از شما به صورت آنی فعال شد !؟
به نظرت واسه من که از شبانه استفاده نمیکنم طرح زرین بهتره یا برنا !؟
چون طرح مهارت رو خطم قابل فعال نیست.
Printable View
از شما به صورت آنی فعال شد !؟
به نظرت واسه من که از شبانه استفاده نمیکنم طرح زرین بهتره یا برنا !؟
چون طرح مهارت رو خطم قابل فعال نیست.
سلام .دوستان من از این 476 صفحه 20 صفحش رو خوندم ولی جواب سوالاتم رو نگرفتم. ممکنه از دوستانی که در حال حاضر اشتراک دارن به این سوال من جواب بدید ؟
1- من تعرفه ای از این اینترنت مخابرات ندیدم ولی در بالا ترین سرعتش Transfer Rate دانلودش با نرم افزار اینترنت دانلود منیجر یا همون IDM چنده ؟
2- دوستان که از SKYPE یا OovoO استفاده می کنند این سرویس مشکلی با این نرم افزار ها نداره که ؟ منظورم توی ارتباط صوتی خش خش نمی کنه ؟
3- بیشترین سرعتی که به کاربر می ده با نامه شرکتی چی هستش ؟
ممنون.
من طرح زرین دارم
سرعت دانلود با idm از لینک پرسرعت حدود 120 تا 140 هست پینگ هم خیلی خوبه(تنها دلیلی که تا الان مخابرات موندم همینه) همین سایت را 159میلی ثانیه الان پینگ کرد
سرورهای داخلی هم پینگ 40 تا 60 هست
اسکایپ را هم تست نکردن ولی با vp n افت سرعت محسوسی نداره و به نظر نمیرسه مشکلی داشته باشه (البته الان اسکایپ فیل تر نیست:n02:)
تو طرح زرین هم نمیشه سرعت را انتخاب کرد! و سرعت همینه! فقط حجم را باید بخری هر گیگ 2700 حدودا
جیمیل و گوگل هم موقتی پرید!:n27:
دو سه روز طول کشید تا فعال شه...بنظرم برای شما طرح زرین بهتر باشه ولی اگه دانلودت زیاده کلا مخابرات به صرفه نیست...اما اگه جایی غیر مخابرات بهت نمیدند همون زرین رو برونقل قول:
این طرح رو کجا باید فعال کنم؟ طرح زرين دارم.نقل قول:
آخه من دیشب حدود 5 گیگ دانلود داشتم اما صبح دیدم خیلی بیشتر از 5 گیگ کم کرده
دوستان برای ثبت نام رفتم توی سایت 2030 و اکانت ساختم. ولی وقتی می خام سرویس اشتراک انتخاب کنم error زیر رو میده . منبع آزادی برای شماره شما وجود ندارد.
چی کار باید بکنم. به نظرتون چه قدر الافی داره تا این ADSL وصل بشه . من که حالا توی ثبت نامش موندم. چه قدر دیگه باید بمونم ؟؟
تو همون سایتی که میری برای شارژ و دیدن سرویس و.. وارد شو و شماره مشتری را از صفحه یاداشت کن حالا خارج شو و تو تب های همون صفحه به رزرو برو و شماره مشتری و کد ملی را بزن و سرویس را عوض کننقل قول:
احتمالا پیش شماره شمارا ساپورت نمیکنند یا الان پرت خالی برای شما ندارننقل قول:
به 2030 زنگ بزن و ببین میگن چیکار کنی
2030 میگه الان امکان اتصال وجود ندارد. هفته آینده تماس بگیرید. به نظر شما چی کار کنم. ؟ حضوری جواب میدن ؟ شما چه جوری ثبت نام کردید ؟نقل قول:
:n13:
من اینترنتی ثبتنام کردمنقل قول:
با پشتیبانی 2030 هم صحبت کردی؟