شما آدرس زیر رو دنبال کن و بعد به گزینه های مختلف Item برو و اگه گزینه ی B روشن بود اونو خاموش کن.:نقل قول:
Click Right >>Personiles>>Window Color and Appearance>>Advance
Printable View
شما آدرس زیر رو دنبال کن و بعد به گزینه های مختلف Item برو و اگه گزینه ی B روشن بود اونو خاموش کن.:نقل قول:
Click Right >>Personiles>>Window Color and Appearance>>Advance
سلام. من اون جا رفتم ، خاموش بود ، اصلأ اون گزینه ها و انتخاب فونت غیر فعال بودن!!نقل قول:
سلام دوستان
من روی لپ تاپم ویندوز ویستا ورژن Home Basic دارم. راهی وجود داره که بدون upgarde کردن ویندوزم از قابلیتهایی که در بقیه نسخه ها فعاله و در این نسخه غیرفعال، مثل window preview, aero,...، استفاده کنم؟
سلام
اون بالایی سوال منم هست ؛ منتهی من میخوام بدونم راهی هست که با آپگرید home premium
داشته باشم ؟
یه سوال دیگه ؛ من رو ویندوزم فایر فاکس و اپرا نصب کردم اما هیچکدوم نمیتونن صفحه وب باز کنن
انگار به نت وصل نیستی ؛ ولی ie درست کار میکنه ؛ یکی گفت مشکل ویندوز هست منم اینجا
مطرح کردم
ممنون:40:
دوستان سلام
بردارزادم یه لب تاپ از آلمان اورده که ویندوز ویستاش زبانش آلمانی .
میخواستم بدونم چهجوری میشه زبانشو اینگلیسی کرد .
منظورم رایت اینگلیسی نیست منظور تغییر زبان خود ویستا ( ایکونها . پیغامها و ...)
قبلا ممنونم :10::11:
سلام
من هم يه لب تاپ مدل Dell Vostro 1500 با ويندوز ويستا دارم.
وقتي Hibernate ميکنم کامپيوتر بعد از 2-3 ثانيه دوباره روشن ميشه البته وقتي که در لب تاپ رو مي بندم اين جور ميشه ولي اگه بذارم باز بمونه و بعد از Hibernate شدن ببندم روشن نميشه!
من که در تعجب هستم!!!!!!!! نميدونم مشکل از کجا ميتونه باشه!
خب اگه CD یا DVD مربوط به ویندوز رو داشته باشی باید بشه احتمالاً...نقل قول:
البته می تونی بری توی سایت خود مایکروسافت و از اونجا فایل مربوطه و توضیحاتش رو برداری...
یه راه دیگه هم هست: Update کردن ویندوز؛ اول Windows update رو باز می کنی و آپدیت های موجود رو شروع به سرچ می کنی، بعد توی لیستی که از آپدیت های موجود برای Language Packs نشون میده اون زبانی رو که می خوای انتخاب کن و آپدیت کردن رو شروع کن...
من خودم لیستی از آپدیت های موجود رو که نشونم میده توش یه لیست بلند و بالا از زبان هایی که برای ویندوز هست رو می بینم که برای دانلود و آپدیت کردن داره...
====================
دوستانی که مشکلات و سوالاتشون رو در زمینه ی لپ تاپ می پرسن، باید بگم که متاسفانه کاربرانی که لپ تاپ داشته باشن و در زمینه ی ویستا مهارت داشته باشن ظاهراً خیلی کم هستن یا کلاً خیلی کم به اینجا سر می زنن پس ممکنه به سوالات شما دوستان دیر پاسخ داده بشه...
من خودم چون لپ تاپ ندارم و خیلی با مشکلاتش آشنا نیستم نمی تونم کمکی کنم!
سلام دوستان ...
من یه مشکل وحشتناک دارم :19:
هر کاری میکنم نمیتونم صدام رو درست کنم . کارت صدام هم اینه :realtek high definition audio
آخرین ورپن ویستاشو هم از خود realtek گرفتم تو device maneger هم همیشه working propely میزنه !!!
از device maneger هم چند دفعه آپدیتش کردم ولی میگه درایورش اینستاله :41:
چند دفعه uninstal کردم دوباره ریختم بازم همینجوریه . با headset هم فرق نمیکنه .
فکر نکنم اینجوری درست شه :41:نقل قول:
به نظرم بیخیالش شو یه ویندوز دیگه بریز درایوراشم دان کن حالشو ببر !
فکر نکنم راهی داشته باشه !!!نقل قول:
اگه لپ تابت vaio آپگریت کن فوقش میبینی درایورات پریدن ریکاوری میکنی :20: