اگه منظورت فارسی ساز ظاهر ویندوزه یه فایل خود مایکروسافت داده بیرون ولی من هنوز خودم تست نکردم:نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=a1a48de1-e264-48d6-8439-ab7139c9c14d&displaylang=fa
Printable View
اگه منظورت فارسی ساز ظاهر ویندوزه یه فایل خود مایکروسافت داده بیرون ولی من هنوز خودم تست نکردم:نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=a1a48de1-e264-48d6-8439-ab7139c9c14d&displaylang=fa
نه دوست من منظورم فارسی سازیه که کیبورد رو اصلاح می کنه و جای حروفی مثل پ و ژ رو درست می کنهنقل قول:
یه برنامه به نام KeyTweak تو کلیک معرفی کرده بودند که می شد باهاش جای پ و ژ رو عوض کرد!
کسی نمیدونه این مشکل من چیه؟
یکدونه ایسر 4710tg دارم که ویندوز 7 home Premiun اوریجینال داره، وقتی میام هایبرنیتش کنم مثل آدم هایبرنیت میشه. اما وقتی روشنش میکنم ، ویندوز بالا مییاد ولی صفحه سیاهه و چیزی دیده نمیشه. مجبورم اسلیپش کنم و دوباره از اسلیپ دربیارم تا درست بشه. اونوقت میبینم که رد دکمه هایی که فشار دادم روی تکست باکس مربوط به یوزرنیم و پسورد هست، یعنی ویندوز بالا اومده بوده. لپ تاپم دو تا کارت گرافیکی هستش، و درایورهاش همه آپدیتن. روی پشتیبانی ایسر هم نوشتم و گفتند ببر نمایندگی ایران.
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها این root که گفتی ، این یعنی چِ ؟!:18:کجاس ؟نقل قول:
آقا من تو اینترنت اسکپلوررم بعضی فونتای فارسی رو مربع میگذاره.
تو زبان هم همه رو پرشین و ایران تنظیم کردم احیانا کسی این مشکل رو نداشته؟
زبان فارسی شما بد نصب شده. یک بار کامل فارسی رو Remove کن . ریستارت و دوباره تنظیمات فارسی رو انجام بده. باید درست بشه:20:نقل قول:
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
احتمالا مشکلش با آپدیت بایوس حل میشه. البته ممکنه ویندوز هم مشکل داشته باشه. ویندوزت رو اگه میتونی ( محدودیت استفاده و ... نداره) دوباره نصب کن، مشکل حل نشد به احتمال قوی از بایوسه اگه نبود دیگه مشکل سخت افزاری میشه:13:نقل قول:
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
یعنی چی ؟؟؟ بیشتر توضیح بده یا عکسی چیزی بذارنقل قول:
برای پاک کردن گجت ها : راست کلیک دسکتاپ > گجت ... حالا روی هر گجتی که میخوای پاک کنی راست کلیک و آنیستال
اگه میخوای کلن اجرا نشه هم برو msconfig تیک microsoft windows operating system رو بردار . البته دقت کن مسیرش مسیر ساید باز باشه:10:
طبق گفته دوستمون جناب nitro ظاهرا ساختار فایل بوت در ویندوز 7 تغییر پیدا کرده !نقل قول:
شما بهتره از طریق System Configuration اقدام کنید. برای اینکار در run عبارت msconfig رو تایپ کنید و کلید اینتر رو فشار بدید سپس در پنجره باز شده تب Boot رو انتخاب کنید و در کادری که نام سیستم های عامل نصب شده وجود داره، سیستم عامل remove شده رو انتخاب کنید و اون رو Delete کنید !
(منظور از Root ، ریشه درایو هستش! بطور مثال //:C )
اینو امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه.نقل قول:
منوی view
encoding/more/unicode
بنده یه پکیج 100 تایی گجت ریختم....چند تاشو باهم اجرا کردم...از اون موقع دیگه سیستم گجت بالا نمیاد....داخل sidbar رش هم نمیشه رفت.....نقل قول:
ارور میده!!!!
میخوام بدونم گجتها تو چه مسیری ذخیره میشه تا دستی!!! پاکشون کنم