سلام
دوستان نیم ساعتی هست که هر چی تلاش میکنم طرج نیم ساعته فعال نمیشه
روی برنامه ی مای ایرانسل مینویسه که درخواست ارسال شد
اما هر چی میگذره طرح خریداری نمیشه و پول هم از حساب کم نمیشه
Printable View
سلام
دوستان نیم ساعتی هست که هر چی تلاش میکنم طرج نیم ساعته فعال نمیشه
روی برنامه ی مای ایرانسل مینویسه که درخواست ارسال شد
اما هر چی میگذره طرح خریداری نمیشه و پول هم از حساب کم نمیشه
3G Irancell
Sari
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان واقعا کسی میتونه دو مودم ایرانیل با مدل های LH92 و D100 را آنلاک کنه؟
مودم جدید جی نت که گرفتم بعد از دو تا طرح نیم ساعته پشت سر هم که دانلود کردم
برای نیم ساعت سوم آنتن 4 جی پرید
3 جی هم دیتا رو قطع و وصل میکنه
الان من این همه هزینه کردم مودم خریدم
از وقتم زدم
از پولم گذشتم
اعصابم رو سر این کار گذاشتم
اونوقت الان مودم من از شبکه بیرون پرتاب میشه و آنتنش میره
چون از دیجی خرید کرده بودم مودم قبلی رو پس دادم چون فکر میکردم ایراد از مودم هستش اما مودم جدید هم بعد از یک ساعت استفاده مداوم همون آش و همون کاسه شد
اما نمیدونم چرا همین سیم کارت توی گوشی ایفون این مشکل رو نداره
شبکه IMEI بلاک میکنه یا شماره تلفن؟
3G Irancell
Sabzevar ... Khurasan Razavi
NOW Test
فورجی ساری چطوره ؟ خوبه یا ضعیف ؟نقل قول:
سلام دوستان تو این طرح دوساعته نامحدود با 4gدر حالت متوسط چه قدر میشه دان کرد؟
اینایی که سرعتای 24-25 مگ و بیشتر میگیرن موقعیتشون داخل ساختمون تهرانه؟ من داخل ساختمون توی تهران بیشتر از 16-18 نگرفتم با آنتن پر !
من خودم داخل خونه با آنتن پر بیشتر از 16-18 مگ سرعت نگرفتم نمیدونم اینایی که 25 30 بالاتر میگیرن فاز ساختمونشون چیه:n02:نقل قول:
دوستان برای رفع مشکل پرش انتن چیکار کنم؟
یا شماره سیم کارت و یا imei مودم توی بلک لیست ایرانسل میره و بلافاصله بعد از شروع دانلود 4 جی قطع میشه
سوال دیگه اینکه مودم های رسمی خود ایرانسل هم این مشکل رو داره و یا فقط مایی که مودم آنلاک جداگونه میخریم این بلا سرمون میاد؟
ارتباطی به لاک بودن و آنلاک بودن ندارهنقل قول:
شما با یه سیم کارت دیگه امتحان کن.
این مشکل خیلی وقته که رو بعضی از رینج آی پی های 3G/4G ایرانسل وجود داره. من یه مدت این قضیه رو باهاشون پیگیری کردم ولی حوصله گیج بازیهاشونو نداشتم بیخیال شدم!نقل قول:
نقل قول:
شما تجربه ای نداری که علت پرش انتن 4 جی از چی هست؟
مودم نو هست
مودم قبلی هم همین مورد داشتم و پس فرستادم
فکر میکردم از مودم هستش
اما مودم جدید هم همین مشکل داره
سه تا بسته نیم ساعته پشت هم فعال کردم
بلافاصله بعد از شروع نیم ساعت سوم این بلا سرم اومد
شما یه بسته یه ماهه 5 گیگ بگیر با اون تست کن پریدن سیگنال توی بسته نیم ساعته رو خیلی ها داشتن.
منم با مصرف ازاد راحت دانلود میکنم ولی وقتی بسته نیم ساعته و یا دوساعته و از این قبیل میخرم یا سرعت کمه البته یا نداره. سرعت کم میشه و مدام قطع و وصل میشه. درحالی که بدون بسته مشکلی نیست. مطمنم مردم ازاریه و چیز دیگه ای نیست.
نقل قول:
خیلی تنظیمات باحالی داره خصوصا امکان قفل رو شبکه. کاش مودم منم واسش اپدیت میومد. من E5573S-320 دارم . ممکنه واسش اپدیت بیاد و اینا رو بزاره. خصوصا امکان قفل و قدرت سیگنال و کدهای USSD رو؟
سلام.نقل قول:
اکثر نقاط ساری و حتی مناطق روستائی حومه شهر پوشش 4G عالی هست منتها من مودمم از 4G پشتیبانی نمیکنه.
با 3G سرعت دانلود 250KB/sec الی 500KB/sec هست.
با 4G سرعت دانلود از 1MB/sec تا 4MB/sec متغییر هست.
من تو طبقه پنجم ساختمان محل کارم با مودم 4G (گوشیم بیشتر از 3G رو ساپورت نمیکنه) و آنتن پر، تا 36مگابیت هم تست گرفتم. البته امروز عصر امتحان کردم حداکثر تا 28مگابیت بالا رفت. فکر کنم صبحها خلوتتره.نقل قول:
دوست عزیز این فایل ها آخرین نسخه هستن. شما زحمت بکش مودمو آپدیت کن بعد یه بار reset کن ببین مشکل ussd حل میشهنقل قول:
جهت اطلاع؛ من با فیرمور دیفالت مودم وقتی حالت شبکه رو 4g only میذارم هم کدهای دستوری کار نمیکنن! و وقتی auto انتخاب میکنم موقع ارسال کد سویچ میشه رو 3g
http://4upld.com/3Gu4g/E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04.rar
http://4upld.com/2kzat/Update_WEBUI_17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1.rar
من فکر می کنم ایرانسل محدود کرده چون من به هیچ وجه بالاتر از 27د28 مگ نمیرم و این غیر عادی هست قبلا تا 47 مگ هم میرفتمنقل قول:
ممنوننقل قول:
وب یو آی رو با اینی که شما گفتید جایگزین کردم و مشکل حل شد. البته فرم ویر رو تغییر ندادم و همون 03 باقی موند
بله. کاملن محتمله. من امروز صبح هم که ساعت خلوتی محسوب میشه تو محل کار با آنتن پر تست کردم با گوشی متصل به مودم 4G، نتیجه تست 27.7 در اومد. البته موقع تست یه لحظه تا 30-31مگابیت هم رسید اما بلافاصله افتاد و نتیجه کلی همون 27.7 شد. آپلود هم 13.4مگابیت. البته نتیجه تست از سرور خود ایرانسل ضعیفتر بود. 21 دانلود و 12 آپلود.نقل قول:
برای آپلود محدودیت نیست. برای من تا 21 22 مییره اما دانلودم توی این چند روزه همش بین 24 تا 27 بوده
شما تمام تستهات مربوط به قمه؟نقل قول:
آخرش یکی نگفت با 4g تو دو ساعت بطور متوسط چقدر میشه دان کرد؟؟؟:n13:
بستگی به کیفیت سیگنال و سرعت اینترنت شما داره. دقیق نمیشه گفت. شاید یکی 5 گیگ بگیره یکی دیگه 1 گیگ هم نگیره. بهتره یه بسته بخرین و تست کنیدنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
من بسته نیم ساعتی نامحدود رو فعال می کنم تست سرعت میگیرم با سرور داخلی سرعت حدود 20 مگابیت هست ولی از سرور های خارجی دانلود می کنم سرعت خیلی خیلی کمتره. برای شما هم اینطوره ؟
مشکل بسته نیم ساعتیه فقط یا بقیه بسته ها هم اینطوره ؟
بله اونا کلا برای قم هستنقل قول:
به بسته ارتباط ندارخ این تفاوت برای همه هست، کیفیت استفاده از سرورهای خارج بدهنقل قول:
برای دانلود فایلها رو به 4upld.com منتقل کن و از اونجا دانلود کن، میشه سرور ایران
اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دانگل رو به روتر وصل کردید توی اندروید می تونید مشخصات سیگنال رو با برنامه زیر ببینید.نقل قول:
همه همینه یعنی شما نمیدونی داری اینترانت داخلی میخری؟نقل قول:
نقل قول:
سلام جناب معجزه کردی همین نرم افزار که گذاشتی مشکل منو حل کرد. تمام پارامترهایی که نیاز داشتم رو داد. بدون تعویض فریمورر ممنونم
با تشکر تست شد مشکلی وجود ندارد چقدم تنظیمات دارهنقل قول:
سلام معنای این علامت اختصاری رو میخاستم و هرکدوم چی میگه. البته قدرت شبکه رو فقط میدونم و بقیه رو دقیق نمیدونم. اگه یکی از دوستان واسم بگه ممنون میشم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RSSI
RSRP
SINR
RSRQ
دوستان اینگار ایرانسل سرعت روی 24 مگ فیکس کرده .
دوستان یکی مردانگی کنه و بگه چطوری میشه مودم های ایرانسل Huawei LH92 و Huawei D-100 را آنلاک کرد؟!
بله. نظر من 27 مگهنقل قول:
تنها مودم ایرانسل که آنلاک میشه E3372 هستنقل قول:
من فکر نکنم ایرانسل سرعت رو محدود کنهنقل قول:
این بستگی به ظرفیت و لینک دکل داره که ممکنه متفاوت باشه در هر منطقه
برای من دقیقا روی 34 مگابیت هست
بیشتر از این سرعت نمیتونم بگیرم و معمولا در ساعت های خلوت بودن شبکه سرعت ثابتی دارم
با سلام
دوستان در دانلود شبانه هر چند دقیقه یک صفحه جدید hilink باز میشه ودر نهایت دانلود فایل رو متوقف وادامه دانلود فایل ارور میده
ممنون میشم کمک کنید مشکل رو حل کنم
شارلاتان تر از ایرانسل در دنیا نیست!
خوب تو که نمیخوای بزاری دانلود کنیم کرم داری نامحدود میزاری؟ همش انتن رو میپرونه.
این مشکل رو شماها ندارین؟نگین نه که میگم کارمندشین!