بابا پس این آلبوم جدید کی میاد؟
من که بدجور منتظرشم
Printable View
من که بدجور منتظرشم
نقل قول:احتمال اينكه امسال بياد خيلي كمه. چون 2 هفته آخر سال كسي آلبوم منتشر نميكنه به خاطر اينكه به فروشش خيلي لطمه ميخوره. اگه قرار هم بود تا 10 روز ديگه بياد خبرش تا حالا اومده بود و يه دمويي چيزي داده بودننقل قول:
من که بدجور منتظرشم
ايشالا ميره تا بعد عيد:40:
تمامی پستها بعد از تذکر قبلی، پاک شدند ...نقل قول:
مشکلات شخصی فقط و فقط به صورت خصوصی مطرح بشن. دنبالهی این بحث هم دیگه نه جایی در این تاپیک، و نه در تاپیک محسن یگانه نخواهد داشت ...
پستهایی که مشکلی نداشتند هم به دلیل نقل قول از پستهای قبلی، پاک شدند
از این به بعد هم هر پستی در این رابطه، چه حاوی بیاحترامی، چه در کمال ادب، پاک خواهد شد.
تاپیک جای کلکل و تصفیه حساب شخصی نیست.
در صورت مشاهدهی ادامهی این روند، برخوردها در حد پاک شدن پست باقی نخواهد موند. :11:
با تشکر ...
به نام خدا
دوستان عزیز ترانه آقای حمید رزاقی از لیست ترانه های آلبوم پرچم سفید حذف شد.
(تعداد ترک های تغییری نمیکند 10 قطعه)
امیدواریم در آینده قطعه مذکور را بشنویم.
منتظر خبر های خوش از طرف ما طی روز های آتی باشید.
منبع: Fans
آلبوم جدید مـحسـن چــاوشــی به نام پــرچــم سفید بزودی !!محسن چاوشی خواننده مطرح و پرهوادار موسیقی پاپ ایران ساخت تازه ترین آلبوم خود با نام «پرچم سفید» را به پایان رسانده و این آلبوم برای اخذ مجوز به دفترموسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترانه های «پرچم سفید» توسط حسین صفا، اسلام ولی محمدی (1 ترانه) و حمید رزاقی (1 ترانه) سروده شده و توسط محسن چاوشی، کوشان حداد، شهاب اکبری، سینا حجازی و AMIROX تنظیم شده اند.
قابل ذکر است که همکاری این خواننده موسیقی پاپ و AMIROX، اولین فعالیت حرفه ای این تنظیم کننده به شمار می رود و به گفته دست اندرکاران این آلبوم، AMIROX فضای متفاوتی را در «پرچم سفید» رقم زده است.
سکوت مرموز محسن چاوشی
آقای خاص باز هم در سکوتی مرموز فرو رفته است. او حتی از آثار جدیدش هم دیگر خبری را به رسانهها نمیدهد تا علامت سوالها نسبت به او این روزها بیشتر و بیشتر شود. چاوشی دو هفته قبل در صفحات شخصیاش به یک باره از انتشار آلبوم «پرچم سفید» به زودی خبر داد و دیگر هیچ مطلبی در مورد او و آلبومش به بیرون درز نکرده است.
سکوت این روزهای چاوشی نوید اتفاقی بزرگ را میدهد و با توجه به سابقه این خواننده در غافلگیر کردن همه، پیشبینی میشود آلبوم جدیدی وی بدون هیچ سر و صدایی و به یک باره در بازار موسیقی کشور منتشر شود. آلبومی که این روزها همه وقت و انرژی چاوشی را در «هوم استودیوی» شخصیاش گرفته و میشود از آن به عنوان متفاوتترین آلبوم این خواننده نام برد.
----------------
آخرین آلبوم سال
«دلصدا» با حضور بزرگان پاپ آخرین آلبومی ست که در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد. این آلبوم که ظاهرا مراسم بزرگی برای رونمایی آن هم در نظر گرفته شده، تا ۲۰ اسفند در بازار موسیقی خواهد بود و طراحی و بسته بندی منحصر به فرد آن هم مزید بر علت شده که روزشماری برای انتشار آن بیشتر و بیشتر شود.
-----------
البته بعید بدونم هیچ کدومشون هم منتشر شن:دی
سلام یه سوال کلا" بعد از آلبوم سنتوریه محسن جون دیگه چیزی ازش منتشر نشده؟
اگه شده لطفا" اسم بدین!:20:
سلامنقل قول:
نه دیگه البومی منتشر نشده
نقل قول:
سلام
من نمیخوام بگم نظر شما اشتباهه ولی میگم!! :دی
سینا حجازی رو دست کم گرفتین. تو سبک خودش واقعا کارش درسته من 5 - 6 تا آهنگ بیشتر ازش نشنیدم ولی قشنگ بودن اکثرا و یه فضای خیلی خاصی رودارن
تکست هاش هم مثل بقیه مثنوی نیست ولی خوب مفهوم و معنای درست حسابی داره اگه درست توجه کنین . به نظر من این 2 تا آهنگو اگه حجازی تنظیم کنه واقعا قشنگ میشه
من از کارای حجازی اینا رو بیشتر دوست دارم: میتونین پیدا کنین گوش کنین
لیلی -> خیلی قشنگه
دیدی داری -> شاید تکستش رو سخیف بدونین ولی به نظر من اینطور نیست (بعضی از دوستام میگن مزخرفه که نظر اونا هم محترمه!)
زار نزن -> معرکه هست موزیکش!
دیوونه هم خوب بود
کلن کاراش یه فضایی داره که مال خودشه .
یه کار متفاوت با اینها هم داده بود که من زیاد گوش نمیدم اسمشم الان تو ذهنم نیست -> پاپ بود فک کنم
امیدوارم آلبوم چاوشی مثل همیشه خوب باشه
من زیاد خودم رو درگیر اینکه کی میخونه نمیکنم هر کار قشنگی ببینم گوش میدم و اگه یه خواننده که خیلی هم دوسش داشته باشم یه چیزی بخونه که خوشم نیاد گوش نمیدم و بگم که چاوشی واقعا آهنگاش آدمو دیوونه میکنه بخصوص 4 - 5 تا تک آهنگ آخریش : دیوار بی در و ...
واقعا دوست دارم کاراشو
اينم يه خبر ديگه:
ميكس و مستر كليه قطعات پرچم سفيد را Amirox عزيز بر عهده داشته اند.