ببین از لحاظ اجرا شدن همیشه جدیدترین نسخه اجرا میشه. اما با اجرای اون شما به نسخه های قبلی هم دسترسی دارید یعنی در واقع بعد از ورلدادونچر هر چی نصب کنید ورلدادونچر رو دارید.نقل قول:
Printable View
ببین از لحاظ اجرا شدن همیشه جدیدترین نسخه اجرا میشه. اما با اجرای اون شما به نسخه های قبلی هم دسترسی دارید یعنی در واقع بعد از ورلدادونچر هر چی نصب کنید ورلدادونچر رو دارید.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
پس من روی یکی از سیستم هام high end اجرا نشد.(فکر کنم اپدیت رو cancel کردم دیگه هم اپدیت قبل از نصب نیومد یا به ترتیب نصب نکردم)
ولی روی یکی دیگه که به ترتیب نصب کردم اومد.
ولی توی سیستم اولم Ambitions اجرا شد.
یعنی من توی Ambitions نسخه قبلی هاش رو هم دارم ؟ یا مثلا میتونم قبلی ها رو کلا پاک کنم؟
کاملا متوجه منظورت نشدم.نقل قول:
بجز نسخه اصلی که لازمه همه نسخه های بعدی هست میتونی به صورت انتخوابی بقیه رو نصب یا پاک کنی.
ولی وقتی پاک کردی دیگه اون امکانات اون نسخه رو که پاک کردی نداری.
بهترین شیوه نصب بازی (اگه مشکل کمبود هارد نداری) همون ترتیب نصبی هست که صفحه قبل گذاشتم.
1. خب اگه از اخر World Adventures رو نصب کنم چی ؟ باید واسه اجرای بازی از این نسخه که قدیمیتره استفاده کنم یا کلا باید جدید ترین نسخه نصب شده رو اجرا کنم .نقل قول:
2. اگه بازی رو از خود Sims اصلی اجرا کنم باز هم امکانات پک ها توی بازی هست ؟ مثلا همه پک ها نصب شده و من بیام Sims اصلی رو اجرا کنم .
وقتی بازی از آخرین EP/Stuff نصب شده اجرا بشه که ترتیبش هم همینه تمام EP/Stuff های سابق رو هم که نصب شده با خودش اجرا میکنه.نقل قول:
راستی کسی باند نوازندگی(تو late night) راه انداخته؟؟؟
من هیچ دعوتی نمی گیرم برای اجرا؛ کار خاصی باید بکنم؟
من از یه طرف خودم تو کار موزیکم و از طرف دیگه خانمم تو کار فیلمه . بعضی وقتها خودم و بعضی وقتها هم خانمم دعوت میگیرن . باندم هم 4 نفره . تا حالا دوتا Gig داشتم .نقل قول:
راستی یکی نیست بهم بگه پولهامو کجا خرج کنم ؟ قبلا توی سیمز 1 پولت که زیاد میشد وسیله واسه خونه میخریدی . وسایل هم با افزایش قیمت کیفیتشون بیشتر میشد . ولی اینجا مثلا یک وسیله میخوای بخری میبینی که اون گرونه همون کار ارزونه رو میکنه . مثلا 5 تا تخت داریم که هر 5 تاش 10 انرژی و 7 تا ارامش و 2 تا محیط میده . بعد اختلاف قیمتشون تا 1000 سیمولین هستش یکی 4000 تا یکی 5000 تا مثلا در حالی که هر دوتاش یک کاری میکنه . میخوام بدونم اگه اون گرونه رو بخری چی برتری داره . کلی از این وسایل مشابه ولی با قیمت زیاد هستش . چه فرقی دارن اینا .
سلام
من بازیمو تا ورژن1.17.60.009017آپدیت کردم ولی بازم پچFast Laneنمیاد و این پیامو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا کلا بازی نمیاد:41:
احتمالا از کرکته . فایل exe ارجینال رو به جای کرک بزار بعد اونو نصب کن .نقل قول:
جدیدا این پیامو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]