بابا یه کاری کنین
چرا شکس میخوریم
خدا به دادمون برسه
بابا یه کاری کنین
چرا شکس میخوریم
خدا به دادمون برسه
ما خود از طرفداران این تیمیم!نقل قول:
چقد بد بینی پسر این هموم تیمیه که زمانی 17 جدول بود اما حالا صدر
و فقط نقطه ضعفشو میبینیم که رفع بشه
من فقط نقطه ضعفاشو مد نظر قرار میدم که اونا برطرف بشن
نقل قول:با دیدن من و شما که نقطه ضعف برطرف نمیشه دوست من... ما طرفدارا فقط باید از تیم حمایت کنیم مطمئن باش خود امیرخان از ما بهتر نقطه ضعفها رو میبینه و میتونه برطرفش کنه...نقل قول:
ما خود از طرفداران این تیمیم!
و فقط نقطه ضعفشو میبینیم که رفع بشه
من فقط نقطه ضعفاشو مد نظر قرار میدم که اونا برطرف بشن
متاسفانه من حتی بازی رو تو خونه هم نمیتونم ببینم چه برسه برم استادیوم
این اولی بازی ای که بعد از اومدن ژنرال نمیتونم ببینم
دیروز bbc با محمد خانی مصاحبه کرد ! محمد خانی گفت تو جام با شگاهها پرسپولیس ضعیف ترین تیم از ایرانه !
این عکسه چه باحاله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم داشته میگفته:
اه اه. حالمو به هم زدین با این بازیتون:27:
استقلال تهران- پاس همدان
جدال استقلالى هاى ديروز و امروز
استقلال تهران پس از آن شكست ناباورانه و سخت ۴ بر يك مقابل مقاومت سپاسى شيراز امروز در ورزشگاه بزرگ آزادى روياروى تيم سخت كوشى چون پاس همدان بايد ثابت كند كه آن نتيجه تنها يك اتفاق بوده است. كارى كه چندان آسان هم براى آبى پوشان به نظر نمى رسد. استقلالى ها پس از آن شكست روزهاى سختى را پشت سر گذاشتند تا جايى كه امير قلعه نويى اعلام كرد كه از اين پس ديگر چنين نتايجى براى آنها رقم نخواهد خورد و با اين حرف به نوعى غيرمستقيم زنگ خطر را براى بازيكنانش به صدا در آورد.صدرنشين ليگ برتر فوتبال ايران امروز در شرايطى به ديدار تيم پاس همدان مى رود كه تنها فابيو جان واريو هافبك برزيلى و مصدومش را در اختيار ندارد و اين مى تواند باز بمانند بازى با مقاومت سپاسى براى استقلالى ها مشكلاتى را به وجود بياورد. هرچند كه مجتبى جبارى هم ديگر آن شرايط مطلوب را براى بازى ندارد و تنها ۲ جلسه با آبى پوشان تمرين كرده است. چنين به نظر مى رسد كه قلعه نويى براى بازى امروز باز از زوج سياوش اكبرپور و آرش برهانى در خط آتش تيم خود استفاده كند. خطى كه در بازى با مقاومت فاقد آن قدرت لازم بود. قلعه نويى براى آنكه امروز تيمش را با بهترين وضعيت به ميدان بفرستد هيچ مشكلى را پيش روى خود نمى بيند چون امروز از معدود دفعاتى است كه استقلال بازيكن محرومى را در تركيب خود نمى بيند. حريف امروز استقلال نيز حريفى است كه تنها نامش استقلال نيست وگرنه به لحاظ مديريتى و مسائل فنى در رأس اين تيم افرادى مشغول به كار هستند كه روزى در استقلال چنين مسئوليت هايى را برعهده داشتند.كاظم اوليايى مديرعامل اسبق استقلال و مديرعامل امروز پاس همدان در كنار منصور پورحيدرى سرمربى اسبق آبى پوشان و مرد همه كاره اين روزهاى پاس همدان كسانى هستند كه استقلال را بهتر از تيم خود مى شناسند كه همين مسأله باعث مى شود تا حساسيت هاى بازى امروز مضاعف شود. همدانى ها نيز مانند آبى پوشان يكى از مؤثرترين بازيكنان خود را در اختيار ندارند و او كسى نيست جز حنيف عمران زاده دفاع تنومند پاسى ها كه قطعاً در بازى امروز عدم حضورش در زمين كاملاً نمايان خواهد بود.پاس همدان در حال حاضر با ۳۱ امتياز در جاى سيزدهم جدول رده بندى ليگ قرار دارد و اين به هيچ وجه جايگاه خوبى براى همدانى ها نيست.پاسى ها امروز مى خواهند در ورزشگاه آزادى با الگو گرفتن از نوع بازى مقاومتى ها در شيراز مشكلاتى را براى حريف پرقدرت خود به وجود بياورند. كارى كه شاگردان غلامحسين پيروانى به خوبى از عهده آن برآمدند و امروز شاگردان وينكو بگوويچ مى خواهند همان كار را دنبال كنند. كارى كه چنين به نظر مى رسد براى همدانى ها چندان كار آسانى نباشد.
سرپرست استقلال: واعظى آشتيانى حرف منطقى زده است
على نظرى جويبارى سرپرست استقلال در مورد آخرين وضعيت تيمش در آستانه بازى امروز مقابل پاس همدان به ابرار ورزشى گفت: بعد از باخت مقابل مقاومت سپاسى تمرينات منظمى را پشت سر گذاشته ايم و از همه لحاظ آماده ديدار مقابل پاس همدان هستيم. اميدوارم بتوانيم ۳ امتياز اين ديدار را كسب كنيم تا صدرنشينى خود را حفظ كنيم. وى در مورد اظهارات واعظى آشتيانى كه گفته بود برخى مسئولين مراقب حرف زدن خود در استقلال باشند ادامه داد: فكر مى كنم ايشان حرف بسيار خوبى زده است. من هيچ وقت نگفتم فوتبال شيراز لياقت داشتن ۲ نماينده در ليگ برتر را ندارد. من ادعا كردم اگر اين ۲ تيم را تبديل به يك تيم كنند قدرت فوتبال شيراز افزايش خواهد يافت مثلاً فوتبال مازندران ۵۰ بازيكن در سطوح ليگ دارد اما يك نماينده در ليگ ندارد كه بايد بررسى شود. نظرى در پايان گفت: هر كسى ادعا مى كند من چنين مصاحبه اى انجام داده ام اگر آن را نشان دهد به او پاداش خواهم داد.
قلعه نويى: پاس را مى بريم چون ديگر مغرور نيستيم
تيم استقلال پس از شكست سنگينى كه مقابل مقاومت سپاسى شيراز متحمل شد امروز در ورزشگاه آزادى ميزبان تيم پاس همدان خواهد بود. امير قلعه نويى معتقد است در ديدار امروز بازيكنانش با غرور كار نخواهند كرد و به همين خاطر برنده ميدان لقب خواهند گرفت. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• شرايط فعلى تيم بعد از شكست مقابل مقاومت سپاسى چگونه است؟
- شرايط تيم ما در حال حاضر بسيار خوب است. اگر بخواهم عوامل شكست مقابل مقاومت را بررسى كنم، دليل نخست آن بود كه بازيكنان ما هنوز در حال وهواى دربى بودند و از آن شرايط خارج نشده بودند. عامل ديگر هم غيبت چند تن از بازيكنان اصلى استقلال بود كه به دليل مصدوميت يا محروميت نتوانستيم از آنها استفاده كنيم. در واقع بدون در اختيار داشتن ۵۰ درصد تركيب اصلى خود به مصاف مقاومت رفتيم و آن نتيجه رقم خورد. به هر حال آن شكست را فراموش كرديم و به دنبال ۳ امتياز ديدار با پاس هستيم.
• مقابل مقاومت بازيكنان استقلال با غرور كار كردند. فكر نمى كنيد در بازى با پاس هم غرور نفرات را بگيرد؟
- در هر صورت به بازيكنان استقلال گفته بودم كه ديدار با مقاومت از دشوارترين بازى هاى آنهاست و معتقدم باخت مقابل مقاومت سپاسى حباب غرور بازيكنان استقلال را شكست و آنها متوجه شدند كه نبايد هيچ حريفى را دست كم بگيرند و در ديدارهاى باقى مانده تا پايان ليگ به خصوص بازى با پاس همدان با جديت به ميدان بروند. ما پاس را شكست خواهيم داد چون ديگر مغرور نيستيم.
• بازى با پاس را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- در هر صورت هر بازى شرايط مخصوص به خود را دارد و كاملاً مشخص است كه تمامى تيم ها با انگيزه و همچنين با روحيه مضاعف به مصاف تيم صدرنشين مى آيند اما به اميد خدا تلاش مى كنيم تا با شكست دادن پاس شرايط خود را در صدر جدول تثبيت كنيم و بى ترديد براى كسب هر ۳ امتياز به ديدار پاس مى رويم.
• پاس را چگونه مى بينيد؟
- پاس تيم خوبى است كه از بازيكنان باانگيزه و مربى با سابقه اى بهره مى برد اما پس از بازى مقاومت تمرين هاى خود را با توجه به نقاط ضعف و قوت اين تيم برگزار كرده ايم و تنها هدفمان پيروزى مقابل پاس است.
• عده اى معتقدند شرايط استقلال بعد از دربى مساعد نيست. با اين گفته موافقيد؟
- متوجه نمى شوم از چه شرايطى صحبت مى شود. مگر ما صدرنشين نيستيم؟ بهتر است سؤال شود كه استقلال فصل گذشته در اين زمان چندم بود كه تصور مى كنم در جايگاه نهم يا دهم بود. اين در حالى است كه اكنون استقلال با رقيب هميشگى خود ۵ امتياز و با تيم دوم جدول ۳ امتياز فاصله دارد. بنابراين ما شرايط خاصى نداريم، اكنون در صدر جدول هستيم و قصد داريم صدرنشينى خود را حفظ كنيم.
• اميد روانخواه مقابل پاس بازى مى كند؟
- اين بستگى به شرايط بازى دارد. اميد به شرايط آرمانى رسيده است و ما او را جزو ۱۸ نفر بازى امروز قرار داديم. البته مى خواهم روانخواه را در اين بازى آزمايش كنم و احتمالاً چند دقيقه به وى بازى بدهم.
• اگر ديدار استقلال در روز اول فروردين لغو شود تأثيرى در روند تيمى شما نخواهد داشت؟
- خير، مهمترين مسأله براى ما كمك به تيم ملى است اما حرف ما اين است كه برنامه را به ما اعلام كنند تا سردرگم نشويم.
خسرو حيدرى: بايد پاس را ببريم
خسرو حيدرى بازيكن استقلال طى اظهار نظرى گفت: به لحاظ فنى همان بازيكن سال قبل هستم و فرقى نكرده ام.وى تصريح كرد: اين لطف كارشناسان است كه از من تعريف مى كنند. در استقلال همه زحمت مى كشند و بازيكنى نيست كه تأثير خود را نگذاشته باشد. سال قبل همين بازى ها را براى پاس انجام دادم اما چون بازى هايمان پخش مستقيم نمى شد، كسى بازى ام را نمى ديد. حيدرى تصريح كرد: هميشه سعى مى كنم از هر مربى نكات فنى را ياد بگيرم. از قلعه نويى هم مواردى را ياد گرفته ام. او به لحاظ روحى روى بازيكن تأثير زيادى مى گذارد. وى در مورد بازى مقابل پاس همدان اظهار داشت: بازى سختى داريم. بايد اين مسابقه را ببريم تا از شوك خارج شويم. البته پاس بازيكنان جوانى دارد و با توجه به انگيزه اى كه دارند دوندگى خوبى خواهند داشت.
استقلال استقلال نبود
استقلال روز بازى با مقاومت تيم رونده هميشه نبود. به دليل اينكه بازيكنان رونده نداشت. به تركيب استقلال كه نگاه كنيد، چندين بازيكن خاصيت رونده بودن و به دنبال خود تيم را به جلو بردن دارند.
۱- خسرو حيدرى هر گاه از سمت راست حركت مى كند تمامى استقلالى هاى ايران نيم خيز مى شوند. معلوم نيست تا قبل از امسال خسرو كجا بود. البته خسرو خوب بود اما رونده نبود كه حالا هست.
۲- جان واريو با هوش بالا و خاصيت رو به جلوى خود در كمترين زمان بعد از تصاحب توپ با تصميم هاى صحيح خود تيم را به حالت رو به جلو درمى آورد و به اصطلاح حركتى رونده و براى حريف گزنده را با خود دارد.
۳- فرهاد مجيدى كه ديگر در رو به جلو بودن و رونده بودن او شكى نيست.
۴- ميثم منيعى كه البته با روزهاى خوب فاصله دارد. او در شيراز بود اما نبود!
۵- آرش برهانى كه اصلاً در اندازه هاى خود نبود.
در بين اين بازيكنان رونده بيشترين حركات رو به جلوى استقلال در بازى هاى قبل از دربى بر دوش حيدرى، مجيدى و جان واريو بود كه با نبود اين ۳ نفر در شيراز، استقلال يك تيم ايستا و كم پتانسيل در حركات رو به جلو بود. يكى ديگر از دلايل مهم باخت سنگين صدرنشين اين بود كه سرمربى باهوش آنها تمامى حواس خود را بعد از دربى به جمع كردن حواشى سپرده بود و ناخواسته بايد به جمع و جور كردن مهمترين دليل افت تيم هاى بزرگ كه همان حواشى منفى مى باشد مى پرداخت. جبارى، برهانى، كاظمى و اكبرپور كه بايد در غياب ديگران نتيجه را عوض مى كردند در روز آرمانى بسر نمى بردند.
• نداشتن تمركز نزد بازيكنان استقلال كه دليلش معلوم نبود از مهمترين عوامل اين باخت بود.
• آيا انگيزه اى بهتر از قهرمانى وجود دارد كه استقلال اينگونه مى بازد؟!
• آيا بازيكنى كه با حواشى دست و پنجه نرم مى كند و تمرينات دست و پا شكسته اى داشته(در هفته قبل از بازى) مى تواند عامل برد باشد يا اينكه از عوامل باخت؟
• نبود بازيكنان ثابت گذشته نمى تواند با وجود نيمكت پرمهره استقلال از عوامل باخت باشد اما مهره هاى با پتانسيل بالاى روى نيمكت كجا بودند؟! آنكه نبود مثل اكبرى، خوب نبود. كارى به دليل نبودنش نداريم اما آنكه هم بود آماده نبود. پس مهمترين دلايل باخت صدرنشين آن هم با نتيجه ۴ بر يك را مى توان اينگونه آناليز كرد:
۱- حواشى زياد روى افكار سرمربى.
۲- تنها گذاشتن سرمربى از جانب بعضى از بازيكنان سربزنگاه.
۳- نداشتن انگيزه و نبود كسى كه تبديل انگيزه كند، يعنى از بازى با پرسپوليس اين تيم را مهياى حريف كوچكتر و باانگيزه ترى مثل مقاومت نمايد.
۳- تعريف هاى احساسى به دليل شوك وارده از 2 گل حريف.
۴- جو سنگين دربى هنوز در ساق هاى آبى پوشان نمايان بود و...
جان واريو مقابل ذوب آهن به ميدان مى رود
فابيو جان واريو، هافبك پرتغالى استقلال كه مقابل پرسپوليس با مصدوميت مواجه شده بود از ديدار هفته سى ام تيمش مقابل ذوب آهن آماده بازى كردن خواهد بود. طبق صحبت هاى انجام شده قرار بر اين بود كه جان واريو بعد از بازى با پاس در تمرينات تيمش حضور پيدا كند اما بعد از انجام معاينات پزشكى مشخص شد كه هافبك پرتغالى استقلال از ديدار ۲ هفته بعد مقابل ذوب آهن در تركيب تيمش به ميدان برود.
اكبرى جريمه نقدى مى شود
يدالله اكبرى، هافبك نيمكت نشين استقلال كه در بازى گذشته تيمش مقابل مقاومت سپاسى در شيراز همراه استقلالى ها به اين شهر سفر نكرد به احتمال فراوان از سوى اين باشگاه جريمه نقدى خواهد شد. گفتنى است هنوز ميزان اين جريمه مشخص نشده است و احتمالاً بعد از بازى با پاس همدان اعلام خواهد شد.
استقلال از پورحيدرى تقدير مى كند
تيم فوتبال استقلال در ادامه رقابت هاى ليگ برتر امروز در ورزشگاه آزادى به مصاف پاس همدان خواهد رفت. نكته جالب اينكه سرپرست پاس همدان،منصور پورحيدرى بازيكن و سرمربى اسبق استقلال است. طبق شنيده هاى ما مسئولان باشگاه استقلال قصد دارند قبل از شروع بازى از زحمات چند ساله اين مربى در استقلال تقدير كنند.
ليست ۱۸ نفره استقلال مشخص شد
ليست ۱۸ نفره استقلال براى بازى امروز مقابل پاس همدان مشخص شد.طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى، سرمربى استقلال پس از پايان تمرين ديروز روى نام ميلاد نورى و احمد خذيراوى و هاشم بيك زاده و فابيو جان واريو خط قرمز كشيد تا تيمش با ۲۰ بازيكن به اردوى شبانه روزى رفته باشد.نكته جالب اينكه نام امير روانخواه و رينالدو در ليست استقلال در بازى امروز قرار دارد.
پس از مدت ها مى خواهم هواداران استقلال را ببينم
پورحيدرى: به باخت استقلال مقابل مقاومت توجهى نمى كنيم
منصور پورحيدرى؛ با وجود ميل باطنى اش امروز بر روى نيمكت پاس مى نشيند. مدير فنى و سرپرست پاس در اين ارتباط به ابرار ورزشى گفت: چون سرپرست پاس هستم مجبورم روى نيمكت تيم در بازى مقابل استقلال بنشينم اگر سرپرست نبودم به هيچ عنوان روى نيمكت نمى نشستم. براى هواداران استقلال ارزش زيادى قايل هستم. پس از مدت ها مى خواهم هواداران آبى را ببينم. آن ها سال هاى سال به من كمك كردند و با تشويق هايشان من را مورد حمايت خود قرار دادند. از اين جهت كه باهواداران استقلال ديدارى تازه دارم، خوشحالم. پورحيدرى در ارتباط با بازى امروز اظهار داشت: استقلال تيم بزرگى است و بازيكنان كليدى و صاحب نامى هم دارد به همين دليل ما بازى سختى را مقابل اين تيم خواهيم داشت. هرگز به باخت استقلال مقابل مقاومت توجهى نمى كنيم. استقلال در همه حال استقلال است و من مطمئنم كه تماشاگران يك بازى زيبا را از هر ۲ تيم خواهند ديد. نتيجه بازى در زمين مشخص مى شود و هرتيمى كه تلاش بيشتر كند برنده خواهد بود. پورحيدرى در خصوص وضعيت استقلال گفت: استقلال همانطور كه تا به امروز خوب عمل كرده، در ادامه راه هم مى تواند موفق ظاهر شود. من معتقد هستم استقلال فراتر از ليگ برتر است. اين تيم توانايى قهرمانى پايان فصل را دارد. اما مدير فنى پاس به هيچ وجه خطر سقوط تيمش را احساس نمى كند. وى اعلام مى كند: تمام تلاش ما در دور برگشت اين است كه خوب بازى كنيم. هرچند كه در بازى هاى اخير بدشانسى و ناداورى مانع موفقيت پاس شده اما ما در حال حاضر ۲ بازى خانگى داريم كه با تلاش مى توانيم به ۶ امتياز آن دست پيدا كنيم. بابيد بگويم پاس به هيچ وجه خطر سقوط را احساس نمى كند، چرا كه توانايى فوتبال تيم ما بالا است. پاس تيمى است كه فرصت هاى زيادى براى بهتر شدن دارد. تيم ما مى تواند در پايان فصل حتى جزو ۷ ، ۸ تيم صدر جدول قرار بگيرد تا از حيثيت خود دفاع كند.
براى قهرمان شدن، مغرور نمى شويم
برهانى: با غلبه بر پاس، اختلاف امتيازمان را با رقيبان بيشتر مى كنيم
آرش برهانى، مهاجم استقلال در چند هفته اخير موفق به گلزنى براى تيمش نشده است. آرش برهانى كه بدنبال كسب آقاى گلى در ليگ است در اين ارتباط به ابرار ورزشى گفت: در چند بازى اخير فرصت چندانى نصيبم نشده كه بتوانم آن ها را به گل تبديل كنم. البته در شيراز هيچ يك از ما در حد و اندازه خودمان نبوديم تا در نهايت يك بازى بد و دور از انتظار را از خودمان نشان دهيم.اگر بازى با مقاومت، استقلال تيم هميشگى بود و روز، روز ما، حتماً براى استقلال گلزنى مى كردم. البته هيچ وقت به دنبال گلزنى در بازى نيستم. هدف من مثمر ثمر بودن در تيم است، نه گلزنى. اميدوارم مقابل پاس هم بتوانم يك بازى زيبا از خودم نشان بدهم و بعد به دنبال گلزنى باشم.برهانى در خصوص بازى با پاس هم اظهار كرد: هر چند ما ميزبان هستيم اما به خوبى مى دانيم كه مقابل پاس يك بازى سخت را پيش رو داريم.پاس هميشه و در همه حال خطرناك بوده. اگر چه اين تيم به نسبت سال هاى قبل ضعيف تر شده اما به هر حال نام پاس را با خود يدك مى كشند تا براى ما حريفى خطرناك و دردسر ساز به حساب بيايد. اين تيم در بازى قبلى خود سايپا را برده، به همين دليل بايد تمام هوش وحواسمان را جمع كنيم تا به راحتى امتياز از دست ندهيم. با پيروزى مقابل پاس بايد فاصله امتيازى خود را با ديگر رقبايمان بيشتر كنيم. برهانى تيم خود را پيروز بازى امروز دانست و گفت: چاره اى جز غلبه بر پاس نداريم. هر چه امتياز طى اين چند روز از دست داديم بس است.ديگر وقت جمع كردن امتيازات است تا بدون هيچ مشكلى به قهرمانى برسيم. ما صدر جدول را به راحتى به دست نياورده بوديم كه به راحتى هم بخواهيم آن را از دست بدهيم. با درسى كه در بازى با مقاومت گرفتيم با تمام دل وجان و بدون دست كم گرفتن حريف به ميدان مى رويم تا ان شاء الله ۳ امتياز اين بازى را از آن خود كنيم.مهاجم استقلال در خصوص قهرمانى پايان فصل گفت: تيمى مى تواند به عنوان قهرمانى پايان فصل دست پيدا كند كه به راحتى فرصت ها را از دست ندهد. در ۲ بازى اخير چند امتياز را از دست داديم اما ديگر براى رسيدن به عنوان قهرمانى مغرور نمى شويم. از ابتداى فصل تمام فكر و ذكر خود را معطوف به كسب عنوان قهرمانى ليگ كرديم.حتى خود من هم به آقاى گلى ليگ زياد فكر نكردم تا موفقيت تيم را بيش از هر چيز در نظر بگيرم. به همين جهت ما بايد در پايان فصل به آنچه كه استحقاقش را داريم برسيم. هدف ما از اول قهرمانى ليگ بوده و در پايان بايد هم به آن دست پيدا كنيم.
نمى خواهيم با فاصله ۳ امتياز قهرمان شويم
عليزاده: اگر بازى كنم ، جبران مى كنم
با تشويق على عليزاده، مهاجم استقلال در تمرينات اين تيم حالا او انگيزه بالايى براى نشان دادن خودش دارد. عليزاده به دنبال يك فرصت است. فرصتى كه او را از آشوب درونى اش رها كند. وى در اين ارتباط به ابرار ورزشى گفت: خوشبختانه با حضور در تمرينات تيم شرايطم خيلى بهتر شد. فكرش را نمى كردم هواداران اين برخورد را با من داشته باشند. آنها مدام من را تشويق مى كردند. ديدن اين صحنه باعث شد تا گريه ام بگيرد. مقابل اين همه لطف فقط خجالت زده شده بودم و نمى دانستم چه كار بايد بكنم. حالا ديگر انگيزه ام ۲ برابر شده است. بايد خوبى هاى هواداران استقلال را جبران كنم. عليزاده در ارتباط با احتمال به ميدان رفتنش در بازى امروز اظهار كرد: چند روز در تمرينات استقلال شركت نكرده بودم به همين دليل فكر نمى كنم مقابل پاس بازى كنم اما با اين حال با توجه به روحيه اى كه هواداران در تمرين به من دادند، از انگيزه و روحيه بالايى برخوردار هستم. دوست دارم اگر مقابل پاس به ميدان رفتم از فرصت هايم به خوبى استفاده كنم. من فقط به دنبال جبران هستم تا دل هواداران استقلال را شاد كنم.عليزاده در ارتباط با بازى مقابل پاس گفت: بازى آسانى را پيش رو نداريم. پاس هميشه جزو تيم هاى خوب و موفق ايران بوده كه در همه حال خطرناك است اما ما بازى قبلى خود را واگذار كرده ايم و بايد برنده اين ديدار باشيم. صدر جدول متعلق به استقلال است و آن را به هيچ تيمى نخواهيم داد. ۳ امتياز بازى با پاس را از آن خودمان بايد بكنيم تا فاصله امتيازات را با ساير رقبايمان بيشتر كنيم. در يكى، دو هفته اخير رقباى استقلال فاصله امتيازى خودشان را با ما كم كردند اما بايد دوباره با همان حد فاصل امتياز سابق در صدر جدول قرار بگيريم. براى كسب عنوان قهرمانى در ليگ بايد خيالمان راحت باشد. به همين دليل دوست نداريم با فاصله ۳ يا ۶ امتياز در صدر جدول قرار گرفته باشيم.مهاجم استقلال درخصوص شرايطى پس از دربى سپرى كرده اظهار داشت: به دليل شرايط روحى بدى كه داشتم تمايلى براى شركت در تمرينات نداشتم. زندگى برايم بى معنى شده بود اما با سفرى كه به مشهد داشتم خوشبختانه شرايط روحى ام خيلى بهتر شد. در اين چند روز استقلالى ها هم خيلى به من كمك كردند. هم تيمى ها و هواداران تيم به من دلدارى دادند تا دوباره فوتبال خود را شروع كنم. احساس مى كنم دوباره متولد شده ام تا با انگيزه اى دوباره درخدمت استقلال باشم.
جريمه سنگين در انتظار استقلالى ها؟
استقلال طى ۲ بازى اخير خود ۵ امتياز از كف داده كه مى تواند در پايانى ليگ نقش فوق العاده تعيين كننده اى برايش ايفا كند به همين خاطر امير قلعه نويى تحت هيچ شرايطى نمى خواهد اين اتفاق دوباره تكرار شود زيرا مى داند ذوب آهن آنقدر حرفه اى است كه بتواند از افت شاگردانش به بهترين شكل ممكن استفاده كند. آبى پوشان امروز ميزبان پاس همدان هستند و خوب مى دانند كه اگر بتوانند مقابل حريف خود به پيروزى دست يابند همه چيز آرام مى شود و خبرى از تداوم بحران نيست اما در صورت ناكامى آن وقت روزهاى بسيار پرحاشيه اى انتظارشان را مى كشد به همين دليل تحت هيچ شرايطى نمى خواهند بازنده ميدان باشند و اگر اين اتفاق رخ بدهد تمام بازيكنان و مربيان به احتمال زياد با جريمه نقدى سنگينى مواجه مى شوند. جريمه اى كه شايد رقم آن به بالغ بر ۵۰۰ هزار تومان برسد.
استقلال ، قربانى بدحسابى تيم هاى ايرانى
در خبرها آمده بود كه يكى از هتل هاى موردنظر استقلال براى اسكان ميهمانان آسيايى اين باشگاه از آنها بابت رزرو اتاق وديعه اى ۵۰ ميليون تومانى خواسته است. رقمى كه در نوع خود بسيار عجيب به نظر مى رسد و حداقل كم نظير تلقى مى شود. در همين مورد خبردار شديم داستان اين مبلغ به خاطر سنگ اندازى جلو پاى استقلال نبوده و موارد ديگرى را در پى مى گيرد. يكى از مسئولان باشگاه به ابرارورزشى مى گويد: ما به نوعى قربانى بدحسابى برخى از تيم ها ايرانى شده ايم زيرا آنها قبلاً با هتل هاى معتبر قرارداد بسته و اتاق گرفته اند اما چك هايشان به موقع پاس نشده است به همين خاطر خواهان دريافت چنين وديعه اى شده اند.وى ادامه داد: به احتمال بسيار زياد مسأله از طريق چانه زنى و تفاهم ۲جانبه حل مى شود و كار بالا نخواهد گرفت.
نمى گذاريم باخت عادتمان شود
پولادى: ثابت مى كنيم باخت به مقاومت يك اتفاق بود
مهرداد پولادى هافبك استقلال با به ميدان رفتن مقابل مقاومت انگيزه خود را دوبرابر كرده است. پولادى اميدوار است استقلال با غلبه بر پاس بتواند از حاشيه رهايى پيدا كند. گفت وگوى ابرارورزشى را با او مى خوانيد:
• شرايط استقلال پس از باخت سنگين مقابل مقاومت چگونه است؟
- آن باخت تمام شد و رفت. ما در اين چند روز تمرينات خوبى انجام داديم تا مجدداً به شرايط ايده آل برگرديم.
• بازى امروز را چطور مى بينيد؟
- بازى با پاس سرنوشت ساز و خيلى حساس است. پيروزى در اين بازى براى ما خيلى اهميت دارد تمام فكر و ذكر ما كسب ۳ امتياز اين بازى است تا بتوانيم ثابت كنيم بازى با مقاومت فقط يك اتفاق بود نمى گذاريم باخت عادتمان شود.
• قبول دارى استقلال اگر اين بازى را نبرد دوباره دچار حاشيه مى شود؟
- صددرصد همين طور است. به همين دليل تمام هدف ما پيروزى در اين ميدان است شرايط ليگ خيلى حساس شده و ما تنها بايد با غلبه بر پاس شرايط خود را بهبود بخشيم.
• فاصله امتياز استقلال با رقبايش كمتر شده است مى توانيد صدر را
حفظ كنيد؟
- خدا را شكر شرايط تيم ما خيلى خوب است. من فكر مى كنم باخت مقابل مقاومت براى ما لازم بود تا به خودمان بياييم و بدانيم كسب عنوان قهرمانى در ليگ به راحتى حاصل نمى شود. بچه هاى ما ديگر دچار غرور نيستند تا انشاءالله با تمام وجود فقط براى كسب ۳ امتياز بازى تلاش كنيم.
• در دور رفت و در همدان پاس را با اختلاف چند گل شكست داديد، در تهران چه نتيجه اى رقم مى خورد؟
- پاس به نسبت دور رفت خيلى دچار تغيير شده. اين تيم سايپا را با ۲ گل شكست داد تا با روحيه اى بالا به مصاف ما بيايد اما به هر حال ما ميزبان هستيم و بايد از امتياز خانگى مان نهايت استفاده را ببريم.
• پس از چند هفته نيمكت نشينى مقابل مقاومت به ميدان رفتى اما اين بازى برايت خوش يمن نبود چه احساسى داشتى؟
- قسمت اين بود كه در اين بازى به ميدان بروم. دوست داشتم خودم را نشان بدهم اما در آن بازى هيچ يك از ما خوب نبوديم انشاءالله در بازى با پاس جبران مى كنم.
• مقابل پاس به ميدان مى روى؟
- اين طور كه خودم شنيده ام بازى مى كنم اما به هر حال همه چيز در دقايق مانده به بازى مشخص مى شود. براى اثبات توانايى هايم انگيزه زياد دارم. خوشبختانه چند هفته اى است كه انگيزه ام چند برابر شده. اميدوارم بتوانم مقابل پاس يكى از بهترين بازى هايم را نشان دهم.
حتى اگر بازى هاى ليگ لغو شود
استقلالى ها تعطيلات نوروزى ندارند
به نظر مى رسد ديدارهاى استقلال و پرسپوليس در ليگ برتر كه قرار بود روز اول فروردين در تهران و قم برگزار شود، لغو خواهد شد تا همه چيز براى آماده سازى تيم ملى فراهم آيد. به اين ترتيب «اگر» اتفاق فوق رخ بدهد آنگاه استقلال به مصاف ملوان نمى رود و جدال صبا- پرسپوليس نيز انجام نمى شود اما حتى اگرچنين واقعه اى به وقوع بپيوندد بازهم استقلالى ها نبايد دلشان را صابون بزنند چون از تعطيلات نوروز خبرى نيست. اين طور كه از داخل باشگاه استقلال خبر مى رسد با توجه به حساسيت ديدارهاى آسيايى و مسابقات ليگ، اگر مسابقه با ملوان لغو شود، آبى پوشان حداكثر ۴ روز تعطيل شده و مى توانند از ۲۹ اسفند تا ۳ فروردين استراحت كنند اما مابقى ايام عيد را بايد در زمين تمرين حضور يابند زيرا قلعه نويى بر اين مسأله تأكيد دارد و به هيچكس هم مرخصى نمى دهد.
بيك زاده در باشگاه استقلال
هاشم بيك زاده هافبك استقلال كه اين روزها به دليل مصدوميت قادر به همراهى تيمش در مسابقات ليگ برتر نيست صبح ديروز با حضور درمحل باشگاه جلسه اى را با اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل تيمش برگزار كرد. گفتنى است اين روزها بيك زاده مشكلات مالى دارد و اين موضوع را با مديرعامل در ميان گذاشته است
پاس همدان آناليز شد
امير قلعه نويى سرمربى استقلال صبح ديروز با حضور در ورزشگاه به تماشاى بازى هاى پاس همدان پرداخت گفتنى است در اين جلسه تمام نقاط ضعف و قوت پاس همدان شناسايى شد. طبق شنيده هاى ما كادرفنى آبى پوشان اعتقاد دارد دروازه بان پاس همدان روى شوت ضعف عمده دارد و استقلال مى تواند از اين مربى به گل برسد. بايد تا امروز منتظر ماند و ديد آيا استقلال مى تواند از اين راه به برترى برسد يا خير؟
تركيب احتمالى استقلال در بازى امروز
تيم فوتبال استقلال در ادامه رقابت هاى ليگ برتر امروز به مصاف پاس همدان خواهد رفت. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد تيمش را با تركيب وحيد طالب لو، بيژن كوشكى، پژمان منتظرى، پيروز قربانى، خسرو حيدرى، مهدى اميرآبادى، حسين كاظمى، مجتبى جبارى، فرهاد مجيدى، سياوش اكبرپور و آرش برهانى به ميدان بفرستد گفتنى است اين ديدار امروز ساعت ۱۶ در ورزشگاه آزادى برگزار خواهد شد.
جان واريو فيزيوتراپى مى كند
فابيو جان واريو هافبك استقلال كه در جريان ديدار تيمش مقابل پرسپوليس از ناحيه پشت ران پا دچار مصدوميت شده است تا ۳ هفته قادر به همراهى تيمش نيست. به گفته دكتر نوروزى پزشك استقلال اين بازيكن بايد روزى ۲ جلسه تمرينات فيزيوتراپى را پشت سر بگذارد تا به شرايط آرمانى برسد. نكته جالب اينكه از ابتداى فصل اكثر مصدومان استقلال در خط هافبك بوده اند و نكته ديگر اينكه در بيشتر مواقع يا جان واريو مصدوم بوده يا مجتبى جبارى!
قربانى: بازى با مقاومت تمام شد، پاس را بايد ببريم
پيروز قربانى، مدافع استقلال در آستانه ديدار تيمش مقابل پاس همدان اظهار داشت: شرايط تيم بسيار خوب است. بعد از شكست مقابل مقاومت سپاسى شيراز همه تلاشمان را انجام داديم تا اين ديدار را فراموش كنيم و به ديدار با پاس بينديشيم. در روزهاى گذشته روى نقاط ضعف و قوت پاس كار كرده ايم و به خوبى مى دانيم از كدام جبهه به آنها حمله كنيم.وى ادامه داد: معتقدم اشتباهات فردى باعث شد در ديدار با مقاومت ۴ گل دريافت كنيم. خط دفاع ما از بهترين خطوط دفاعى ليگ است. در بازى با پاس نهايت تلاش خود را انجام خواهيم داد تا ديگر مانند ديدار گذشته گل نخوريم.وى افزود: پاس تيمى است كه معمولاً در بازى با تيم هاى بزرگ نتايج خوبى گرفته و هفته گذشته نيز تيم پرمهره سايپا را شكست داده است. با اين حال ما به ۳ امتياز نياز داريم و تلاش مى كنيم به هدف خود دست پيدا كنيم. اميدوارم هواداران نيز امروز به ورزشگاه بيايند و ما را حمايت كنند تا عملكرد مطلوبى را بر جاى بگذاريم و با كسب پيروزى آنها را دلگرم نماييم.
بيژن كوشكى مدافع استقلال معتقد است باخت به مقاومت اتفاقى بوده و ديگر تكرار نخواهد شد چون آبى پوشان قصد دارند قهرمانى را به دست آورند. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى در ذيل بخوانيد:بيژن كوشكى: همه منتظر شكست استقلال هستند
• از باخت مقابل مقاومت سپاسى شروع كنيم؟
- شكست تلخى بود. ما در اين ديدار خيلى بد بازى كرديم و مستحق شكست بوديم.
• انتظار دريافت ۴ گل را داشتيد؟
- ما بد بوديم اما انتظار خوردن گل هاى زياد را نداشتيم. فكر مى كنم داور يك پنالتى را هم براى ما نگرفت تا شكست بخوريم. البته همه در ايران منتظر شكست استقلال هستند.
• فكر نمى كنيد تعويض هاى قلعه نويى اشتباه بود؟
- به هر حال نظر كادر فنى است. ما كه بازيكن هستيم و تابع تصميمات.
• امروز با پاس همدان بازى داريد؟
- بازى سختى است اما براى جبران شكست هفته گذشته نياز به ۳ امتياز بازى داريم.
• شما سابقه حضور در اين تيم را داريد؟
- بله اما اين پاس با آن تيم زمان ما خيلى فرق مى كند و اصلاً قابل قياس نيست.
• در اين ديدار به ميدان مى رويد؟
- مگر قرار است بازى نكنم؟
• احتمال مى رود قلعه نويى تغييراتى در خط دفاع ايجاد كند؟
- اگر بازى كنم سعى مى كنم مثمرثمر باشم.
مهدى اميرآبادى : به زودى با چند برد جشن قهرمانى مى گيريم
مهدى اميرآبادى اميد اول كادرفنى استقلال براى جناح راست تيمش در بازى امروز مقابل پاس همدان مى باشد. گفت وگوى وى را با ابرار ورزشى در ذيل مى خوانيد:
• در بازى مقاومت چرا باختيد؟
- به نظر من در اين ديدار شانس با ما يار نبود. آنها هر چقدر موقعيت داشتند تبديل به گل شد.
• به نظرتان علت اصلى اين باخت در كجا بود؟
- فكر مى كنم بچه ها بعد از چند برد متوالى دچار غرور كاذب شده بودند. البته اين باخت لازم بود چون باعث شد بچه ها كمى هوشيارتر شوند.
• فكر نمى كنيد اين باخت باعث شد فاصله تان با صدر جدول كمتر شود؟
- درست است اما شما مطمئن باشيد به زودى با چند برد جشن قهرمانى را برپا مى كنيم.
• بازى با پاس همدان را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- بازى سختى است. درست است در بازى رفت با اختلاف چند گل پيروز شديم اما اين دليل نمى شود اين تيم را دست كم بگيريم.
• فكر مى كنيد بتوانيد ۳ امتياز را كسب كنيد؟
- صددرصد شما مطمئن باشيد براى حفظ صدرنشينى ۳ امتياز را كسب خواهيم كرد.
• در اين ديدار به ميدان مى رويد؟
- بستگى به نظر كادرفنى دارد. اگر به ميدان بروم سعى مى كنم نظر آنها را جلب كنم.
هنوز سرنوشت قهرمانى را استقلال رقم مى زند
طالب لو: خيلى ها دوست دارند ما را در بحران ببينند
استقلال در آخرين بازى خودش با نتيجه ۴ بر يك در شيراز مغلوب تيم مقاومت سپاسى شد تا يك شگفتى در هفته بيست وهفتم ليگ رقم بخورد. وحيد طالب لو دروازه بان ملى پوش آبى پوشان اگرچه در اين ديدار ۴ بار مغلوب زردپوشان شيرازى شد اما در گل هاى به ثمر رسيده خيلى نمى توان او را مقصر دانست چرا كه ضربات زده شده به نوعى غيرقابل مهار بود. حالا استقلال امروز يك ديدار حساس مقابل پاس همدان پيش رو دارد. بد نديديم گفت وگويى با دروازه بان اين تيم داشته باشيم.
• هواداران استقلال شايد هنوز در شوك شكست ۴ بر يك مقابل مقاومت سپاسى قرار دارند!
- آن باخت يك اتفاق بود كه فكر نمى كنم حداقل تا ۱۰ سال ديگر هم تكرار شود. هواداران هم بايد آن بازى را فراموش كنند و امروز براى حمايت از تيم به ورزشگاه آزادى بيايند.
• اصلى ترين دليل اين باخت سنگين چه بود؟
- دليل خاصى نداشت. در كوران ليگ از اين اتفاق ها رخ مى دهد و بايد خيلى منطقى با آن كنار آمد. خيلى ها تلاش مى كنند با اين باخت استقلال را وارد بحران كنند اما ما آنقدر حرفه اى هستيم كه اجازه ندهيم تيم با يك شكست يا بهتر است بگويم يك اتفاق وضعيتش بحرانى شود.
• خودت را در ۴ گل دريافتى چقدر مقصر مى دانى؟
- وقتى تيمى شكست مى خورد كل مجموعه در آن نقش دارند درست مثل زمانى كه مى بريم. در شيراز ما اشتباه داشتيم و من شخصاً خود را روى همه گل ها مقصر مى دانم و تلاش مى كنم در ديدارهاى آينده جبران كنم.
• اما ضربات بازيكنان مقاومت تا حدودى غيرقابل مهار بود!
- بله مهار آن ضربات خيلى سخت بود اما در هر صورت روى هر گلى كه به ثمر مى رسد دروازه بان تا حدى مقصر است. مخصوصاً اينكه من ۴ گل در يك مسابقه دريافت كردم.
• در روزهاى اخير همه بازيكنان استقلال روزه سكوت گرفته بودند آيا ممنوع المصاحبه بوديد؟
- وقتى آن شكست اتفاق افتاد بهتر بود كه هيچ يك از بازيكنان مصاحبه نكنند تا حرف و حديثى پيش نيايد. در كل وقتى چنين شرايطى پيش مى آيد حرفى براى گفتن نمى ماند جز شرمندگى. انشاءالله امروز از خجالت تماشاگران درمى آييم.
• به نظرت امروز روحيه لازم را براى رويارويى مقابل پاس همدان داريد؟
- بله در چند روز اخير كادر فنى تلاش كرد از نظر روحى و روانى تيم را به بهترين نحو آماده بازى امروز كند و من روحيه اكثر بازيكنان تيم را بالا مى بينم و مطمئنم با شكست پاس دوباره آرامش به اردوى تيم برمى گردد.
• اما برخى ها معتقدند استقلال تازه وارد بحران شده است!
- نه آقا كدام بحران. با يك شكست كه نمى شود وضعيت تيم را بحرانى جلوه داد. به هر صورت صدرنشين ليگ هستيم و طبيعى است رقبا دوست داشته باشند ما را در وضعيت بحرانى ببينند و اين ما هستيم كه بايد خيلى حرفه اى با اين شرايط كنار بياييم.
• قبول داريد ديگر فرصت اشتباه نداريد؟
- صددرصد. ما در شرايط بسيار حساسى قرار داريم و از دست دادن حتى يك امتياز مى تواند در روز آخر به ضررمان تمام شود. بايد تلاش كنيم قبل از شروع مسابقات آسيايى حداكثر امتيازات را جمع كنيم تا با خيال راحت گام به اين مسابقات بگذاريم.
• با شروع رقابت هاى آسيايى آن وقت با توجه به فشردگى بازى ها چه تضمينى است كه استقلال امتيازى در ليگ از دست ندهد؟
- حالا كه فاصله ما با تيم دوم جدول به عدد ۳ رسيده كارمان براى حفظ صدرنشينى سخت تر شده است. بايد جورى امتياز جمع كرده و برنامه ريزى كنيم كه در ادامه راه و حتى با آغاز بازى هاى آسيايى امتياز از دست ندهيم. خوشبختانه ما يك بازى مستقيم هم با تيم دوم جدول داريم و در آن مسابقه بهترين فرصت است كه فاصله مان را با آنها بيشتر كنيم.
• از كجا مطمئنى ذوب آهن را در اصفهان شكست مى دهيد؟
- مطمئن نيستم بلكه مجبوريم بازى مستقيم با ذوب آهن را ببريم تا شكست شيراز را جبران كنيم. اينطورى با يك تير دو نشان زده ايم. هم ۳ امتياز را مال خود مى كنيم و هم رقيبمان را از كورس خارج خواهيم كرد.
• پرسپوليس چطور، اين تيم نمى تواند براى شما خطرساز شود؟
- پرسپوليس تيم بزرگ و پرمهره اى است كه دوباره اوج گرفته اما ما سرنوشت قهرمانى را رقم مى زنيم و اگر اشتباه نداشته باشيم به هدف خود خواهيم رسيد.
استقلال 3
پاس 0
خیلی دوست دارم امروز استقلال بازی راحتی مقابل پاس داشته باشه تا به روانخواه و رینالدو هم تو این بازی بازی برسه..نقل قول:
جالب اينكه نام امير روانخواه و رينالدو در ليست استقلال در بازى امروز قرار دارد.
دلمون واسه بازی روانخواه تنگ شده و بازی رینالدو رو هم تا به حال ندیدیم..
مصدوم فقط جانواریو رو داریم که اونم از بازی هفته سی ام مقابل ذوب آهن میتونه بازی کنه.. بیگ زاده هم اینجوری که تو خبرها اومده بود تو لیست 20 نفره ی تیم تو بازی امروز نیست. بیگ زاده هنوز مصدومه ؟!
محروم هم فکر کنم نداریم..
من نتیجه بازیمو به 3 بر 1 به نفع استقلال تغییرمیدم
استقلال 3 پاس همدان 1
2 خبر از استقلال تهران/
انصاري پاداش هاي دربي را پرداخت كرد
خبرگزاري فارس: عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران پاداش هاي دربي را به بازيكنان پرداخت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي انصاري به همراه واعظ آشتياني شب گذشته در محل اردوي بازيكنان در هتل المپيك حاضر شد.
انصاري كه به بازيكنان اين تيم وعده داده بود به دليل تساوي مقابل پرسپوليس به اعضاي تيم 100 ميليون پاداش مي دهد، ديشب اين پاداش را در اختيار بازيكنان قرار داد تا امروز آبي پوشان با روحيه مقابل پاس همدان قرار گيرند.
* بازگشت روانخواه پس از 27 هفته
اميد روانخواه پس از بيست و هفت هفته امروز در فهرست 18 نفره استقلال قرار خواهد گرفت و در صورت تشخيص امير قلعه نويي به ميدان مي رود.
اين بازيكن در ابتداي فصل با پارگي رباط پا دچار شد.
جانواريو ديگر مصدوم اين تيم از بازي با ذوب آهن مي تواند براي استقلال به ميدان برود.
انتهاي پيام/م
قلعه نويي: تساوي پرسپوليس به نفع ما است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تساوي پرسپوليس برابر برق شيراز روي كار ما اثر مثبت خواهد گذاشت.
به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي در پايان تمرين امروز تيم فوتبال استقلال عنوان كرد: تساوي امروز پرسپوليس برابر برق شيراز بر روي كارمان تاثير مثبت دارد اما بايد به فكر تيم خودمان باشيم و ديگر امتياز از دست ندهيم. اين به اين معنا نيست نتيجه رقبا بر روي كار ما بي تاثير است. 7 مسابقه ديگر از ليگ برتر باقي مانده و 21 امتياز تعيين كننده هنوز وجود دارد.
سرمربي استقلال در مورد ديدار با پاس همدان تصريح كرد: هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. تفاوتي نمي كند اين مسابقه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود يا خانه حريفان. بايد جلوي اشتباهات گرفته شود زيرا حساسيت ليگ بسيار بيشتر شده است. اميدوارم شكست سنگين برابر مقاومت شوك خوبي به تيم ما داده باشد.
وي ادامه داد: در ديدار با مقاومت 40 درصد از بازيكنان اصلي خود را نداشتيم. مجيدي، حيدري و جانواريو غايب بودند كه در ديدار فردا براي تيم ما بازي ميكنند.
قلعه نويي در مورد وضعيت رينالدو و رونخواه اظهار داشت: اين نفرات در فهرست 18 نفر تيم ما در ديدار برابر پاس همدان قرار دارند.
سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال در مورد تعطيلي مسابقات در روز اول فروردين عنوان كرد: از ابتدا هم گفتيم با لغو يا انجام اين مسابقات مشكلي نداريم اما مشكل اين است كه وقتي مسابقه اي لغو مي شود تاريخ بعدي برگزاري آن به ما اعلام نمي شود. اكنون نمي دانيم در چه تاريخي بايد با ملوان ديدار كنيم. اما چون اين تعطيلي به دليل حمايت از تيم ملي است بايد با آن هماهنگ باشيم و به تيم ملي كمك كنيم.
انتهاي پيام/ا
به نظر من اون باخت لازم بود
چون باعث شد یه شک قوی به تیم داده بشه
دیروز که روزنامه میخوندم و الان هم تو پی سی که میبینم همه دارن در مورد قهرمانی صحبت میکنن و همگی فهمیدن که جلو هیچ تیمی نباید ضعیف کار کن...
دیگه اواخر فصله و نبایدزیاد به تیم فشار آورد که باید با گلهای زیاد بازیهاشونو ببرن چون هر تیمی الان وواسه بالا رفتن تو جدول یا قهرمانی یا فرار از سقوط داره تلاش میکنه و وضع با اواسط و اوایل فصل تغییر کرده
به امید قهرمانی :ایکس
واسه یه مساوی و این همه پاداش!نقل قول:
به گزارش خبرگزاري فارس، علي انصاري به همراه واعظ آشتياني شب گذشته در محل اردوي بازيكنان در هتل المپيك حاضر شد.
انصاري كه به بازيكنان اين تيم وعده داده بود به دليل تساوي مقابل پرسپوليس به اعضاي تيم 100 ميليون پاداش مي دهد، ديشب اين پاداش را در اختيار بازيكنان قرار داد تا امروز آبي پوشان با روحيه مقابل پاس همدان قرار گيرند.
منم باهات موافقم علیرضا..نقل قول:
به نظر من اون باخت لازم بود
چون باعث شد یه شک قوی به تیم داده بشه
دیروز که روزنامه میخوندم و الان هم تو پی سی که میبینم همه دارن در مورد قهرمانی صحبت میکنن و همگی فهمیدن که جلو هیچ تیمی نباید ضعیف کار کن...
دیگه اواخر فصله و نبایدزیاد به تیم فشار آورد که باید با گلهای زیاد بازیهاشونو ببرن چون هر تیمی الان وواسه بالا رفتن تو جدول یا قهرمانی یا فرار از سقوط داره تلاش میکنه و وضع با اواسط و اوایل فصل تغییر کرده
به قول امیرخان، لیگ ما مثل بازی شطرنج میمونه..
نباید واسه همه بازی ها، برد پرگل و یا حتی فقط به چشم برد نگاه کرد. باید رو برنامه پیش رفت. مثلاً اگه فاصلمون رو با ذوب آهن همینطور حفظ کنیم، تساوی مقابل ذوب آهن تو بازی رو در رو هم واسمون خیلی میتونه مفید باشه، چون هم فاصلمون حفظ میشه، هم انرژی بازیکنا واسه بازی های بعدی حفظ میشه..
هفته 29
شنبه 10 اسفند
پیکان - استقلال
ساعت 16
-------
هفته 30
چهارشنبه 14 اسفند
ساعت 15:15
ذوب آهن - استقلال
------
هفته 31
1فروردین