رو قوطی دستگاه رو یه کادر سیاه نسبتا کوچولو موچولو نوشتهنقل قول:
نه خیر ایکس باکس این قابلیتو نداره
فری رجین هم یعنی رو همه ی ایکس باکس ها اجرا میشه
رو قوطی دستگاه رو یه کادر سیاه نسبتا کوچولو موچولو نوشتهنقل قول:
نه خیر ایکس باکس این قابلیتو نداره
فری رجین هم یعنی رو همه ی ایکس باکس ها اجرا میشه
اون بازی truth or lies حتما نیاز به میکروفن داره؟ میکروفن مخصوص ایکس باکس؟ قیمتش چنده؟
چر وقتی بازی MAFIA II رو میزارم تو دستگاه یک جاش میرسه تو لودینگش می مونه؟ مشکل از چیه؟
سلام
میشه لینک آپدیت 2010 رو بذارید و نحوه ی استفاده از اون رو بگین.
هر چه زودتر بهتر آخه عجله دارم
بفرمانقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=273165
من دکمه ی A دسته م خراب شده ، کار نمی کنه ...
خودم میتونم دسته رو باز کنم یا باز کردنش کار من نیست ؟
اگه دست به پیچ گوشتی هستی خودت عوض کن. البته اول برید لوازم مورد نیاز رو بخرید. فقط حواستون باشه یه پیچ هم زیر اونجا که شماره سریال رو نوشته هم هست.نقل قول:
من دکمه ی A دسته م خراب شده ، کار نمی کنه ...
خودم میتونم دسته رو باز کنم یا باز کردنش کار من نیست ؟
سورس بازیتون خرابهنقل قول:
چر وقتی بازی MAFIA II رو میزارم تو دستگاه یک جاش میرسه تو لودینگش می مونه؟ مشکل از چیه؟
سلام
راستش آقا میثم میشه ازتون خواهش کنم آپدیت 2010 که به همه ی ایکس باکس ها بخوره رو بزارید.(لینکشو)
سلام. این سوال مربوط به اپدیت داشبورد هست ولی....نقل قول:
سلام
راستش آقا میثم میشه ازتون خواهش کنم آپدیت 2010 که به همه ی ایکس باکس ها بخوره رو بزارید.(لینکشو)
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
اپدیت جدید تر هم هست ولی اون بتا هست و توصیه میشه همینو که واسه ۲۰۱۰ هست نصب کنید (اون جدیده رو فعلا نصب نکنید اگه لایو میرید)
سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده اینکه اگه چندتا کنسول رو به هم لینک کنیم برای بازی ؛ اون وقت برای ارتباط بین بازی کننده ها میشه از همون هدست که داخل جعبه الیت ها هست استفاده کرد ؟؟؟:8:
یا این هدست ها فقط برای لایو قابل استفاده اند:13:
آقا دمت گرم .نقل قول:
خودم بازش کردم درستش کردم ( خوب شد پیچ زیر سریال رو گفتی وگرنه کلی معطل می شدیم:31: )
سلام. من خودم امتحان نکردم ولی سیستم لینک با لایو فرق داره و فکر نکنم هدسته کار کنه. بازم میگم امتحان نکردمنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده اینکه اگه چندتا کنسول رو به هم لینک کنیم برای بازی ؛ اون وقت برای ارتباط بین بازی کننده ها میشه از همون هدست که داخل جعبه الیت ها هست استفاده کرد ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا این هدست ها فقط برای لایو قابل استفاده اند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که لایو نمیرم اگه این آپدیت جدید رو نصب کنم مشکلی نیست منظورم با بازی های کپی بید؟:13:نقل قول:
چرا اینجا پرسیدم این سوالو !!!! :31: ؟؟؟نقل قول:
علی جان اگه Update جدید رو نریزی چطوری میخوای بازی جدید هارو اجرا کنی !؟نقل قول:
دوستان اصلا ما بخوایم دو تا XBOX رو به هم وصل کنیم و Co-op بریم هیچ جوری نمیشه بدون وارد شدن به live این کار رو کرد؟
چرا میشه. به لایو هم احتیاجی نیست.به شرط اینکه خود بازی system link داشته باشهنقل قول:
میشه چندتا از این بازی ها رو معرفی کنین؟ چطوری بفهمم که system link داره یا نه؟نقل قول:
میشه کامپیوتر رو مستقیم به Xbox 360 وصل کرد؟ باید با کابل کراس وصل بشه؟
بازی های که خودم دیدم ارمی اف تو بود و رزیدنت اویل ۵. یه گزنه هست به نام system link جای مخفی هم نیست.نقل قول:
میشه چندتا از این بازی ها رو معرفی کنین؟ چطوری بفهمم که system link داره یا نه؟
منظورتونو درست متوجه نشدم چیه xbox360 به کامپیتور وصل کنید؟ اگه برای مدیا میخواهین با کابل لن میشه.نقل قول:
میشه کامپیوتر رو مستقیم به Xbox 360 وصل کرد؟ باید با کابل کراس وصل بشه؟
خوب. اول اینکه اپدیت داشبورد کاری به فریم ویر دستگاه نداره.نقل قول:
من که لایو نمیرم اگه این آپدیت جدید رو نصب کنم مشکلی نیست منظورم با بازی های کپی بید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه شما تا الان اپدیت داشبورد انجام ندادین؟ الان ورژن داشبوردتون چیه؟
علی کیه پدر جان؟؟؟:31:نقل قول:
منظور من این نسخه بتاست اون رو نصب کنم واسه این بازی هایی که دارم مثلاhawx2 کپی مشکلی پیش نمیاد؟:10:
نه رفیق هیچ مشکلی پیش نمیاد. من خودمم اپ کردم کنسولمونقل قول:
علی کیه پدر جان؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من این نسخه بتاست اون رو نصب کنم واسه این بازی هایی که دارم مثلاhawx2 کپی مشکلی پیش نمیاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید سامان جان اشتباه لفظی شد :31:نقل قول:
نسخه ی بتای چی !؟ مگه داشبورد BETA داره ؟!
این نقل قول پست بالاست خواستم نقل قول کنم نرفت این طوری کردم
آره داره همون که با کینکت سازگاره
میشه لینک دانلود بزارید
پشت کاور بازیها اونهایی که دارن نوشته system linkنقل قول:
یکسری از بازیها هم که سیستم لینک دارن در آدرس زیر هست :
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_System_Link_games
جواب بدین ، ثواب داره!نقل قول:
اینجا کسی میتونه یه کم در مورد راه اندازی system link کمکمون کنه؟
سلام:31:
دوستان گل.اين بازي PES 2011 براي 360 اومده؟
كي مياد؟
ممنون
سلامنقل قول:
نه نیومده.19 روز دیگه میاد:20:
بچه ها یه چنتا بازی درست حسابی معذفی میکنین ح.صلم سر رفت به جز بازی های زیر.اضافات اسمشو دیگه ننوشتم
ALAN WAKE
EVIL
RED DEAD...
FABLE
HALO
PES
SPLINTER CELL
SONIC
ARMY OF TWO
MAFIA2
SINGULARITY
BAD COMPANY
CALL OF DUTY
PRINCE OF PERSIA
GEARS OF WAR2
just cause 2نقل قول:
FIFA 11
MORTAL COMBAT
DEVIL MAY CRY
GTA IV
GTA IV EFLC
FORZA
DIRT 2
ALONE IN THE DARK
BLUR
DEAD RISING 2
با سلام
میخواستم بپرسم که آیا با اتصال xbox 360 به کامپیوتر میشه بازیهای مشابه رو به صورت multilayer بازی کرد؟
اگه نه...لطفا بگین شبکه کردن کنسول با کامپیوتر به چه دردی میخوره
d; سوال داشتم ، بازی Final fantasy رو میشه روی Arcade بازی کرد؟ آخه 3 تا دی وی دی هست. منظورم اینه که میشه مین جوری بازی کرد یا باید هارد داشته باشی و بازیو نصب کنی؟؟ این هدست 15 تومنی ایکس باکس صدا هم ظبط می کنه؟ بعدش با اون میشه بازی truth or lies رو بازی کرد که حتما نیاز به میکروفن داره؟
سلامنقل قول:
خير دوست عزيز نميشه بازي كرد
شما از طريق شبكه كردن ميتونيد فايل ها و اينترنت تتون رو با كنسول به اشتراك بذاريد
اگه مدياسنتر روي ويندوزتون باشه ميتونيد مدياسنتر كنسول رو به مدياسنتر كامپيوتر وصل كنيد و فيلم و آهنگ هاي روي كامپيوتر رو توي محيط مدياسنتر كنسول ببينيد
خوب. سلام.نقل قول:
سوال داشتم ، بازی Final fantasy رو میشه روی Arcade بازی کرد؟ آخه 3 تا دی وی دی هست. منظورم اینه که میشه مین جوری بازی کرد یا باید هارد داشته باشی و بازیو نصب کنی؟؟ این هدست 15 تومنی ایکس باکس صدا هم ظبط می کنه؟ بعدش با اون میشه بازی truth or lies رو بازی کرد که حتما نیاز به میکروفن داره؟
اول اینکه فکر نکنم حتما نیازی باشه باز تو هارد نصب بشه شما dvd 1 زپ تموم کردین dvd 2 رو میزارید.
هدست xbox گیرنده صدا هست و مثلا من باهاش end war رو بازی کردم. ولی در مورد اینکه میشه باهاش truth or lies رو بازی کرد یا نه باید این سوال رو در تاپیک خود بازی بپرسید
من میخوام بدونم چطوری میتونم حداکثر کیفیت رو از تصویر بگیرم؟ بهترین کار استفاده از چه نوع کابلی هست؟ از HDMI هم با کیفیت تر وجود داره؟ مثلا یه تبدیل کننده به این شکل توی قوطیش بود :
این به چه دردی میخوره؟ توی دفترجش اسمش رو نوشته SCART Adapter
فعلا با کیفیت ترین کابل همون hdmi هست که البته کیفیتش با کامپوننت 5 فیش فرقی محسوسی نداره و حسنش تو اینه که همه اون 5 تا فیش شده یکی.نقل قول:
با یه tv 32 اینچ فول hd و یه کابل hdmi 1.3 روکش طلا 35 تومنی میتونی بهترین کیفیت رو بگیری.
اینم که شما گذاشتی یه تبدیل به نام scart مخصوص tvهایی هست که ورودی سه فیش کامپوزیت(زرد و قرمز و سفید)رو ندارن و تقریبا دیگه منسوخ شده.چون دیگه tvهای جدید همچین پورتی رو ندارن.شاید تو tvهای 10سال پیش پیدا کنی ای ورودی رو.
یعنی مثل کینکت که صدا رو تشخیص میده اونم صدا رو تشخیص میده؟ چه بازی هایی اینطوری هستند؟نقل قول:
من این شبکه کردن رو صد جا پرسیدم هنوز جواب نگرفتم.نقل قول:
من شبکه میکنم به مدیا سنتر وصل نمیشه، ادد اکستندر هم زدم نشد که نشد
مگه هدستي اومده كه بشه باهاش صداي بازي ها رو شنيد ؟(به غير از اون هدست هاي مخصوص live )نقل قول:
سلام. نه نه از میکروفنش استفاده میکردم.نقل قول:
مگه هدستي اومده كه بشه باهاش صداي بازي ها رو شنيد ؟(به غير از اون هدست هاي مخصوص live )
دقیق یادم نیست که صدا هم تشخصی میداد یا نه ولی مثلا به انگلیسی میگفتی واحد ها حمله اونا هم حمله میکردن. من فقط end war رو میدونم اینجوریهنقل قول:
یعنی مثل کینکت که صدا رو تشخیص میده اونم صدا رو تشخیص میده؟ چه بازی هایی اینطوری هستند؟