الان مثلا براي اينكه برنامه اي مث ir remot رو ساين كنم بايد چكار كنم؟
يا حق (:
Printable View
الان مثلا براي اينكه برنامه اي مث ir remot رو ساين كنم بايد چكار كنم؟
يا حق (:
من که گفتم رو دوربینش حساب باز نکن این گوشی بیشتر برای موزیک ساخته شده تا دوربیننقل قول:
شما imei رو بده من برای شما فایل های مورد نیاز ساین و اموزش رو برات آپلود کنمنقل قول:
نقل قول:بهزاد برا صدا یه سری به اینجا بزن:نقل قول:
بجای--------- هم اینو بزار:نقل قول:
کد:http://-----------/forum/showthread.php?t=7061
w w w . i r - t c i . o r g
353964014821086
قربون دستت
نميدونم چرا با كامپيوتر نميتونم فايل توش بريزم
با برنامه سي دي nokia pc suite
كامل نصبه و كابل هم وصل ميكنم و pc suite رو ميزنم نميشه
transfor رو كه ميزنم يه درايو تو ماي كامپيوتر درست ميشه كه اونجوري خوشم نمياد!!!
يا حق (:
یاسین جان شما میگی دیشب خریدی صبح که نخریدی!!!دوربین 5700 توی شب رای عکاسی اصلا خوب نیست!!!!
آره چند ديقه پيش عكس گرفتم خيلي خوب بود يعني بهتر بودنقل قول:
یاسین جان شما میگی دیشب خریدی صبح که نخریدی!!!دوربین 5700 توی شب رای عکاسی اصلا خوب نیست!!!!
راستي بچه ها صفحه اول گوشي كه هيچ دستكاري نشده اول اون چند تا فايل پيشفرض هست كه خيلي خوبه بعد زير اون براي تاريخ و اينا هست
ميشه اونو بردارم يا عوض كنم با يه چيز ديگه؟
يا حق (:
ا............... من نم دونستم... ولي فكر مي كردم... ميشه بعضيارو به مديريت اطلاع بدي تا بن كنن... چون خودم تو كلوپ k800 از اين كارا زياد كردم...آقا بحثو همين جا تموم كن.................نقل قول:
چشم در اولين فرصت...نقل قول:
دوست عزيز يه فكري به حال امضات بكن ...خيلي بزرگه...
تو كرج هولوهوش 240 تومنه...نقل قول:
آقا قيمت اين گوشي الان چنده؟
منم از دوربينش راضي نيستم.. خيلي درپيته...نقل قول:
سلام بچه ها
من ديشب نوكيا 5700 مشكي خريدم
باهاش ور رفتم و تا حدودي آشنا شدم با كاراييش
فقط دوربينش چرا اينجوريه؟
من قبل از اين 6270 داشتم كه 2 بود اينم 2 هست ولي دوربين 6270 بهتر بود!!!
ببين منم تازه خريده بودم اين مشكلو داشتم ولي انقدر با add hardware تو كنترل پنل ور رفتم تا گوشيو شناخت... آخرم نفهميدم كه چي شد كه گوشيو شناخت ولي الان گوشيم خيلي راحت به پي سي وصل ميشه...نقل قول:
ميدونم چرا با كامپيوتر نميتونم فايل توش بريزم
با برنامه سي دي nokia pc suite
كامل نصبه و كابل هم وصل ميكنم و pc suite رو ميزنم نميشه
transfor رو كه ميزنم يه درايو تو ماي كامپيوتر درست ميشه كه اونجوري خوشم نمياد!!!
من همين جا به همه ي عزيزاني كه قصد خريد اين گوشيو دارن بگم كه اين گوشي فقط در نور خيلي زياد دوربينش خوب جواب مي ده مثل بري تو خيابون عكس بگيري... در غير اين صورت بهتره به عنوان يه mp3 player زش استفاده كني... نه يه دوربين ديجيتال...ولي لازم به ذكر است كه تو فيلمبرداري حرف نداره...چه در روز چه در شب... شايد تو شب كيفيت خوبي نده ولي از اكثر گوشيا كيفيتش تو شب هم بهتره.... اين نظر شخصي منه...نقل قول:
مي خواستي واست گل و بلبل بذارن؟؟؟ البته شما درست مي گي تو گوشياي جديد نوكيا مثلا n81 يا n82 رو صفحه وايرلز هم زير اونا اضافه شده كه گوشي سيمبينتون شبيه به ويندوز موبايل بشه يكم... ولي در هيچ صورتي نمي توني جاي اون كارهاي روزانه كه زير شورتكاتهاي بالاسو تغيير بدي... من تو n91 خودمو كشتم نشد تو اين هم نميشه...نقل قول:
راستي بچه ها صفحه اول گوشي كه هيچ دستكاري نشده اول اون چند تا فايل پيشفرض هست كه خيلي خوبه بعد زير اون براي تاريخ و اينا هست
ميشه اونو بردارم يا عوض كنم با يه چيز ديگه؟
ديگه نگين بهزاد مي خواد پستشو زياد كنه ها......كلهم 10 تاپست شده تا الان اين همه هم جواب دادم... حالا بذگريم كه همش غلط غلوطه...
خيلي خيلي خيلي ممنونم...ولي ببخشيدا جسارته... خودش راهي نداره كه بدون استفاده از برنامه يا برنامه اي كه تو گوشي نصب شه بشه صدارو قوي كرد؟؟؟؟ راستي برنامه اكوستيك سوني اريكسون به 5700 مي خوره؟؟؟؟؟نقل قول:
-------------------------------------------------------
بچه ها اين آپديتش نيومده هنوز؟؟؟؟ جديدشو مي گما؟؟؟؟؟مگه قرار نبود تا چند روز ديگه بياد الان 1 ماه شدا....
مرسي بهزاد جان
يا حق (: