اگه میتونین بیشتر هزینه کنید rs12 رو بردارید اگه نه باز هم m12 بهتره از اینفینیتی .نقل قول:
به باکس هم خیلی بستگی داره باید یه باکس خوب بسازید.
اگه میتونین بیشتر هزینه کنید rs12 رو بردارید اگه نه باز هم m12 بهتره از اینفینیتی .نقل قول:
به باکس هم خیلی بستگی داره باید یه باکس خوب بسازید.
ارادت دارمنقل قول:
والا چیزی از آمپ و ساب سر در نمیارم فقط میخوام کیفیت و صدای بسیار خوبی بهم منتقل بشه
نظرتون در مورد پایونر 9650 چیه؟؟ ضبط خوبیه یا گزینه بهتری پیشنهاد میدید
تشکر و سپاس
سلام دوست عزیز.نقل قول:
با جازه امیر حسین خان
لازمه داشتن یه صدای خوب، پر قدرت و با کیفیت انتخاب صحیح قطعات هست.
این قطعات که در مجموع به اصطلاح سیستم ازش یاد میکنیم از اکسسوری(شامل کابل برق و منفی،کابل RCA برای ارتباط خروجی پخش به ورودی آمپلیفایر،کابل اسپیکر خوب و استاندارد،فیوز مناسب و....)گرفته تا انتخاب آمپلیفایر و کامپوننت و ساب ووفر هست.
یه سیستم کامل باید درش از ترکیب کامپوننت ،ساب ووفر و آمپلیفایرهای تغذیه کننده آنها باشه.
تو این زمینه هم کالاها و برندهای مختلفی تو بازار موجودن.اما با قیمتها و کارائی و کیفیتهای مختلف.
با توجه به اینکه شما در کل صدای خوب میخواهید بودجه 1300ی برای تحقق این امر کافی نیست.
1-یا بودجتون رو مجددا بررسی و افزایش دهید
2-خورد خورد نسبت به خرید لوازم اقدام کنید و بعدا همگی رو نصب کنید.البته این مورد زمانبر هست و اگر دوستان کم سن و سال قادر به صبر کردن نیستند.لذا به مشاوره های ما و دوستان گوش نمیکنند و با همون مبلغ هزینه در نظر گرفته شده اقدام به خرید کالاهی معمولی و ارزون میکنند.وقتی که نصب کردن سریع توذوقشون میخوره.و تو مدت کوتاهی مجبور به فروش کل لوازم و ضرر های مکرر میشوند.
پس به عنوان یه دوست که تجربه بالائی تو Car Audio دارم (کوچیک همگی هم هستم)بهتون توصیه میکنم ابتدا خوب فکر کنید،بعد تصمیم بگیرید.
برندهای خوب و مطرحی که میتونید از آنها قطعاتتون رو تهیه کنیدعبارتند از:
گلیدن
هلیکس
گرند زیرو
ایمیج داینامیک
موفق باشید.
سلام به دوستان
من اخیرا ماشین گرفتم و دنبال یه سیستم صوتی جمع و جور هستم. بخاطر خرید ماشین بودجم محدوده و البته انتظار حجم صدای آنچنانی و ... ندارم و کیفیت صدا با یه حجم معقول برام کافیه. ماشینم 206 تیپ 5 از سری جدید هست که اسم ترکهارو روی مانیتور نشون میده یا وقتی با بلوتوث سینک میشیم و ... سیستمی میخوام که بتونه با اون هماهنگ بشه و کار کنه ! یعنی اینترفیس کاملش باشه و البته با کنترلر کنار فرمان هم کار کنه ! بیشنر هم از برند پایونر خوشم میاد ! دوستان چی صلاح میدونن ؟ ( و قیمت البته !)
خیلی ممنون
سلام دوستان مخصوصا آقا حمید ، حمید جان یه 111 گرفتم میخام ساب اضافه کنم ، دنبال یه ساب 8 یا 10 اینچی میگردم که با 6604 پایونیر راه بیوفته کیفیت هم از همه چی مهم تره اگرم رویه تاقچه جواب بده که دیگه عالیه ، سیستم رو هم دارم ردیف میکنم میخام یه x400 با کواک E69x با آمپ 6604 برای جلو هم میخام E4x بگیرم ، نظرت رو بگو اگرم پیشنهاد بهتری داری بگو ، مرسی
- دادش من اصلا حرف از بی کیفیتی سونی نزدم شما اگه ساب میخوای باید بری دنبال یه برند ساب ساز و حتی امپ و بقیه اجزا سیستم .
سونی یه برندیه که اصلا تو کار ادیو جایی نداشته هز از گاهی یه جنسی میده تو بازار که خوب از اب در میاد.
من الان باند 6921 سونی رو تو رنج باند تا 400ت خیلی خیلی قبول دارم صداش فوق العاده اس. اما دلیل بر خوب بودن سابهاش نیس.پخش های جدیدی که سونی داره میزنه از پایونیر و کنوود خیلی بهتره شما یه تحقیق در موردش بکن.
2- امپهایی کثه ام بی و مکسیدر و تورنادو و تاندر و بوستر و پریمیر و ..... ایناها همه یه جوره و متفرقه و چینی و اصلا حتی 1 ریال هم واسشون پول دادن اشتباهه. شما پشتشونو باز کن همه ی بردها و قطعات مثه همه و اینکه همشون اشغاله رو باید قبول کنی :n02:
این که هرچی پول بدی آش میخوری درسته اما شما میتونی با قطعات معمولی یه صدا بگیری که با سیستم های میلیونی هنوز کسی نتونسته اینجوری صدا بگیره.
این هم یادتون باشه فرق سیستم 10تومنی با 4تومنی توی صدا واقعا 6ت اختلاف نداره.
3-پخش های پایونیر ذات صداشون رو به فرکانس بالا میزنه یعنی عامیانه یه کم تیزه . خیلی سلیقه ایه شما پایونیر میپسندی من کلاریون. این یه سلیقه اس و بستگی داره به پولی که دادی میارزه یا نه مثه الان که دارن 7150 پایونیر رو خدا تومن میفروشن :n08:
4- شما به جای اینکه پول بدی مثلا 200ت بری ام بی بخری برو از کنوود مدل پایین بخر از پایونیر بخر حداقل میدونی یه اسمی داره.شما یه سرچ بزن ببین از ام بی چی پیدا میکنی ؟:n41:
واسه باند هم که گفتین 6975 من اصن خوشم نمیاد ازش انگار تو قابلمه داره میکوبه.
والا من که سیستم باز نیستم مثه شما ولی خب من این اجزا رو پیشنهاد میکنم به دوستتون دیگه ببیند به بودجه میخوره یا نه:
پخش x400 یا یه الپاین 145 دسته دو
باند اگه میخواد : 6921 سونی-t6c693 mtx- و mc609 گلیدن
ساب : m12 گلیدن
امپ 4کانال : 847 کنوود یا 8400
:n40:[/QUOTE]
قيمت باند mtx و co 609 الان چنده ؟
ساب گليند 15 اينچي با باكس هست ؟
سلام دوستان
من یک ضبط سونی مدل GT490ui دارم با باند کنوود 718...میخواستم ارتقا بدم سیستممو بنظرتون چیکار میشه کرد؟ من تقریبا چیزی از سیستم صوتی ماشین نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام من 7056 کنوود خریدم با تنظیماتش آشنا نیستم میخواستم بدونم چطوری میشه تنظیمات 2way و 3way رو تغییر داد باند jbl t696 نوشته 3way داره میخواستم بدونم اصلا تغییر این دو تو صدا تاثیر داره یا نه ربطی نداره؟
2-در مورد تنظیم اکولایزر پخش اگر نکته ای مد نظرتون هستش که به بهتر شدن کیفیت صدا و بیس کمک میکنه راهنمایی کنید؟
3- من پخش قبلیم خروجی 2.5 داشت الان دوباره تنظیم گین من به هم خورده دفترچه راهنمایی آمپلی 5602 پایونیر رو داشتم میخوندم نوشته بود پخش های 4 ولتی روی گزینه high بزارید به نظر شما به این نوشته میشه اکتفا کرد یا نه بازم باید ولوم پخش رو ببرم بالا گین رو خودم از طریق گوش کردن دستی تنظیم کنم؟
4-چطوری میتونم موزیک رو از طریق بلوتوث با پخش گوش کنم گوشی رو با پخش کانکت کردم میتونم با پخش صحبت کنم ولی نمی تونم موزیک گوش بدم؟خیلی ممنون
مجدد سلام و احترام خدمت تمام دوستان و اساتید مجرب خودم
میخواستم یه سیستم واسه پراید ۱۱۱ بهم معرفی کنید که کیفیت خوبی داشته باشه و از لحاظ تفکیک صدا و وضوح و شفافیت صدا حرف نداشته باشه تاکید میکنم کیفیت داشته باشه و اصلا واسه توپ توپ کردن و صدای بلند و گوشخراش و جلب توجه نمیخوام فقط صدای بسیار خوبی تحویلم بده. لطف کنید تمامی قطعات و لوازم مورد نیاز را همراه با مارک و برند و قیمت تقریبی برام بنویسید در ضمن بیشتر از ۲ تومن هم نمیتونم هزینه کنم .
پیشاپیش از تمامی دوستان و عزیزانم کمال تشکر را دارم
پاینده باشید
سلام دوست گلم.نقل قول:
خودم الان رو پرشیام E69X دارم.اون دو تا رو هم رو ماشین های مختلف شنیدم.کنوود و پایونیره رو با امپ شنیدم ولی فکر کنم بدون آمپ تو قدرت خیلی تفاوتی نمیکنن هر سه ی این مدل.چون توانی که امپلی فایر پخش میده (معمولا 16 یا 18 وات) خیلی از توان حداکثری که این کواک ها نیاز دارند کمتره.مدل 718 توییتر های خیلی قوی ای داره و تو ولوم های بالا اینقدر صدای جیغ هست امکان نداره سر درد نگیری ولی بیس خیلی بالایی داره.برای من به شخصه صداش قابل تحمل نبود.مدل پایونیر هم حجم و بیس بالایی داره ولی توییترش مثل 718 تعریفی نداره.اگر حجم صدای خیلی بیشتری میخوای یعنی مازاد بر اون چیزی که تو اتاق ماشین نیاره اون دو تا مدل گزینه ی های بهتری هستن ولی بعید میدونم بعد گوش دادن به اونها با اون حجم صدا و کیفیت و تفکیک پایین سر درد نگیری.
حالا من نمیدونم شما چه اهنگ هایی و چه حجم صدایی مد نظرتونه ولی خودم که E69X دارم بدون امپ هم تقریبا راضیم ولی با امپ هم حجم صداش خوبه هم بیسش خوبه و تو ولوم های اخر هم صداش خیلی نرم و با کیفیت هست و حجم صداش اتاق پرشیا رو کامل پر میکنه
ولی پیشنهاد میکنم حتما با آمپ ببند.بدون امپ حیفه:n01: 160 تومن یه 527 کنوود یا 3602 پایونیر بگیر و از صدا لذت ببر.
اگر حجم صدای بیشتری نیاز داری پایونیر 6902 انتخاب خیلی بهتریه نسبت به مدل کنوود 718 و پایونیر 6975 v2 و صداش هم خوبه ولی نسبت به هلیکس یه خورده صداش بم تر هست و کیفیت صدای پایینتری داره.
من نظرم همون E69X همراه با آمپ هست.
اگر امکانش هست خودت به شخصه صداشون رو گوش کن چون نظرات هر فردی فرق داره با فرد دیگه و هر کسی یه حجم صدا و ... ی خاصی مد نظرشه که گوش میده و برای اون شاید کافی باشه.این بهترین راه هست.
سلامنقل قول:
به سلامتی مبارک باشه ان شاءالله
M10 گلیدن میتونم براتون بگیرم 185
RS 8 هم هست 210 تومن.
تو باکس سیلد ببند ببین چه صدائی بهت میده.RS و بگیر حامد جان.
برای جلو هم هم هلیسک خوبه هم گلیدن RC100 که 260 تومنه.
سلامنقل قول:
MTX چه مدلی؟
co که دیگه تولید نمیشه. گلیدن MC609 شرکت آورده 320 تومن.نسبت به قیمتش خوبه.110 واته.
ساب باکسها همه 10 و 12 هستند.15 بدون باکس SQX15 Extreme و SQL 15 Extreme برای اولین بار وارد شده.
سلام فرزاد جان. تو pmازتون ماشین و سوال کردم چون هنوز این پستتون رو ندیده بودم.نقل قول:
باید کامپ 16 برات بگیرم و روی درها نصب کنی یعنی باید برش بزنی رو دری رو.چاره ای نیست.
من پیشنهادم:
کامپوننتRS165 یک جفت برای جلو500 تومن
یه باکس M10VB که 420 تومنه یا RS08 VB که410 تومن هست
با یه آمپ ML 95.4 که اونم 650 تومن هست.
پخش هم 7056 کن وود حدود 550 قیمت دقیق ندارم.
یه سیستم عالی با کیفیت صدای تضمین شده تحویلتون میدم.
قيمت باند mtx و co 609 الان چنده ؟نقل قول:
ساب گليند 15 اينچي با باكس هست ؟[/QUOTE]
قیمت mtx 300t و co609 که نیس اللن mc609 فکر کنم 360 70 باشه
- - - Updated - - -
قيمت باند mtx و co 609 الان چنده ؟نقل قول:
ساب گليند
ببخشید من ندیدم حمید اقا جوابتون رو دادن.
حمید خان خودت ماسکونی میبندی ولی پبشنهاد نمیدی به بقیه [emoji6] [emoji14] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام به همگی.
من یه پخش و یه جفت باند و در صورت نیاز یه آمپلی میخوام بگیرم. حدود یک میلیون بودجه دارم. کیفیت و تفکیک صدا و بیس تو ولوم بالا اولویت داره واسم نسبت به حجم بالای صدا که تیز باشه و بی کیفیت و کر کننده. میخوام وقتی صدا تا اخر بالاس هم کیفیتشو از دست نده. ممنون میشم راهنمایی کنین.
Sent from my XT1096 using Tapatalk
سلام ابراهیم عزیز.قربان امانتیهاتون رسیدن به سلامتی؟عکس یادت نره بزاری برای دوستاننقل قول:
من کوچیک همه هستم. متاسفانه ماسکونی رو شرکت خیلی محدود آورده بود و کلش پیش فروش کرده بود.ماله خودم هم که از سال 92 سفارش داده بودم.:n39:
چرا که نه ولی اغلب دوستان قادر به هزینه کردن برای آمپلیفایرهای گرون قیمت نیستند.وگرنه من از خدامه همه ماسکونی ببندن:n12:
سلام حسین جاننقل قول:
به جمع دوستانه ما خیلی خوش آمدین:n16:
حسین عزیز،برای داشتن کیفیت و تفکیک بالا شما باید از کامپوننت خوب استفاده کنید.به نظر من بودجتون یه مقدار کمه.
ماشینتون چیه؟
نیاز به ساب ووفر هم دارید؟
سلام ممنون دوست عزیز بابت پاسخ و خوشامد گویی.نقل قول:
ماشینم ۲۰۶ اس دی هست.
ساب نمیخوام حالا شاید بعدا اضافه کردم که احتمالش کمه.
چیزی که شما پیشنهادتونه چقد هزینه داره؟ هم میخوام کیفیت عالی داشته باشه هم بِیس خوب.
حمید آقای عزیز جواب سوالات من رو نمیدید :n28:نقل قول:
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
با حدود 2100 حداقل سیستم کیفیتی با احتساب یه پخش رو میتونید داشته باشین.
شامل:
پخش کن وود 7056 حدود 540
کامپوننت گلیدن M165 جفتی 360
کواکسیال بیضی گلیدن MC609 جفتی 320
آمپ گلیدن ML95.4 قیمت 650
کابل RCA جفتی 35 تومن
کابل اسپیکر گلیدن آلامنی اصل 1.5*2 متری 4800 که حدود 15 متر نیازه میشه 72
پک برق 100 تومن.
سلام مخلصمنقل قول:
1-متاسفانه گزینه اش یادم نیست. تو دفترچش نوشته
2-به نظر من فلت گوش کن. اکولایزر صدا رو مصنوعی و خراب میکنه.
3-از لینک زیر گین سیستم رو تنظیم کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-از طریق آبشن BT Audio
من شهرستانم اگه اینارو از خودت بخوام بگیرم امکان ارسال داری؟نقل قول:
سلام اقا کسی قیمت اینا داره من میخوام بگیرم البته فعلا باند میخوام
یه ضبط پایونر دقیق نمیدونم از این مدل بود فکر کنم که ولوم صداش تا 60میره صحبت چند ساله پیشه (مثلا3یا2)که فکر کنم قیمتش از350تا550بودش اگه اشتباه نکنم اگه کسی اسم اون باند میدونه بگه و قیمت هم اعلام کنه
رفیقم داشت روی نیسان هم بودش البته ساب اینا هم داشت
بعد قیمت این باند چقدر
Pioneer TS-A6995S Car Speaker
سلامنقل قول:
من که خودم مغازه دار نیستم. ولی براتون تهیه و با تی پاکس ارسال میکنم.
دقیق چیا لازم داری؟کدوم شهرستان تشریف دارید؟
سلامنقل قول:
به جمع ما خوش آمدید:n16:
مدلش pioneer dvh-875 bt هست و 560 هم قیمتش هست.
6995S هم 210 تومن هست.
سلام دوستان.
برای پرشیا با بودجه حوالی 1 تومن (با سیم کشی و طاقچه و ضبط و همه چی) شما چی پیشنهاد می کنید؟می خوام صدای خوب داشته باشم.ممنون میشم اگر چیزی با این بودجه به ذهنتون میرسه پیشنهاد کنید.
سلامنقل قول:
پخش 3750 پایونیر با حدود قیمت 300 تومن یا کن وود X400 با قیمت 310 تومن
هلیکس E69X با قیمت 275 تومن یا گلیدن MC 609 جفتی 320 تومن
کواکسیال گلیدن MC165 قیمت 195
بقیه هم اکسسوری و ...
سلام
من این آمپلی 4 کانال گرفتم گرند زیرو اگه کسی مدلشو میدونه ممنون میشم. .ولی بر خلاف انتظارم حتی باند هارو تا نصف پر نکرد باندام هست 6944 کنوود نمیدونم مشکل از باند هست یا امپلی واقعا ضعیفه فروشنده خیلی هم تعریف کرد از امپلی .
حالا میخوام بدونم اگه دو کانال دیگه رو به صورت بریج به باندا وصل کنم یه وقت نسوزونه باندارو چون نمیدونم چقدر قدرت داره امپلی یا
یه سوال ذهنمو درگیر کرده اگه خروجی خود پخش رو هم وصل کنم به باندا یعنی هم از امپلی بره هم از خروجی خود ضبط تاثیر داره؟
با سلام خدمت دوستان اگر امکانش هست بهترین روش تنظیم گین ساب ووفر چی هست؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلامنقل قول:
امپ و پخشتون چیه؟
روال معمولیش اینه که شما بر اساس پخشت مثلا کلاریون خروجی هاش 6 ولته گین رو میزاری رو عدد 6 یا حالا 6 که 100% نمیرسه میزاری رو 5 .
lpf هم میزاری رو 63
اینارو همه امپها دارن
ولی بعضی ها phase و ... چیزای دیگه هم دارن با توجه به امپتون میشه راهنمایی کرد.:n16:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
امپ و پخشتون چیه؟
روال معمولیش اینه که شما بر اساس پخشت مثلا کلاریون خروجی هاش 6 ولته گین رو میزاری رو عدد 6 یا حالا 6 که 100% نمیرسه میزاری رو 5 .
lpf هم میزاری رو 63
اینارو همه امپها دارن
ولی بعضی ها phase و ... چیزای دیگه هم دارن با توجه به امپتون میشه راهنمایی کرد.:n16:
سلامنقل قول:
گین آمپ مونو رو کامل ببند
یه ترک فرکانس Since Wave با فرکانس 50Hz دانلود کن.
اگر امپلی دیگه داری از مدار خارج کن(کابل RCA ها رو جدا کن سرشون چسب لنت برق بزن)
LPF رو روشن و روی 50 ست کن
پخش رو روشن و ترک رو پلی کن.
ولوم رو تا 90% حد اکثر ولوم پخش بالا ببر
گین آمپ رو آروم آروم باز کن تا جائی که ووفر ساب دیستورت کنه و به قول معروف پاخ پاخ کنه
کمی گین رو به سمت عقب بچرخون تا حرکت صفحه ووفر به حالت عادی برگرده و صدا طبیعی باشه
گین آمپلیتون تنظیمه
سلام دوستان.من یه پخش pioneer deh 7000ub پیدا کردم تمیزه 550 میگه.قیمتش مناسبه به نظرتون؟کلا چطور پخشیه؟میگن در حده 7150 هستش
سلام دوستان
نظرتون راجع به ساب گلیدن SQX 12 EXTREME چیه؟ از نظر نرمی بیس و قدرت خوبه؟ تو این قیمت حدود 860 چیز بهتری هم هست؟
بهترینه شک نکن من ساب به دقت این ندیدم باز زده رو دست cvx عالیه عاشقش شدم اصن :n02:نقل قول:
نقل قول:
بهترینه شک نکن من ساب به دقت این ندیدم باز زده رو دست cvx عالیه عاشقش شدم اصن :n02:
- - - Updated - - -
ببخشید ولی 7150 در چه حده که باز این در حد اون باشه؟:n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
امیر حسین یه عکس از سیستم بزار دلمون رو آب نکن.:n19:
باکس سیلد 32 لیتری ساختی براش؟
ببخشید ولی 7150 در چه حده که باز این در حد اون باشه؟:n13:[/QUOTE]
یعنی به نظرتون 7150 پخش خوبی نیس؟!!!!!!!!!!!!شما پیشنهاد بهتری داربن تا 500-550 تومن کارکرده؟از کنوودم خوشم نمیاد خیلی بمه صداش
خخخ حالا جدا از دقت، از نظر نرمی و عمق بیس چطوره؟ بیشتر بیس نرم اما قوی و دلنشین مد نظرم هستنقل قول:
تو این رنج قیمت چیز بهتری هم هست؟
کاپا 120.9 و گرند 12SQ داشتم، کاپا نرمه ولی قدرتش کمه، گرند قدرتش خوبه ولی اونقدر نرم نیست
سلامنقل قول:
اصلا تو انتخاب SQX شک نکنید.همه چیز رو با هم داره.تو سیلد 32 لیتری ببندید و از بیس بسیار زیبای اون لذت ببرید.
دوستانی که گرند داشتن هم به کیفیت صدای SQX اعتراف کردن.
کاپا که هیچ حرفی برای گفتن نداره.
یعنی به نظرتون 7150 پخش خوبی نیس؟!!!!!!!!!!!!شما پیشنهاد بهتری داربن تا 500-550 تومن کارکرده؟از کنوودم خوشم نمیاد خیلی بمه صداش[/QUOTE]نقل قول:
7150 واقعا هیچ چی نداره و بیخودی گرونه.
اگر ار کن وود خوشتون نمیاد آلپاین بگیرید.
145E میتونه گزینه مناسبی باشه.
ممنون، 12 اینچش چه تفاوتی با 15 اینچش داره؟
شرمنده دوستان اما alpine 145e از نظر ظاهری تو عکساش دیدم دوجوره!بعضیا اون دکمه ی بزرگ ابیشون سمت چپ ولومشه بعضیا هم سمت راستش!چطوریه؟دمو هم داره؟
زیاد دنبال چهره ظاهریش نباش جنس صدای آلپاین کریستالی و در کل طبیعی ترین صدارو نسبت به دیگر برندها میدهنقل قول: