اینم بازیهای شاخ xbox360 ولی خوب برای pc هم عرضه شدن!نقل قول:
1.gears of war 1-2
2.mass effect
3.fallout3
4.ninja gaiden 2
5.gta iv این از همه شاختره ولی مولتی پلتفرم هست.
و...
اینم بازیهای شاخ xbox360 ولی خوب برای pc هم عرضه شدن!نقل قول:
1.gears of war 1-2
2.mass effect
3.fallout3
4.ninja gaiden 2
5.gta iv این از همه شاختره ولی مولتی پلتفرم هست.
و...
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی من فقط بازیهای xbox360 exclusive رو میخوام.
فقط برا xbox ارائه شده باشن. این عناوین شاخ exclusive چیا هستن ؟؟؟
ممنون میشم بازم راهنمایم کنید.
سلام دوستان . آخرين ورژن فريم ور براي وصل شدن به Live چنده ؟ اگه امكانش هست لينكش هم بزاريد مرسي.
نمیخوام بی احترامی کنم ها ولی یکم احتیاط بد نیستنقل قول:
ولی خرید یک کابل با چندتا بازی دلیل مطمئن بودن نمیشه هرکاری بایدحساب کتاب داشته باشه اومدیم وآمارش شد 200 تا 200 * 150 میشه چند حالا بایه کابل و چندتا سیدی قابل مقایسه هست ....؟
نقل قول:
من هم هیچ وقت اینجوری از اینترنت خرید نمیکنم....
بهترین راه اینه که مامور پست میاره و پول رو به اون میدی!
حرف شما کاملا متین ولی من خودم کنسول pre 60 رو همین جور خریدم یعنی پولو ریختم و 4 روز بعد کنسول بدستم رسید اقا مجید و اقا پیام و کلا اکثر مغازه های کنسول فروشی تهران روال کاریشون اینجوریه و همه هم به اقا مجید و اقا پیام اعتماد دارننقل قول:
تازه اقا مجید تو تهران مغازه دارن شما اگه تهرانی میتونی بری مستقیم ازش کنسولو بگیری فرار که نمیکنه
کنسولو هم کپی خور میده 240 که فک کنم عالیه
خوب 2 تا بازیی بعد از RE5 اومده به اسم HAWX و MLB که باید iXtreme 1.6 داشته باشید که هنوز نیمده.
تایید میشهنقل قول:
البته در مورد این 2 نفر که صلاحیت و اطمینانشون تایید شدس
بیقه نه ...
دوست عزیزنقل قول:
gears of war 2 و ninja gaiden 2 برای pc عرضه نشدن و انحصاری 360 هستن
در ضمن این ها هم هست که برای خودشون شاهکاری محسوب میشن :
و خیلی بازی های دیگه ....
- Kameo : Elements Of Power
- Dead Rising
- Halo 3
- Ace Combat 6
- Project Gotham Racing 4
- Naruto : Rise Of Ninja
- Forza Motorsport 2
- ninja blade
یک بازی بسیار بزرگ دیگه به نام Star Ocean: The Last Hope که تو 3 تا dvd عرضه شده
و انحصاری 360 هم هست
و باعث شده xbox 360 نه تنها ps3 بلکه wii رو هم اونم تو ژاپن به خاطر فروش فوق العاده این بازی از نظر فروش کنسول پشت سر بگذاره
نقل قول:
Microsoft's console makes rare appearance atop Media Create's retail recap, thanks to debut of Square Enix's top-selling Star Ocean: The Last Hope.
For the week of February 16-22, that break came in the form of Square Enix's Xbox 360-exclusive
Star Ocean: The Last Hope. In its first week on the Japanese market, the Tri-Ace-developed sci-fi role-playing game achieved sales of 162,000 units, pushing the Xbox 360 past the Wii and PlayStation 3 in total weekly sales,
according to Media Create.
منبع :نقل قول:
Hardware:
DSi: 41,839
PSP: 29,552
Xbox 360: 25,334
Wii: 16,973
PS3: 16,149
DS Lite: 9,975
PS2: 5,029
[html]
www.gamespot.com/xbox360/rpg/starocean4/news.html?sid=6205416&om_act=convert&om_clk=newsfe atures&tag=newsfeatures;title;2
[/html]
خوب دوستانی که طلبه jasper بودن بالاخره کنسول های jasper وارد شدن
[html]
www.----------.com/forums/showthread.php?t=21031
[/html]