[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیرنده Ester در تهران نمایندگی فروش نداره ..برم خیابان جمهوری، آیا امکانش هست بتونم پیدا کنم ؟؟ چطوری اعتماد کنیم به سایت ؟؟
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیرنده Ester در تهران نمایندگی فروش نداره ..برم خیابان جمهوری، آیا امکانش هست بتونم پیدا کنم ؟؟ چطوری اعتماد کنیم به سایت ؟؟
من مدل دنای دارم منتهی صدا و تصویر هماهنگ نیست و حدود نیم ثانیه با هم فاصله دارن، با چند آنتن مختلف و دوبار سرچ دوباره امتحان کردم بازم این مشکل پا برجاست،ولی با ایکس ویژن همچین مشکلی ندارم
یعنی میشه این مشکلو برطرف کرد یا دستگاه ایراد داره.؟
لطفا در مورد آپدیت دستگاه ها هم توضیح بدید.
درسته که تصاویر ارسال شده از صدا و سیما sd هست ولی از اونجا که گیرنده های دیجیتال علاوه بر پخش شبکه های صدا و سیما بعنوان مالتی پلیر هم کاربرد دارن بنابراین اگه full hd و یا hd باشن ، فیلم و تصاویر را با کیفیت full hd و یا hd پخش می کنند .نقل قول:
این که صدا و تصویر اختلاف داره که ایراد دستگاه هست که حالا به دوصورت هست یا نرم افزاری یا سخت افزاری ببرین گارانتی تا علت مشخص بشهنقل قول:
این شرکت پرشیا دیجیتال ایرانیان از قرار دادن شماره ثبتشون هم امتنا میکنن
از دوستان کسی گیرنده سما داره؟
سلام دوستان
من تلویزیون پاناسونیک دیجیتال خریدم هرکاری میکنم شبکه های دیجیتال نمیاد
گارانتی هم داره
بنظرتون مشکل از آنتنه چون آنتنم معمولیه ازونایی که مثه لوله میمونه همه چیو چک کردم ولی نمیدونم مشکل از کجاست
بنظرتون جهتو باید عوض کنم
لطفا کمک کنین
اول مطمئن شو که اونجا سیگنال ارسال میشه.نقل قول:
دوم جهت آنتن رو همه جا بزار بعد جستجو کن.
آنتن لوله ای باشه هر چی باشه میکشه. منم لوله ای دارم :sq_24: دی
تشکر عزیزنقل قول:
زمانیکه تلویزیونو از تهران خریدم همچیشو برام تست کرد شبکه ها رو هم برام آورد دیروز کابل و آنتنو وصل کردم وقتی میرفتم روی شبکه ها پیغام no signal میداد.
چطوری مطمئن شم سیگنال ارسال میشه یا نه ؟؟
آنتنو باید بچرخونم یا بالا پایین کنم
درضمن سمنان هستم
مرسی که راهنماییم میکنین
زنگ بزن به صدا و سیمای شهرتون بپرس که آنتن فرستنده کدام سمت است و بعد شما هم آنتن را در همان جهت قرار بده و دوباره جستجو کن.
کابل آنتن را بررسی کن که یک تکه باشه و جایی قطعی نداشته باشه و اتصالاتش درست برقرار باشه.
کابلو تست کردم مشکلی نداره