همین الانش نمیتونه درست شها به مردم سرویس بده.... امیدوارم که خودشو به فاک نده ......
Printable View
همین الانش نمیتونه درست شها به مردم سرویس بده.... امیدوارم که خودشو به فاک نده ......
نه بابا. کل کشوره فکر کنم.نقل قول:
ولی ما که از 27 اسفند تا 14 فروردین مسافرتیم. به دردمون نمیخوره!
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
برادر چرا F word به کار میبری؟!!نقل قول:
عیبه ، شاید بچه اینطرف نشسته باشه!:31:
اگه جای من بودی. که تازه ثبت نام کرده و شانسش دانلود شبانش بیشتر از 1700 مگ در شب نمیشه بدتر میکردی... !
توی عید فقط میخوام بازی crysic 2 رو دانلود کنم .... اگه روز باشه و سرعت هم 200 ! اگه نباشه که نگاشم نمیکنم....
پس اگه درست باشه خدا میدونه تو عید سرعتها میاد رو چند!!:10:نقل قول:
من به كل قضيه مشكوكم. اينا ديدن ما چند وقته از پارس راضي هستيم گفتن يه حركتي كنيم:21:نقل قول:
من چند تا نكته بگم:
1-از نظر من و خيلي ها بهترين سرويس دهنده همين پارس هست كار به تركيه و كره جنوبي نداريم توي همين جا كه art2000 شاتل سرعت دانلودش 10-20 هست. حالا اون متن قرمز رو بخونيد خودتون قضاوت كنيد.
2-يادمه چند وقت پيش پارس هديه ميخواست بده يه عكس جذاب درست كرده بود كه فقط ميخواست بن خريد 5000 تومني از يه سايت رو بده اگه اشتباه نكنم. منظور اينكه احتمالا خود قم اين كار رو انجام داده و پارس هيچ وقت ايميل با همچين ادبياتي نمي فرسته كه ترافيك اينترنت نامحدود هديه مي دهد.
3-دوستان اگه در مورد شب بحث داريد بگم مثلا 1700 مگ دانلود شبي خيلي هم بد نيست يه سر به بقيه تاپيك ها بزنيد شبي 300 به زور ميگيرن.
4-شاتل هديه داده چون اينقدر قطعي و افت سرعت داره كه ديگه اين هديه هم توش گم ميشه. من دوستم شاتل داره چند ماه قبل چندين گيگ بهش هديه داده بود ولي بي هدف نبود در عوض قطع بودن كه راضي نگهشون داره.
من ميگم اگه سرويس خوب بده آي اس پي نياز به هديه نداره.
موفق باشيد:31:
سرعت امشب افتضاحه من که حال نکردم امشبو
دوستان پارس آنلاینی شبا با سرویس 256 در اصفهان چه قدر دانلود میکنید شبها ؟
آخه دوستمون به شبی 1700 مگابایت معترض بودند در صورتی که من خیلی کمتر دانلود میکنم شبا
فکر کنم شما تا کل اینترنت رو دانلود نکنی. بیخیال نمیشی :31:نقل قول:
مگه کل اینترنت چی هست حالا؟ ادم میخواد یه فیلم با کیفیت 1080p بگیره .... باید 2 شب فقط اختصاصی بزاره برای این موضوع . امیدوارم قضیه دانلود مچانی حتی واسه یه روز هم درست باشه. تا عقده هامو خالی کنم.نقل قول:
داداش سرعت روانه شما 200 هست؟نقل قول:
هه هه :دی شیلنگ اینترنت از تو خونه ما رد میشه ، هروقت بخوام سوراخش میکنم یه کاسه میزارم زیرش از اون ور با قیف میریزم تو هارد :31: ولی میگم بزار قانونی باشه ، گیگی 6 تومن میدم به پارس :31:نقل قول:
بچه ها:
دیشب یه ایمیل از پارس برام اومد در رابطه با ترافیک رایگان نوروزی،
این بود متنش:
شتر در خواب بیند پنبه دانه ، گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه :31: