همچنان دنبال ef7 می گردمنقل قول:
هرجا هم که میرم میگن دنبال جرجیس نگرد [emoji19] [emoji19]
یه بنگاه رفتم یه سورن xu7 داشت می گفت کلی وقته ساحبش گزاشته برا فروش ولی مشتری نداره
blue 2006
Printable View
همچنان دنبال ef7 می گردمنقل قول:
هرجا هم که میرم میگن دنبال جرجیس نگرد [emoji19] [emoji19]
یه بنگاه رفتم یه سورن xu7 داشت می گفت کلی وقته ساحبش گزاشته برا فروش ولی مشتری نداره
blue 2006
من چند وقت پیش ی v9 صفر دیدم تو خیابون!! اینا از کجا در میان!! قیمتشم قطعا بالا 10 میلون اختلاف داره با دنده ای نه 2 میلیون @
نه بابا تو پدال زده قیمت v8 ٣٧٢٣١٠٠٠ و قیمت v9 رو زده 39400000نقل قول:
ولی منم موندم که این ماشینا از کجا میان
حتما هست که سایت پدال قیمت کارخانه رو می زنه دیگه ؟ مثل ٢٠٧
نقل قول:
blue 2006
عزیز قیمت پدال قدیمیه برای v9 اصلا ملاک نیس چون v9 تولید نمیشه پس الکیهنقل قول:
این سایت پدال خیلی ضعیف ی چند تا فیلم ازشون دیدم مثلا یکی در مورد تاثیر دور موتور در ترمر گیری بود ی بچه اومده اومد توضیح میداد کیفیت فیلم افتضاح[emoji30]
شما تونستی 39 v9 پیدا کنی من بالاتر بر میدازم ازت[emoji14]
آقا کسی نبود جواب مارو بده
اگر تاپیکی در مورد قیمت خودروهای کارکرده هست لطفا اطلاع بدید
نقل قول:
سلام دوستان. چند وقت نبودم جاتون خالی سراغ رنو کپچر و اینا بودم تو یه کارگاه آموزشی عالی.
دیدم اینجا بحث سر خیلی موارد هست. اول از همه بذار توضیح بدم
اینجا مربوط به مطالب 206 هست. پس خیلی نمی تونم در مورد سمند مطلب بذارم. اما دوستی که بین انتخاب 206 و سمند مونده بودند باید عرض کنم این دوتا خودرو کاملا تفاوتهای اساسی دارند. پس نقایسه اشون خیلی نمی تونه دقیق باشه.
سمند یه خودرو سدان خانواده هست. فعلا دو تا موتور روش نصب میشه. یکی xu7 که موتور پژو 405 هست و تقریبا بین همه جا افتاده. قطعاتش راحت گیر میاد. تعمیراتش تقریبا از عهده هر مکانیکی برمیاد. کم خرج و کم استهلاکه.
موتور دیگه هم ef7 هست که مالکیتش مال ایران خودرو هست. طراحیش با یه شرکت آلمانی بوده. اوایل داخلیزسازی مشکلاتی داشت. ولی الان تقریبا حل شده. تعمیراتشرتخصصی تره. قطعاتش هم نسبت به xu7 گرونتره. پایه کازسوزه. یعنی بر خلاف بقیه موتورها بر روی سوخت گاز هیچ افت توانی نداره. بسیار کم صدا و قدرت مناسبی داره.
خب اینا به چه درد مصرف کننده می خوره؟ خب اگه دنبال ماشین دوگانه سوز هستی حتما ef7 بگیر. ولی سورن elx فقط بنزینی هست. ببین موتور ef7 قدرت و شتاب بالاتری تولید می کنه. مصرف سوختش هم کمتره. الان هم مشکل خاصی نداره. قبلا یه قطعه داست که کارش خنک کردن روغن موتور بود ( اویل ماژول) که خیلی ایراد داشت. اما الان دیکه موردی نداره. بیشترین مشکلش الان روغن ریزی از واشر سرسیلندر هست. که اون هم تقریبا حل شده.
پژو 206 هم که معرف حضور همه هست. موتور tu5 داره که الان تقرببا بدون مشکل هست. سیستم برقش کاملا عوض شده و تا پارسال مشکلاتی داشت. ولی اون هم الان بهینه شده. مشملش الان سیستم کلاچ هست و لرزش خودرو. با تعویض کیت کلاچ نسبتا برطرف میشه. از لحاظ برقی امکانات مدلهای قبل از 90 رو نداره.
خب چی بخریم؟
پژو 206 چه هاچ بک و چه صندوقدارش واسه دو نفره. صندلی عقب لصلا واسه بزرگسال مناسب نیست. پس اکه واسه یه خانواده می خوای باید حساب اینو داشته باشی. هندلینگ صندوقدار بهتر از هاچ بکه. کلا هاچ بک فقط بدرد داخل شهر می خوره و تو جاده اذیت میشی. کم خرجه. مصزف سوختش بد نیست. تقریبا هر 600 کیلومتر یه باک 50 لیتری باید بزنی. مشکلاتش الان 1-سیستم کلاچ که سفته یا لرزش داره. با تعویض کیت و سیم ملاچ نسبتا خوب میشه. 2- روغن ریزی از در سوپاپ که با تعویض واشر درست میشه 3- غلتک هرزگرد تسمه تایم و تسمه سفت کن دینام که صدا دارند یا تسمه رو خراب می کنند و باید عوض بشن. همه این موارد رو هم گارانتی انجام میده.
سورن ای ال ایکس خودرو بزرگتریه. هندلینگش تو جاده عالیه. سرعت وشتابش خوبه. مصرف سوختش در حد همون 206 هست. زیر و بندش خیلی خوبه. ماشین شیکیه. مشکلش الان صدای گیربکس هست که کارانتی عوض می کنه ولی اصلا توصیه نمی کنم عوض کنید. مشمل خاص دیگه ای نداره. مشتریش تو بازار کمه. علیرغم اینکه نسبت به بقیه ماشینه صرفه بیشتری داره. ولی خب برای داخل شهر دست و پاگیرتره. البته فکر کنم این ماشبن کارت طلایی هم داشته باشهکه خودش 700-800 تومن می ارزه.
تو زمینه 206 می تونی به رانا هم فکر کنی که هموت 206 هست دقیقا ولی 4 ملیون ارزونتره. فقط تزیینات داخل و داشبردش متفاوته.
Sent from my iPhone using Tapatalk
در مورد در موتور ٢٠٦ اگه كامل عوض شده باشه در صورتي كه خيلي خوب نقاشي شده باشد تقريبا بين ٨٠٠ هزار تا يك مليون تومان افت قيمت دارد. هر چقدر كيفيت نقاشي پايين تر باشد افت قيمت بالاتر مي رود.
ممنون دوست عزیز . راهنمایی خیلی خوبی بود . خیلی کمک کردی . اگه ممکنه تو تاپیک سمند هم من چندتا سوال در مورد سورن کردم اگه اونا رو هم جواب بدین ممنون تون می شم .نقل قول:
در مورد رانا هم پرسیدم میگن کیفیت پایینی داره .ضمن این که امکاناتش با وی٨ یکی نیست . درمجموع یکم فکر می کنم اون اصالت ٢٠۶ رو نداره
blue 2006
سلام دوستان عزیز،
عزیزانی که تجربش دارن، میتونن راهنمایی کنن موقع تحویل خودرو206 چه مواردی رو چک کنیم و چ مواردی چک کردنش تاثیری نداره؟
سلام دوستان عزیز،
عزیزانی که تجربش دارن، میتونن راهنمایی کنن موقع تحویل خودرو206 از نمایندگیهای ایرانخودرو چه مواردی رو چک کنیم و چ مواردی چک کردنش تاثیری نداره؟