانلود هم تاثیر داره یا فقط سرعت باز کردن صفحات وب رو بیشتر میکنه؟؟؟!
راستی دیگه چه دی ان اس هایی برای این شرکت خوبه؟
سرعت افتضاح شده هم شبانه و هم روزانه
نمیدونم چه خبره این آسیاتکم که هر بار اذیت میکنه هر نیم ساعت یکبار کلا قطع میشه خط هم که نویز نداره عالیه
برای چندتا از دوستان دیگه هم گویا مرتب قطع میشه
برای من هم قطع می شه.البته دیروز زنگ زده بودم می گفت توی خوزستان گزارش قطعی زیاد داشتن دلیلش هم اینکه دارن خط ها رو عوض میکنن و احتمالا بعد از تعویض خط ها سرعت می ره بالا
راستی من فیبر نوری هستم توی پست های قبلی وضعیت خطم رو گذاشتم .توی این خط هم 4 مگابیت تست کردم و الان هم 10 مگابیت دارم باز سرعت دو مگابیت به من می ده.ببینید وضعیت خطم بده یا اینکه دلیلش چیز دیگه ای است
با تشکر
اینم پستی که گذاشته بودمنقل قول:
20% تخفیف خرید و تمدید یکساله که تقریبا در یکسال 2 ماه برای مشترک رایگان میفتهنقل قول:
منتها قرار بود عیدیمون یه چیزه دیگه باشه که آخرین لحظات عوض شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل برای 6 ماهه هم 20 درصد تخفیف رو میذاشتن اما شرکت در قرعه کشی رو فقط برای یکساله ها میذاشتن اینجوری حتی برای خودشونم بهتر بود چوت تمدید 6 ماهه هم برای خود شرکت بهتر هست. گرچه الان هم تخفیف داره اما 20 درصد نیست.نقل قول:
فقط Instagram ، Apple , iTunes , Microsoft و سایت های داخل سرعت کامل به شما میده بقیه سایتهای رو روی 3 بستن ، تازه شانس بیاری 3 مگ اونم با مالتی کانکشن بگیری ....
بر اساس اطلاعات مودمتون، خط شما رو روی 4مگابیت بستن. مدولاسیون سرویستون هم ADSL2+ اه.نقل قول:
وضعیت میرایی (Attenuation) خطتون خیلی عالیه. یعنی با میرایی 5 دسیبل، شما چسبیده به مرکز مخابراتتون هستین و خط شما میتونه تا 24مگابیت در ثانیه کشش داشته باشه.
البته هر چی پروفایلتون رو روی سرعتهای بالاتر ببندن نویزتون افزایش پیدا میکنه و نسبت SNR میآد پایینتر که تا مرز 6 دسیبل مشکل حادی ایجاد نمیکنه. گر چه به نظر میآد الآن که خطتون روی 4مگابیت بسته شده و SNR دانلودتون 19.8 هست، یه کمی نویز خطتون بالاست. احتمالاً برای این که با 10مگابیت مشکل نداشته باشین باید یه تغییراتی تو سیمکشی تلفن داخل ساختمون بدین تا نویزتون کمتر بشه.
سلام
دوستانی که آسیاتک دارن، لطفا راهنمایی کنن که آیا آسیاتک هم مثل شاتل؛ سرعت دانلود شبانه رو محدود میکنه؟
کسی اطلاع داره که سرعت شبانه 10 مگ و 4 مگ چه قدر هست؟
درودنقل قول:
خیر محدودیت نداره
آسیاتک کلاً محدوده و شب و روز فرقی نداره ......نقل قول:
تا حالا شما شاتل نداشتید که شبانه را روی 3کیلوبایت محدود کنند ،معنی محدودیت را بفهمید:n02:نقل قول:
خبر فوری :
آسیاتک قراره اسمشو تغییر بده به درپیت تک
دوستان عزیز سرویس های نامحدود 256 برنزی و نقره ایی سرعت دانلود اسمی و بالایی که به صورت محدود ارائه میده چنده؟؟
در سرویس های محدود ، در تایم رایگان افت سرعت زیاده یا کم؟؟
با تشکر.
ای مردشور آسیا شتو ببرن که دیروز تا حالا 50 بار قطع شده
سلام.چند روزه که اینترنت چندتا از استانها مخصوصا فارس به شدت به هم ریخته.در طول روز دایم قطع و وصل میشه مخصوصا امروز که کلا واسه من قطع بود و سرجمع یک ساعت هم اینترنت نداشتم.هر وقت هم زنگ میزنی پشتیبانی میگن داریم بررسی میکنیم.نمیدونم چرا اینا دایما دارن بررسی میکنن و هیچ وقت هم مشکلاشون رفع نمیشه!!!!!!!
قم . ساعت ۱:۳۰ شب . سرویس ۲مگ+شبانه رایگان. در حال دانلود با سرعت ۵۰ کیلوبایت :|
راست میگن دارن بررسی می کنننقل قول:
بررسی میکنن چجوری بیشتر سر مردم کلاه بزارن
نقل قول:
نقل قول:الن دیکه شاتل برای شبانه حجم مشخص کرده در ماه که اگر از اون بیشتر بشه افت سرعت شبانه یا همون share میشه به نظر من این خیلی بهتر از اینکه همیشه سرعت سرویست توی ساعت رایگان پایین باشه !!نقل قول:
این چیزی که توی امضات زدی ماله شاتله؟ سرویست چیه سرعتت خوب!
تو که سرعت چیزی که تو امضا زدی خیلی خوبه سرویست چیه؟نقل قول:
الان شاتل برای سرویس رایگان شبانه حجم مشخص کرده اینکه بهتر از اینه که همیشه سرعتت پایین باشه!
من شاتل دارم میخواستم آسیاتک بگیرم اما با این اوضاع که اینجا میگن اصلا خوب نیست سرعت شبانه شاتل نسبت به چیزی که بقیه اینجا میگن خیلی بهتره من یک مگ ماهیانه دارم خیلی شبا سرعتش خوبه مگه اینکه فیلتر شکنم اذیت کنه!نقل قول:
تایید میشه هر ده دقیقه یک بار به قطع میشه و تا ده دقیقه قطع و مجدد وصل میشه و مرتب تکرار اعصاب خوردیه برای خودش.نقل قول:
امروز 4 روزه اینجوریه نمیدونم چرا ......همش قطع و وصل میشه.نقل قول:
روزانه آسیاتک چجوریاست ؟ هر جا زنگ زدم از پار صبانت و شاتل هیچ کدوم پورت خالی نداشتن
سرعت روزانه خوبه ولی شبانه میشه در حد Dial Up :n03:نقل قول:
منم چون دانلودم زیاد هست، شاتل دیگه به دردم نمی خوره
سرویسم 6 مگ اکو هست
مشکل قطعی بر طرف شدنقل قول:
سرعت روزانه سرویس 128 بسته به مرکز مخابراتی و شرایط خط تا 10 مگ باز هستنقل قول:
سلام
کانفیگ مودم برای اسیاتک به چه صورته؟
عدداشو میخوام.:n26:
vpi 0نقل قول:
vci 35
اصلا اشتباه نکنی سرویس دیگه بگیری! الان 6مگ به همه نمی دن!! من خودم خواستم خطمم کشش نداشت تا 2 مگ کشش دارد که 1مگ گرفتم پهنای باندم روی 2400 ایناستنقل قول:
پشتیبانی که 24 ساعتس فکر کنم شمارش 23089 من هروقت زنگ زدم کمتر از 2 دقیقه وصل شدم البته اگه کد اشتراک یا شماره تلفنت رو بدی
اگه دانلود زیاد داشتی شاید share شدی زنگ بزن بپرس
دوستان کسی می دونه سرعت دانلود شبانه رایگان 2 مگ اسیا تک چنده ؟؟؟ من دانلود زیاد دارم نامحدود گرفتم 60 تومن هم پولشو دادم اما اینقدر سرعت پایینه که نمیشه دانلود کرد. در حده دیال آپه . اکه کسی می دونه حتما بگه ممنون
شبانه حداقل 120نقل قول:
سلام
سرویس 256 نامحدود گرفتم با حداقل تبادل 8 گیگ
سرعت باز شدن صفحات خیلی عالیه
ولی سرعت دانلود از افتضاح هم اونورتره!!!!!!!! حتی به سرعت اسمی هم نمیرسه. الان سرعت دانلودم روی 25 کیلوبایت در ثانیه هست!!!!!!!!!!!!
آسیاتک هنوز کاربر داره؟ میگن که مدیرعاملش زده تو کار بلال فروشی:n19:
شما دل دریایی داری که از آسیاتک سرویس گرفتی اونم نامحدود:n01:نقل قول:
دوستان آسیاتکی سرعت دانلود شما هم امروز و امشب 13 مرداد اومده پایین؟مخصوصا 10 مگی ها.
اقا اشتباه شد سرعت سایت باز کردنشم خیلی افتضاحهنقل قول:
نقل قول:اقا ما پشیمون شدیم عجب کاری کردیماااااااااااااااااانقل قول:
خیلی سرعتش بده!!!!!!!!!!
نقل قول:
من که تخلیه کردم . فقط بلدن شعار بدن !
ای بابا این ماه مجبور شدم نا محدود 512 بگیریم (قبلا 2مگ محدود داشتم) همین امروز هم شارژ کردم خیلی داغونه سرعت از 25 کیلوبایت بالاتر نمیره!!! حتی سرعت سرعت اسمی هم نیست! صفحات وب هم که اصلا باز نمیکنه
امروز صبح با 2مگ مشکلی نداشتم
رو چه حسابی اینا بهترین شرکت میشن هر سال ؟!؟!
رو حسااب آقازادگینقل قول:
آقا چرا سرعت رایگان شبانه این جوری شده !!! سرعت اسمی رو هم نمیده !!!!