ای بابا اینا چرا همچین میکنن یعنی ما باید بر اساس برنامه اونا پیش بریم و اگر یه مقدار این ور اونور بشه نمره میان ترم میپره ! یعنی چی هر روز یه ادا در میارن :19:
Printable View
ای بابا اینا چرا همچین میکنن یعنی ما باید بر اساس برنامه اونا پیش بریم و اگر یه مقدار این ور اونور بشه نمره میان ترم میپره ! یعنی چی هر روز یه ادا در میارن :19:
سلام nits عزیز مبانی را چند گرفتی؟
7.5 .... میان ترمم هم 4.25 هست .... با استاد صحبت کنم ....... نمرات تستی رو که نمیشه که کاریش کرد ؟ میشه ؟ نهنقل قول:
اش خاله س بايد بخوريم.نقل قول:
ای بابا اینا چرا همچین میکنن یعنی ما باید بر اساس برنامه اونا پیش بریم و اگر یه مقدار این ور اونور بشه نمره میان ترم میپره ! یعنی چی هر روز یه ادا در میارن
باهاش صبحت كن..اگه اشنا داري از اون طريق اقدام كن البته اگه استادت از اون دسته س كه رو هيشكي رو نميگيره كه ديگه هيچي.نقل قول:
7.5 .... میان ترمم هم 4.25 هست .... با استاد صحبت کنم ....... نمرات تستی رو که نمیشه که کاریش کرد ؟ میشه ؟ نه
انشاالله که نمرتو میده. حالا باهاش صحبت کن ضررکه نداره.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
استادمون خانمه ...... استاد واقعا خوب و مهربونی هست ..... ولی آخه به من 6 هم بده میانترم باز قبول نمیشم آخه !!!! مگر اینکه تو ورقه تستی برام یه کاری بکنه که نمیشه .... میشه حالا ؟
دوستانی که افتادند سعی کنند ایمیل استاد رو پیدا کنند و ازش بخاون که نمره قبولیشون رو بده
هر ترم که شروع شد سعی کنید شماره و ایمیل استاد رو پیدا کنید بد جوری به درد اخر ترما میخوره
دوستان كسي ميدونه ترم جديد كي شروع ميشه؟
چرا این نمونه سوالات پیام نور که در اینترنت هست هیچکدوم پاسخنامه نداره؟؟ :19:
کسی سیستم عامل داشت اینجا؟ من به طرز فجیعی رد شدم :41: