آره آقا من این کارم ! دروغ که نگفتم ! منم واقعا برام عجیبه چرا شما مشکل نداری !!!!!! البته من نمی دونم چجوریه که پینگ بالا رو مشکل حساب نمی کنی !!! بالا بودن پینگ معمولا دلیل اصلیش اینه که تجهیزات ISP نمی تونه جوابگوی تعداد کاربرا باشه
پینگ من خوبه ها با کلا همه جا ! ولی تقریبا ۳۰٪ اوقات خیلی زیاد میشه و واقعا رو اعصابه ( تو ساعات پرمصرف اینطوری میشه )
باشه حتما عکس بذار . خوشحال میشم, شاید واقعا مشکل از منه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :13:
راستی من از ساعت ۱۱ اینترنتم قطعه ( هنوزم وصل نیست الان اینترنت قبلیم رو شارژ کردم با اون اومدم ) زنگ زدم شرکت گفتن تو مرکزتون مشکل داریم ! بره شما هم قطع بود دیگه درسته ؟
خود شرکت میگه ما سمت شما مشکل پهنا باند داریم . امروزم که فعلا ۶ ساعته اینترنت قطعه . خودتم که داری میگی پینگ بالاس . اونوقت چطوری کاشانی از بی نقص ترین مراکز آسیاتکه ؟؟؟
ببین خیلی واضحه که پهنا باند شرکت افتضاحه اینجا . سرعت من تا ۲۰۰ میره بالا پس صد در صد مشکلی تو سیم کشی و .... وجود نداره . فقط مشکل اینجاس وقتی سرعت میره بالا که ۲۰ تا لینک باهم بذارم ( IDM هم که آسیاتک هی میگه با اون دانلد کنین در واقع همین کار رو می کنه, میاد یه تعداد زیاد کانکشن می زنه به سرور فایل ) کاملا واضحه که یه تعداد خیلی زیادی آدم دارن از این پهنای باند استفاده می کنن و فقط وقتی سرعت میره بالا که شما چند تا کار رو باهم بکنی ( مثل دانلد کردن ۲۰ تایی فایل با IDM و .... که خیلی وقتا آدم نمی تونه اینطوری کار کنه )
من تجربمو از آسیاتک گفتم, از من گفتن, از این شرکت اینترنت نگیرید !