نقل قول:
طبق قوانین جدید از این پس نیازی به گرفتن معافیت نیست ولی برای این فرد که میبایست تا قبل از این اقدام میکرد
یعنی تا قبل از ثبت نام دانشگاه.
باید به دفاتر پلیس +10 مراجعه کند و ببیند ایا نیازی به ارسال داره یا خیر....
موفق باشید
نقل قول:
طبق قوانین جدید از این پس نیازی به گرفتن معافیت نیست ولی برای این فرد که میبایست تا قبل از این اقدام میکرد
یعنی تا قبل از ثبت نام دانشگاه.
باید به دفاتر پلیس +10 مراجعه کند و ببیند ایا نیازی به ارسال داره یا خیر....
موفق باشید
سلام به همه دوستای گلم
من الان ترم 2 زبان و ادبیات انگلیسی سراسری روزانه میخونم متولد آبان 1371 هستم میخوام دوباره کنکور شرکت کنم و یه رشته ی دیگه که الان واقعا بش علاقه دارم قبول شم؛ واسه اینکه بتونم تو کنکور 92 شرکت کنم چیکار باس بکنم؟ با توجه به این قانون جدید که میگه دانشجوهای انصرافی یه سال مهلت دارن تا خودشونو به نظام وظیفه معرفی کنن... من تو قبول شدن اون رشته مشکلی ندارم یعنی 100% میارمش تنها چیزی که یکم نگران کنندس وضعیت نظام وظیفه س.... لطفا هرکی اطلاع داره راهنمایی کنه تا هرچه زودتر کاراشو ریدیف کنم.............. مرسیییییییی
من مدرك پيش دانشگاهي را دي 1390 گرفتم و متولد ماه آبان سال 71 هستم و براي دومين سال مي خوام كنكور شركت كنم خواستم بپرسم من تا كي مهلت ارسال مدارك رو دارم
منم سوالی مشابه این دارمنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست من
اگر دانشگاه روزانه میخونید شما تا 2 سال محروم در شرکت در کنکور سراسری هستید.
موفق باشید
اگه پیام نور باشیم چی؟نقل قول:
نقل قول:
پیام نور/آزاد/دولتی شبانه موردی نیست و محرومیت ندارند...
البته از نظر شرکت در کنکور موردی ندارید نه از نظر نظام وظیفه .....
به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنید ....
تا شرایط جدید رو واستون توضیح بدهند.....
یعنی همه دفاتر پلیس +10 مخصوص این موضوع "مشاور" دارند؟ (منظورم کسیست که اصلا برای این کار استخدام شده باشه و پاسخش قطعی باشه)نقل قول:
به طور معمول تا تیر 91 ...نقل قول:
ولی الان شده 1 سال پس از فارغ التحصیلی... ( یعنی دی 1391 )
مشمول که هستید