راهنمایی برای یافتن آموزشگاه زبان با این شرایط ...
سلام خدمت همه ی عزیزان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
من تصمیم داشتم برای سال ۹۰ شروع کنم به یادگیری زبان انگلیسی . برای ثبت نام هم اقدام کردم اما مشکلی که من دارم اینه که بخاطر مشغله ی کاری فقط ساعات خاصی میتونم برم سر کلاس
. یعنی روزای شنبه تا ۴شنبه بعد از ساعت ۸ شب و روزای پنجشنبه بعد از ۵ بعداز ظهر و کل روز جمعه
.
خب خودمم از اول برای این که کلاسی رو بتونم پیدا کنم که روزای عادی و بعد از ۸ شب تشکیل بشه امیدی نداشتم اما فکر میکردم پنجشنبه و جمعه رو بتونم یه کلاس پیدا کنم . طبق جستجوییم که تو نت و تو سایت خودشون کردم دیدم "مجتمع فنی" برای ۵شنبه و جمعه کلاس داره . اما وقتی که برای اطمینان تماس گرفتم باشون گفتن که اصلا ۵شنبه و جمعه تعطیل هستن (همه ی شعبه هاشون). ساعت برگزاری کلاس تو روزای عادیشونم به وقت من نمیخورد :41:.
حالا کسی از رفقا میتونه یه کمکی به من بکنه که یه آموزشگاه خوب و کاردرستی رو بتونم پیدا کنم که به شرایط زمانی من جور باشه (یعنی روزای شنبه تا ۴شنبه بعد از ساعت ۸ شب و روزای پنجشنبه بعد از ۵ بعداز ظهر و کل روز جمعه) .
پ.ن : نمیدونم این تاپیک خلاف قوانین انجمن زبان هست یا نه !. اگر نیست که خب هیچی . اما اگر خلاف قوانین هست ممنون میشم مدیر عزیز یه چنروزی تاپیک رو نیگر داره ، بلکه من بتونم جوابم رو بگیرم (و دوستانم اگر جایی رو میشناسن برام پ.خ کنن که مشکلی پیش نیاد).
خیلی ممنون :11: