با سلام
برای منم دقیقا به همین صورته
معلوم نیست چیکار دارن میکنن:n34:
Printable View
با سلام
برای منم دقیقا به همین صورته
معلوم نیست چیکار دارن میکنن:n34:
منم نتم نامحدوده 512 هست 3 روزه هم تایم اوت داره هم سرعت دانلودش اومده روی 16 به 2020 هم زنگ زدم گفت سرعتتون رو محدود کردیم زیاد دانلود میکنی :| گفتم من 5 6 ساله این نتو دارم برای ماها نباید محدود بشه میگه 2 3 روزه این طرح اجرا شده :| ناموسن از اینا کلاهبردار تر ندیدم
شما يك تست بزن از سايت هاي داخلي دانلود كن ببين سرعتت پايينه مثل سايت سافت ٩٨نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان تست کردم 11kb بود . تازه تایم اوتش کم شده اگه تایم اوتش مثل 2 ساعت پیش بود (که 3 روزه اینجوری بود) اصلا سایتو باز نمیکرد. سرعتش هر روز داره کم تر میشه احتمالا فردا میره رو 3 4 :|نقل قول:
بلهنقل قول:
حتی سایت های ایرانی هم سرعت خیلییییییییی پایینه
و چند روزه دارم با نرم افزار ترافیک ریپورت نگاه می کنم
سرعت رو روی 128 محدود کردن .....
حتی تنظیمات مودم رو هم باز کنی ، کاملا مشخصه که دانلود رو ، روی 128 بستن
دوستان عزیز
این طور که معلومه طرح منصفانه رو اجرا کردن
و پهنای باندتون اون روزی از ماه که ADSL رو گرفتید ریست میشه
برای همینه که برای چند نفری این مشکل حل شده
توی پنل قبلی سایت مخابرات این ریست رو نشون میداد ولی پنل جدید نه
مثلا اینترنت من 5 ام هر ماه ترافیکش ریست میشه
در واقع باید تا 5 ام صبر کنم تا دوباره سرعتم برگرده به سرعت قبلی
و از 5 ام ماه 25 گیگ حق استفاده دارم و دوباره سرعتم رو بعد از 25 گیگ میارن روی 128 :n34:
با سلام
من زنگ زدم 2020 دو دفعه
هر دو بار گفتن اختلال در شبکه داریم
چیزی از طرح منصفانه و ... نگفتن
قرارداد adsl من نامحدود برای چن ساله پیشه
حق ندارن یکطرفه دستکاری کنند
آخه این مسخره بازی ها چیه اگه نامحدوده مصرف منصفانه و دانلود زیاد داشتی چه صیغه ایه! یا کلا" نامحدود رو جمع کنید یا درستش کنید که آدم تکلیفش رو بدونه ... با این سرعت دوزاری الآن چکار کنیم .! از یک مشت گداگشنه دزد که تو مملکت ریختن انتظار دیگه ای نمیشه داشت .
میخواستن اینترنت رو ارزان کنن کلا" گند زدن بهش هر روز به طریقی حقوق مردم رو له میکنن .
منم حدود 5 6 سال پیش نتو گرفتم .نقل قول:
بهشون گفتم من چندین ساله این نتو داشتم جواب درست و حسابی نداد فقط گفت از 2 3 روز پیش این طرح رو اجرا کردیم . حالا نمیدونم راست گفته یا فقط میخواسته مثل همیشه بپیچونه . اون روزی که مخابرات طرح به اصطلاح منصفانه رو راه انداخت اصلا قرار بود که به کسایی که قبل از اون نت گرفتن کاری نداشته باشن و محدود نکنن ولی مثکه زدن زیرش :|
خیلی سرعتش بالا بود حالا اومدن کم ترش هم کردن که کلا نتونی کار کنی .روحانی مچکریم
Downstream Line Rate (Kbps): 158 Upstream Line Rate (Kbps): 75
خیلی مسخره است واقعا
من 8 سال پیش رفته بودم اینترنت بگیرم
اولین اینترنتی که گرفتم سرعتش 256 بود
بعد از 2 سال دیدم این سرعت برام کمه و 512 گرفتم و 2 سال بعدش هم 1 مگ
و باز هم 1 مگ برام کم بود و می خواستم سرعت بالاتر بگیرم ولی مخابرات دیگه 2 مگش رو حذف کرده بود
و خیلی جالبه که الان سرعت نتم رو آوردن روی 128 بستن :n34:
8 سال پیش من 2 برابر اینو داشتم والا :n34::n34::n34:
تازه اون زمانی که تلگرام و این همه نرم افزار نبود که اینترنت مصرف کنه
چرا به بعضیا میگن دانلود رو محدود کردیم و به بعضیا میگن اختلال در شبکست؟
یعنی خودشونم نمی دونن چه خبره یا سر کار میذارن؟!
من دیروز زنگ زدم گفتن اختلال در شبکه است و یکی دو روز دیگه حل میشه بعدشم تو سایت تیکت زدم بازم جواب اومده اختلال در شبکه
--
بقیه کاربران مخابرات وضعیتشون چجوریه؟
اونایی که سرویس حجمی دارن یا افرادی که بقیه سرعتهای نامحدود مثل 256 و 1 مگ دارن یا حجم دانلودشون زیر 25 گیگ بوده
کاش اونا هم یه گزارش میدادن اینجوری معلوم میشد واقعا اختلاله یا طرح منصفانه و این چر و پرتا
حجمی بدون مشکلنقل قول:
شما دلتون خوشه مثلا نامحدود دارین. ولی مگه چقدر دانلود در ماه می تونین داشته باشین؟
من تو ماهای قبل بعضی شبها میزاشتم دانلود شبانه وقتی آخر ماه چک میکردم 460 - 480 گیگ
دانلود داشتم.
الان بعد از 6 ماه دیگه چیزی واسه دانلود ندارم. کلی فیلم و سریال دانلود کردم که چند سال
طول میکشه ببینمشون.
اینم بگم منم 512 به اصطلاح نامحدود داشتم ولی دیدم دیگه توجیه نداره.
512 رو ماهی 25000 میدادم الان با ترافیک اضافه ای که گرفتم ماهی 16000 تومن
میشه و این سرویس کجا و 512 کجا؟
این نظر منه.
هرکسی باید بر طبق نیاز خودش سرویس مناسب رو انتخاب کنه.
اما وقتی می بینم شما صحبت از 16 kb می کنین ناراحت میشم.
سرعت دانلود من 1.73 مگ بر ثانیه هست. البته خط بیشتر نمی کشه.
رفقای دیگه سرعتشون 2 مگ بر ثانیه هست.
سرعت با IDM رو میگم.
چند بار بود می خواستم بگم ولی گفتم شاید خوشتون نیاد ولی امروز نتونستم
جلوی خودم رو بگیرم.
ببخشید
والا مصرف من تو این ماه 100 گیگ بود و 3 بار زنگ زدم 2020 و روی سایت هم تیکت دادمنقل قول:
بهم این جواب ها رو دادن :
دو نفرشون گفتن اختلال سرعته و در حال پیگیری هستیم
یکی گفت محدودیت 25 گیگ برای نامحدود ها اعمال کردیم (مصرف منصفانه )
توی سایت هم زدم براشون که اینترنت چرا سرعتش اومده روی 128 ؟
توی جواب برام نوشتن : اختلال سرعت - در حال پیگیری - مصرف منصفانه
(رسما تمام دلایل کندی رو ورداشتن نوشتن ) ولی مصرف منصفانه هم جزوش هست
من مصرفم حداکثر ماهی 70-80 گیگ هست که 30 درصدش وبگردی و نرم افزارهاست بقیشم دانلودنقل قول:
همین 512 نامحدود کارمو راه میندازه شبا کامپیوتر رو روشن میذارم بین 1 تا 1.5 گیگ دانلود میشه
اگر مثل شما ماهی 480 گیگ دانلود داشتم 512 به دردم نمیخورد
نمی دونم کدوم شهر هستید ولی تهران شبانه رایگان نداره و اگر بخوام سرویس حجمی یا سرعتیش رو بگیرم با توجه به مصرف 80 گیگی هزینش 3-4 برابر میشه ولی الان هر چی استفاده کنم همین 25 تومن میاد
تنها مزیت مخابرات همین قیمت پایینش نسبت به نامحدود بودنش هست که ماها موندیم و گرنه خیلی وقت پیش فسخ می کردیم
بقیه شرکت ها هم حجمیشون حتی اگر شبانه رایگان داشته باشه هزینش چند برابر میشه مخصوصا که حجم روزانشون کمه و کفاف وبگردی معمولی ماهانه هم نمیده
نمی تونن به این راحتی پهنای باند یوزرهای قدیمی که نت نامحدود داشتن رو بدون هیچ اعلام قبلی بیارن پایین. این کار غیر قانونی هست!
برید مرکز مخابراتیتون پیگیری کنید. اگه جواب نگرفتید 195 شکایت کنید.
من دوباره تماس گرفتم و گفتند که اختلال در شبکه هستش و حرفی از طرح منصفانه نزدن
خیلی جالبه که خودشون هم نمی دونن چی به چیهنقل قول:
ولی خدا کنه که اختلال در شبکه باشه
وگرنه با طرح منصفانه همه باید از مخابرات کوچ کنیم ... :n37:
سلام به همگی دوستاننقل قول:
من 512 نامحدود دارم تیر94 گرفتم،تا همین چند وفت پیش از های وب رو یک خط دیگه هم داشتم خیر سرشون سه ستاره هم بودم(مشترک دو ساله) که های وب اول شبانه رایگان اش رو برداشت
گفنم فشفشه اش ارزونه سرویس با کف حجم رو میگیرم(دو گیگ ماهی 13 تومن)هر وقت دانلود زیاد داشتم فشفشه میخرم چون حال و حوصله دانلود با سرعت 512 رو ندارم و نمیخوام سیستم
24ساعته روشن باشه که های وب هم سرویس های با کف حجمشو برداشت و الان ارزون ترین سرویسش ماهی 24 تومن(همه قیمت ها بدون در نظر گرفتن ارزش افزوده!!!!!!!!! ومالیات گفته شده)
ماهی 7 گیگه حتی بسته های قرمز حجم بالای یه ساله شو هم برداشت!!!منم گفتم جهنم و ضرر تخلیه میکنم با مخابرات دانلود هامو انجام میدم فعلا تا الان رفتم گزارش گرفتم از اول اسفند حدودا 20 گیگ مصرفم بود و تا این لحظه سرعتم پایین نیومده....
این پرتال خراب شده شون تا چند وقت پیش فعال بود و پست ها بروز بود:
دفعات قبل که صحبت از مصرف منصفانه شد(البته اون موقع میگفتن حجم اضافی رو قبض میاد) یوزر ها خیلی سوال میبرسیدن ایتجا ولی الان سوت و کوره نمیدونم چرا(آخرین سوال مال برج 5 هستش)
w w w.tct.ir/?siteid=1&pageid=847
اگر کسی از مخابرات تهران این پست منو میبینه ازش خواهش میکنم.. سیستم حجم و باقیمانده حجم و حجم مصرفی رو مثل پارس آنلاین طراحی کنه...الان خیلی ضعیفه..
دوستان من هم تماس گرفتم گفتم سرعتم از 512 به 128 تغییر کرده!! گفتطرح منصفانه هست شما بیشتر از 25 گیگ استقاده کردی این طرح برای شما فعال شده :n15:
سلام
دوباره همین الآن تماس گرفتم و گفتند که مشکل کلی هستش و کندی سرعت داریم و تو این چند روز 3 بار تماس گرفتم و هیچی در مورد طرح منصفانه به من نگفتن و جالب اینجاست که من حتی تیکت هم نمیتونم بزنم و ارور "امکان ارتباط با سرور وجود ندارد" رو میده
4 روزه اسیر شدم از دست این بی وجدانها
برای تیکت دادن باید برید به قسمت سرویس هانقل قول:
و اونجایی که تعرفه ADSL شما رو نوشته یه گزینه قرمز تیکت داره
اونو بزنید و تیکت بفرستید
و این طور که معلومه دارن طرح منصفانه رو بی سر و صدا اجرا می کنن
و میگن اختلال شبکه است که یهو اعتراض نکنن مردم ....
والا من که حجمی 16مگ دارم نه اختلال داره نه کندی. قضیه همون مصرف منصفانس. یا میخوان طرف فسخ کنه یا بره حجمی بگیره. در هر دو صورت هم به نفعشونه.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
همون قسمت میرم ولی ارور خطای اتصال میدهنقل قول:
من 512 نامحدود دارم و این ماه حدود 60 گیگ دانلود داشتم و شامل طرح مصرف منصفانه میشم و قبول میکنم ولی یکی از دوستان دیگه من که اونم همین سرویس رو داره و مرکز مخابراتی دیگه هم هستش و ماهی کلا 5 گیگ هم مصرف نداره و اونم همین مشکل رو الآن دارهنقل قول:
چی باید گفت الآن؟
از تو ecare ریز مصرفشو چک کرده دقیق؟نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
خودم پیشش بودم چک کردمنقل قول:
این جور که معلومهنقل قول:
طرح مصرف منصفانه رو به صورت Random برای نامحدود ها اجرا کردن :|
چون خیلی از پر مصرف ها هنوز به مشکل نخوردن :/
بله !!!
بالاخره اعلام کردن که طرح منصفانه است :n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان داشتم عکسهای قدیمیم رو میدیدم .یه عکس پیدا کردم مال سال 2004 دقیقا 13 سال پیش....دکستاب خودمه..زمان دیال آپ
ببینید با چه مشقتی یه فایل 4 مگی رو تو 30 دقیقه دانلود میکردم..سرعت دانلود 3 کیلوبایت در ثانیه:n09:
حالا چه قدر ناشکر شدم...با 250 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم میگم کمه تو فکر vdsl رفتم..
میگم نامحدود قرارداد داریم، چجوری میتونن یکطرفه محدودش کنن بدون اجازه
من فکر نمیکنم این طرح منصفانه برای نامحدود ها باشه . دقیقتر بگم اینکه فکر کنم اختلال خوردن برای همین طرح منصفانه و دارن درست میکنن
در هر صورت باید منظر بمونیم ببینم چه بلایی سرمون میخوان بیارن
برای من همچنان مشکل داره خدا لعنتشون کنه :n34:
دوستان شکایت کنید در سامانه 195 شکایت کنید من شکایتم در حال ثبتش هستم فقط شکایت کنید با حرف کسی کمک نمیکنه :n25::n34:
خواهشن نظر مارو ثبت کنید این هفته 5 نظر دادم ثبت ندارید مشکلی با ما دارید ؟ :n06:
برای منم همچنان مشکل پابرجاست
دوستان به 195 شکایت کنید من شکایت کردم در حال پیگیریی مخابرات زنگ زد گفت فردا درست میکنیم :n06:
بگید طبق قرار داد اولیه باید نامحدود بدن اگه گفتن 1 ساله هست بگید ما قرار داد داریم و شکایت میکنیم
تعداد شکایت ها بالا بره رسیدگی میکنن
موافقم همه باید شکایت کنیمنقل قول:
توی سایت 195 توی قسمت شکایتشنقل قول:
اسم شرکت مخابرات توی انتخاب سرویس دهنده اینترنت چیه ؟؟؟
گزینه اول ارتباط ثابت من زدم فرقی خاصیم نداره توضیح کامل بدید کدوم قسمت و غیره...نقل قول:
دوستان یه متن آماده اگه کسی داره بزاره همونو بزنیم
نام اپراتور چی باید باشه؟