بعد از تماس با 1525 و بخش فروش ، بهشون بگید که وایرلس میخوام! واقعا چه احمقاییو استخدام می کنن!!نقل قول:
نوع سرویسا و قیمت ها هم دقیقا مانند سرویس های adsl هست...
Printable View
بعد از تماس با 1525 و بخش فروش ، بهشون بگید که وایرلس میخوام! واقعا چه احمقاییو استخدام می کنن!!نقل قول:
نوع سرویسا و قیمت ها هم دقیقا مانند سرویس های adsl هست...
امروز ظهر که با نمایندگی شهرمون صحبت کردم گفتن برای سرویس ptp سرویس های اکو 4 مگ به بالا بصورت یکساله و سرویس های ارت 6 و 7 میشه انتخاب کرد.نقل قول:
و برای مشترکین جدید خانگی هم معلوم نیست دیگه ارائه بدن یا خیر... و فقط به کارخونه ها و شرکت ها ارائه میدن.
اینم از سیاست چدید شاتل
سلام دوستان
چند سوال در مورد شاتل دارم.
1- پینگ و کیفیت سرویس شاتل چطوره؟
2- باید چه سرویسی رو بخریم بتونیم از شاتل لند دانلود کنیم؟
3- در روز هم به صورت نامحدود میشه از شاتل لند استفاده کرد؟
4- یعنی با استفاده از آپلودسنتر شاتل لند میشه از همه سایت ها به صورت نامحدود فایل دانلود کنیم؟ امکان داره همچین چیزی؟
تهران ......نقل قول:
سلام دوست گلم.نقل قول:
1.پینگ 4.2.2.4 برای من صبح ها 130 و بعدازظهر نهایت 170 هست... بدون تایم اوت،...خداروشکر این چندماهه که شاتل دارم تابحال فقط یکبار قطع شده.
2.با "تمامی سرویس های حجمی" میتونید از جشنواره شاتل لند و سایت های زیر مجموعه استفاده کنید(درحال حاظر دانلود از شاتل لند رایگان نیست، هروقت رایگان باشه خودشون اعلام میکنن).
3.طرح رایگان شاتل لند بصورت جشنواره ای هست و همیشگی رایگان نیست...هروقت خودشون اعلام کنن میتونید از این طرح استفاده کنید و سرعت دانلودتون هم همون سرعتی هست که خط شما بسته شده.
4.آپلود سنتر شاتل لند بهتون 150گیگ فضای نگه داری اطلاعات و ترافیک مصرفی نامحدود رو میده و شمامیتونید از بعضی سایت هایی که لینک مستقیم ارائه میکنند یا به تغییر ip حساس نیستن، روی فضای خودتون ریموت یا منتقل کنید.
و حجم فایل باید زیر 2گیگ باشه تا منتقل کنه.
بعد از آپلود فایل روی شاتل لند میتونید فایل رو دانلود و سپس حذف کنید به اینصورت میشه بصورت نامحدود و بدون محدود شدن دانلود کنید.
.....
بازهم تکرار میکنم، اگه طرح رایگان شاتل لند نباشه، دانلود شما بصورت مصرف آزاد حساب میشه و ازتون حجم کم میکنه.
موفق باشید.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
مطمنم که پوشش داره وایرلسش اما adsl نداره من محصلم با کلی بدختی تابستونو رفتم سر کار پول درارم بیام یه نت درست درمون بگیرم نزدیک 800 تومن خرج کردم به جهنم میخواد اکو یساله بهم 400 بده بازم جهنم بذار بدهنقل قول:
ولی اینجاش خیلی بده داره تنگ میکنه سرویس نده به ادم ی جای سفتو سختیم نیس رید به دمو تشکیلاتشون میگه تو مرکز مخابراتی شما هیچ گونه سرویسی ارایه نمیگردد:n03: اینو کجای دلم بذارم !
فقط یه سوال هست برام شاتل اسمشو تو لینک های وایرلس چی میذاره ! میخوام مطمن شم پوششو ازوایرلس شاتل دارم یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این SNAP باید مال شاتل باشه ! چون ترافیکش فوق العاده نسبت به بقیه بالاس و اونم اینکه کلی SNAP هم یه جا تو محتوای اموزشیش اسمشو گذاشته بود :n02:
سرویساش به جهنمنقل قول:
سیاست جدیدش درجا تو خودش :n08: فقط به من بدبخت که ADSL ندارم تو خونه و شاتل هم نمیده بده بقیش حله
من باید یه سر برم نمایندگی تو محلمون بینم چی به چیه چقد خودشون مفت پول میخوان یه سرویس بهم بدن
عجیبه !
همین الان اتفاقی رفتم تو قسمت خرید ترافیک دیدم شاتل 50 دردصد تخفیف خرید گیگ رو اعمال کرده ولی تو هیچ جا چیزی نیست نه سایت نه تو کانال تلگرمش .
قیمت حالت عادیش 98 تومن شده بود که با تخفیف باید میشد 49 تومن اما الان 59 تومن زده !
وای اینجارو همین الان دیدم 100 گیگ 3 ماهه 50 تومن وای باورم نمیشه این عالیه
منم همین الان دیدمش. با هزار شوق اومدم اینجا خبرشو بدم که دیدم شما زودتر گفتی!نقل قول:
آره ، خیلی عالیه ؛ با این آپشنایی که گذاشته ، من یکی که دیگه نیازی به دانلود شبانه پیدا نمی کنم.نقل قول:
فقط این یه مشکل پایین اومدن کیفیت خط رو هم اوکی کنه ، همه چی مثه قبل عالی میشه.
ولی در کل بین این همه شرکت ، واقعا باید به شاتل آفرین گفت...