سلام
يك سوال داشتم: براي اينكه در هر صفحه يك Background متفاوت داشته باشيم بايد چه كار كرد؟
Printable View
سلام
يك سوال داشتم: براي اينكه در هر صفحه يك Background متفاوت داشته باشيم بايد چه كار كرد؟
شما بایستی برای هر صفحه یه سکشن جدید ایجاد کنید.نقل قول:
و در هر سکشن یه بک گراند قرار بدید. تقریباً چیزی شبیه شماره گزاری هست.
یه نگاهی به پست زیر بندازید.
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3741929&postcount=21
:11:
ساده ترين راه اينكه براي تو منوي insert -------- picture ------- from file و بعد تو پنجره اي كه باز مي شه عكستو انتخاب كني براي هر صفحه بايد اينكار رو جداگانه انجام بدي
يك سوال ديگه پيش اومد:
براي اينكه متن فارسي كه چند ستونه ميكنيم ( Page Layout>Columns)؛ ستون ها از راست به چپ نمايش داده شود چه راهي وجود دارد؟
متاسفانه ابتداي متن از ستون چپ شروع مي شود!
دوست عزيز توي همين پنجره كه سه ستوني مي كني يك گزينه هاي تيك دار هست به نام right-to-left
كافيه تا تيكش رو برداري
مشكلت حل ميشه
اگه سئوالي داشتي خوشحال مي شم كمكت كنم
اگه دوست داشتي مدرك معتبر بين المللي اين نرم افزار يا هر نرم افزار ديگه رو داشته باشي يه سر به اين تاپيك بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید ما همچنان منتظر راهنمایی شما در مورد زاویه دار کردن متون هستیم
فرض بفرمایید یک بیت شعر رو بخوایم تو قطر صفحه بنویسیم
یه سئوال دیگه هم اینکه چه جور میتونیم یک صفحه رو فورا حذف کنیم، در اصل معکوس Ctrl+Enter ؟
با سلام و تشکر از راهنمایی هاتون ، من دو تا مشکل در تایپ پایان نامه ام دارم :
1-تو فهرست نویسی من از table of contetnt استفاده کردم ، ولی بعضی از خطوط مشکل داره ، یعنی با وجو اینکه برای همه عناوین یه استایلس تعریف شده ولی تو فهرست اعداد بعضی از عناوین بجای اینکه فارسی باشن ، انگلیسی هستن :
همین مشکل تو لیست شکل و نمودارها دارم ، بعضی هاشون پرانتزهاشون این شکلی میشه !
2-مشکل بعدی تو مرجع نویسیه . مراجعِ من همه انگلیسی بجز یکی هستن . حالا وقتی تو متن میخوام بهشون کراس رفرنس بدم .دو تا مشکل پیدا میکنم ، یکی شماره رفرنس رو انگلیسی می اندازه تو متن که ترجیحاً فارسی باشه بهتره تا دانشکده گیر بیخود نده و دیگری اینکه کروشه ها میوفتن آخرش :
این دو تا مشکل رو کمکم کنید کهحل کنم یه دنیا ممنونتون میشم ، مخصوصاً مارجع که اگر اون وسط یه شماره رو بخوام بالا پایین کنم باید بشینم همه رو دستی عوض کنم .
ورژن ورد هم 2007 سرویس پک 2 هستش . سیتم عامل ویندوز 7 )
سلامنقل قول:
اول از مسیر Insert یه Text Box درست کنین و شعرتون رو بنویسین .
بعد Cut کنین و در قسمت بالا ،چپ صفحه Paste Special ...x رو بزنین و به عنوان Picture ذخیره کنین و بعد Rotate اضافه میشه .
محتوای مخفی: عکس های ضمیمه
- - - - - - - - - - - -
برا سوال دوم هم از قسمت Home >Paragraph گزینه Show/Hide [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو فعال کنین تا Page Break ها نمایش داده بشن بعد با پاک کردنشون Page از بین میره .
سلام دوستان
من میخوام تو ورد آفیس 2010پایین یک متن پا ورقی یا همون فوت نوت بذارم. اما وقتی میذارم پایین برگه سمت راست نشون داده میشه ولی من میخوام بره سمت چپ. متنم فارسیه اما پا ورقیش انگلیسیه. وقتی هم پاورقی رو انتخاب میکنم و اونو از چپ به راست میکنم، همه چیز درست میشه اما خطی که بالای پاورقی وجود داره هنوز سمت راست میمونه
باید هرچه زودتر این کار رو تموم کنم اما نمیتونم درستش کنم. خواهش میکنم کمک کنید.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2856845&postcount=15