معلومه که نخرن بهترهنقل قول:
بچه ها بنظر من نقش داره از همه جا گرونتر میده ها!!!!!!!
Printable View
معلومه که نخرن بهترهنقل قول:
بچه ها بنظر من نقش داره از همه جا گرونتر میده ها!!!!!!!
ایسوسu36sdبرای کارهای سبک گرافیکی وحمل ونقل آسان مدل مورد نظر من است
مدل دیگری پیشنهاد میدید؟
دوسته من اینجا جاش نیست
سلام
من میخوام یک لپ تاپ اپل بخرم از سری Macobook Pro با مشخصات زیر :
قیمت تا زیر 4 میلیلون
رم ترجیحا 8 گیگ
پردازنده i7 با کش 6مگ یا 4 مگ
هارد حداقل 500
مانیتور LED 15.4
باس ترجیحا 1666 یا 1333 دیگه حداقلش 1066
کارت گرافیک با حافظه اختصاصی 1گیگا
میتونید راهنماییم کنید؟؟ با ذکر قیمت
و اینکه آیا مدلهایی که دارای CPU های Sandy Bridge هستند به بازار آمده اند، اگر جواب بله هست چه مدلهایی؟؟
و برای اینکه بفهمیم ی لپتاپ دارای پردازنده سندی بریج هست چه علائم یا نشانه هایی داراست؟؟
و این لپتاپ های اپل که میگن سری جدیدشون داره میان، چی هستن چجورین (از لحاظ تکنولوزیی)؟؟ ارزش داره صبر کنم ؟؟؟
چقدر سوال پرسیدم:31:
ممنون و تشکر
در مورد مدل چیز خاصی مد نظرم نیست که بهتون بگم ولی میتونید از شرکت هایی چون :نقل قول:
اپل ایران یا نقش خریداری کنید و با متخصص های اونا صحبت کنید
در مورد اپل باید بگم همیشه نسل بعدیش با نسل قبلش فرق داره پس حتی اگه از نظر سخت افزارم فرق نکنه از نظر سیستم عامل و نوع اسمبل شدن قطعا باید بهتر بشه
در مورد Sandy Bridge هم باید بگم که :
پردازنده های سندی با رقم مشخص میشن مثلا :
CI7-2670QM-2.4-3.2
اینو مثال زدم حالا تشریحش میکنیم :
اول اون رقم اول که میتونی 7 یا 5 یا 3 باشه که به مراتب 7 قوی تر از 5 و 5 قوی تر از 3 هستش
در مورد اون 4 رقم هم باید بگم که سری های سندی با اون 4 رقم مشخص میشن یعنی اگه پردازنده شما 4 رقمی بود بدونید که سندی بریج هستش
در مورد اون QM هم باید بگم که پردازنده ها بسته به قدرتشون دسته بندی میشن که شامل :
M و QM و XM میشن که XM قئی تر از QM و QM قوی تر از M هستشولی تا حالا تو ایران XM ندیدم!!!
بنظر من شما صبر کنید هم قیمت ها ثابت میشه هم اینه اگه خبری باشه بازم شما ضرری نکردید
ممنون از راهنماییتون
پس صبر میکنم
احتمال ميدم تا اسفند سري هاي جديد وارد بشه ولي اگه هم نشد من نظرم رو MC724 هست كه تو سري خودش بهترين گرافيك رو هم دارهنقل قول:
نقل قول:
ممنون
اما بنده برای کارم (فتوشاپ کارم) به حداقل سایز مانیتور 15.4 نیاز دارم و نمیتونم mc724 رو بردارم
نظرتون در مورد mc723 یا md035چیه؟؟
بله خوب mc723 مطمئنا انتخاب خیلی بهتری خواهد بود.ولی هزینه ش خیلی بالا میره ها .نقل قول:
MD 322 برای شما مناسبهنقل قول:
Core i7 2.4 6 MB cache
RAM : 4GB 1333
H.D.D : 750GB
VGA : Radeon 6770 1GB GDDR5
Display : 15.4 1440*900
O.S : Mac OS X Lion