وقتی وزیر ارتباطات میگه "اساسا VPN و استفاده از آن یک اقدام خلاف قانون است" شما دیگه چه انتظاری دارید؟:4:نقل قول:
کد:http://hamshahrionline.ir/news-147376.aspx
Printable View
وقتی وزیر ارتباطات میگه "اساسا VPN و استفاده از آن یک اقدام خلاف قانون است" شما دیگه چه انتظاری دارید؟:4:نقل قول:
کد:http://hamshahrionline.ir/news-147376.aspx
ممنون ولی جالب اینجاست که با adsl واردشد ولی با نت خودش نه !نقل قول:
یک سوال دیگه این که این فارسی نمیشه
به نظر من که یه سری از ای اس پی ها دارن وی بی ان هارو یارو میکنن !! چون برادر من ای دی اس ال داره و وقتی من با ای دی اس ال اون وصل میشم هیچ مشکلی ندارم !! البته نمیدونم از کدوم ای اس پی گرفته !! یکی از دوستام هم از ارتباطات (؟) وایرلس گرفته بود اونم وی بی انش عین هلو کار میکنه !!نقل قول:
براي من كه هيچ كدوم مشكلي ندارن الان و كار ميكنن هم رو وايمكس مبين نت امتحان كردم و هم رو اي دي اس النقل قول:
سرویس رایگان جمعه ها حذف شده؟
چون در سایت حذفش کردن
دوستان کسی در مورد چگونگی کم شدن حجم ترافیک مبین نت میدونه؟.....حتی یه سایت سبک رو هم باز میکنی چند مگابایت از حجمتو کم میکنه...الان من یک روزه سرویس 512 یک سالشو گرفتم (با ترافیک 20 گیگ) اما فقط وبگردی کردم و نزدیک 350 مگابایت از ترافیکم کم شده...با این حساب ترافیکم نزدیک به زمانی در حدود 1 ماه(خوش بینانه و بدون دانلود) تموم میشه.
یکی از دوستانم شاتل 1 ساله محدود داره ...اما میگه موقع وبگردی مقدار ناچیزی از حجم ترافیکش کم میشه ( هر دوی ما بیشتر تو سایتای آموزشی که باید عکس لود بشه رفتیم )...من الان adsl شاتل (سرویس 256 یک ساله نامحدود ) هم دارم اما تا دی تموم میشه(ازش راضیم)...واقعا چقدر حجم محدود دردسر داره!!!! پیشنهاد میکنم سرویس های با سرعت پایین بگیرین اما نامحدود
احتمالا ويندوزتون بصورت اتومات داشته آپديت ميشده و يا نرم افزار ديگه اي .نقل قول:
درسته ، من 24ساعته آنلاینم و کار میکنم ، تو این 3ماه 4گیگ حجمم رفتهنقل قول:
بله. در تعرفه های جدید خذف شده.نقل قول:
سلام
دوستان من یه مدته شب ها هر فایلی دانلود می کنم ناقص دانلود می شه ولی وقتی توی ساعات عادی همون فایل دانلود می کنم هیچ مشکلی ندارم از اینترنت دانلود منیجر هم استفاده می کنم
کس دسگه ای هم این مشکل داره ؟
کسی می تونه برای حل این مشکل راهنمایی کنه ؟