آره مبین نت اینجا هم بعضی وقتا 2 وصل میشهنقل قول:
ولی واقعا آشغال ترین آی پی بود که بهش وصل شدم
رنج 95 یا 9 هم داره که اونم خیلی بده
ولی رنج 5 برای من که خیلی خوبه حتی بهتر از 130 و 175 :n04:
Printable View
آره مبین نت اینجا هم بعضی وقتا 2 وصل میشهنقل قول:
ولی واقعا آشغال ترین آی پی بود که بهش وصل شدم
رنج 95 یا 9 هم داره که اونم خیلی بده
ولی رنج 5 برای من که خیلی خوبه حتی بهتر از 130 و 175 :n04:
شبانت چطوره؟نقل قول:
همه ای پی ها خوبن فقط بستگی به اون دکلی که بهش وصل میشه خلوت باشه یا شلوغنقل قول:
این موقع از سال که همش باران وبرف هست مبین نت واضاع خوبی نداره
دوستان من میخوام مودمم رو بفروشم داره خاک میخوره.رومزی
اگه بخوام به اسم طرف بزنم هزینه میبره ؟؟ چقدر ؟؟ تغییر مالکیت باید بدم درسته ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بد نیسنقل قول:
شبی حدودا 2.5 گیگ رو میشه گرفت باهاش
نقل قول:
یعنی این IP رو شما توی سیستم ADSL مخابرات دیده بودین. بالاخره چون مبیننت هم یه جورایی زیرمجموعه شرکت مخابرات هست، به نظر از امکانات اون داره استفاده میکنه. البته بگم مشکلات این حدود یک هفته حتی توی 178.131 هست و کلاً منطقهمون هم سرعتش کم شده و هم نوسان شدید سرعت داره. دیگه روزها هم نمیتونم خوب از سرویس استفاده کنم و یه موقعی از حجم معین ماهیانه بیشتر مصرف میکردم و الان این مصرف برعکس خیلی کمتر شده.
ADSL مخابرات هم همین 2 است ولی من اونجا ندیدم همین مبین نت برای من 1 سالی هست که بعضی وقت ها به 2 وصل میشهنقل قول:
کافیه با اسپیدتست تست بگیری خودش ISP رو واست مینویسه
نزدیکترین و تنها دکل فاصلش نسبت به من حدود 3 کیلومتره با موانع زیاد و تقریبا دوره مودم رو اکثر جاهای خونه بردم حتی پشت بوم ولی از این بهتر نشد اگه توجه کنید از سرور های خارجی فقط سرعت کمه از سرور های داخلی سرعت خوبه .نقل قول:
نقل قول:
کلا کیفیت سیگنال (مخصوصا RSSI)برای شما خوب نیست اگه برای دانلود می خوای بعید می دونم راضیت کنهنقل قول:
بهتر بود قبل از خرید بیشتر تحقیق می کردید
فقط مسئله این نیست،من شاتل رو توی شهر داشتم الان که اومدم دهستان اینجا هیچ ISP وجود نداره همین مبین نت رو هم تا همین حد میگیره من راضی ام فقط دیگه دانلود نمیتونم بکنم که اونم زیاد مهم نیست.شاید بعدا با مودم بیرونی سیگنال بهتر بشه یا شاید این نزدیکیا ها هم دکل گذاشتن.نقل قول:
بابا ماشااله به مبن نت رفته جایی که ADSL نداره دکل زده :n09:نقل قول:
یه سرچی بکن معمولا تو شهرهایی که ADSL نیست وایرلس هست کیفیتش خیلی بهتر از مبین نته
مسئله اینه اینجا شهر نیست و وایرلس که هیچ هیچ چیز دیگه ای توش وجود نداره :n19:مبین نت هم نیومده اینجا دکل بزنه فقط توی آخرین محدوده شهر دکل گذاشته و چون فاصله دکل تا من 3 کیلومتره من سیگنال دارم.:n18:نقل قول:
همه رو برام میزنه (MOBIN NET COMMUNICATION COMPANY (PRIVATE JOINT STOCK. البته امروز و کمی دیروز وضعیت بد سیگنال جوری هست که وسط کار خودش بدون دخالت من میره به حالت گشتن دکل و بعد IP عوض میکنه. نکته جالب و بد قضیه هم این هست که هر ۵ چراغ مودم روشن هست و RSSI منفی ۷۰ و یا کمتر هست و CINR Reuse1 هم بین ۱۸ و ۱۹ که تقریباً یه سیگنال متوسط هست. شاید باروون زده دکلهاشون قاطی کرده. یادتون هست که قدیمها هر وقت باروون میاومد اینترنت دایالآپ بخاطر خیس شدن تجهیزات زیرزمینی دچار مشکل میشد تا اینکه کم کم مشکل رو حل کردن؟ فکر کنم الان مبیننت هم مشابه اونها شده. :n13:نقل قول:
نقل قول:
میدونستین طبق تعریف هر دکل وایمکس بایستی نهایت تا حدود یک و نیم کیلومتر رو جواب بده و بعد از اونش دیگه شانسی هست؟ شما واقعاً به یه مودم خارجی نیاز دارین. گروون هم باشه، باز کمک هست. فقط امیدوارم که مشکلات جمع کردن خدمات وایمکس به شهر نزدیک شما سرایت نکنه. رئیس مبیننت جدیداً مصاحبه کرده و گفته که اگه تصویب بشه نزدیک به نصف شهرهایی که الان ساپورت میشن رو میخوان حذف کنن. قبلاً هم یه بار خبری بود که کلاً مبیننت مشتری شرکتی و چه برسه به خونگی رو داره میذاره توی حاشیه و هدفش شرکتهای بزرگ و سازمانها و نهادها هستن که وضعیتشون با کاربران عادی فرق داره.
بابا بیخیال این رئیس شرکت مبین نتنقل قول:
این یارو کلا خیلی حرف اضافه زیاد میزنه
شما به دل نگیر
والله من نباید به دل بگیرم. اونهایی باید به دل نگیرن که سیمچین و قیچی دستشون هست و نکنه حرف مفت رئیسجان رو گوش کنن و ناغافل دکلها رو بزنن زیر بلغشون و جمع کنن و برن. :n15:نقل قول:
سلام
بچه ها ی من تا به حال ای دی اس ال نداشتم و چون مبین نت خیلی داغونه..تصمیم گرفتم ای دی اس ال بگیرم
ولی قبلش میخوام بدونم که نامحدود بهتره بگیرم یا محدود؟؟
خودم که نامحدود دوست دارم بگیرم ولی میخواستم نظر های شما رو اول بدونم
نامحدود سرعتش زیاده؟
مثلا من اگه چهار مگ /نامحدود بگیرم سرعتش چقدره؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین:n12:
عزیزم نامحدود همه دوس دارن ولی چه کنیم که تواین مملکت همه چی محدوده اگه منطقت شلوغ باشه مثلا خونت طرفایه دانشگاهی چیزی باشه سرعتت زیادنخواهدبودنقل قول:
سرعته 300 میتونی بگیری ولی بیشترشرکتا محدودن
سمته ما یه کافی نت بازشده وایمکس داره چراوایمکس؟؟چون یه دکل ایرانسل جدیدن زدن به همون وصله سرعتشم بالاست
فاصله من بادکل 30 متره البته من خودم adsl دارم:n13:
دوستان که گفتن آی پی 2 و 5 داره مبین نت بخش بزرگیش برای مخابرات هست .
نقل قول:
خوب این دو تا با هم هستن و تعجبی هم نداره که IP مشترک داشته باشن. تعجب اینجاست که مبیننت کم آورده و از مخابرات قرض گرفته. یعنی بعضی جاها مشتری مبیننت بیشتر از مخابرات هست.
امروز هر چند دقیقه یک بار دسترسی به سرور خارجی قطع میشه و فقط سایت های داخلی باز میشن الان شانسی انجمن باز شد:n13:
یه مسأله ی عجیبی هست. دیروز سیگنال من منفی 72 بود، امروز شده بود منفی 78! مطمئنم به خاطر شرایط جوی نیست. تو این مدت که وایمکس داشتم، به تجربه دیدم شرایط جوی تأثیری روی سیگنالم نداشته. به خاطر وصل شدن به فرستنده ی دورتر هم نیست، چون فقط یه فرستنده در نزدیکی ما هست که دو تا از سکتورهاش منطقه ی مارو پوشش میده. من فقط یکی از سیگنال ها رو که کیفیت بهتری داره نگه داشتم (3549000-3559000) و اون یکی رو پاک کردم، پس بحث تغییر سیگنال هم نیست. نمیدونم از چیه، ولی دوبار دیسکانکت کردم، دوباره وصل شدم. بار دوم دوباره قدرت سیگنالم به منفی 72 برگشت!
نقل قول:
تو این چند روز هم مشابه شما گفتم که همچین مشکلی رو دارم. یعنی بعد از تعمیرات که باعث تعطیلی شبانه مبیننت توی همین اواخر شده بود، سیگنال عالی و قدرت به بالای ۹۰ درصد و RSSI به منفی ۶۵ درصد هم رسیده بود. اما دم تعطیلات محرم سیگنال رفت روی ۶۰ تا ۷۵ درصد و قدرت و کیفیت هم افت شدید کردن. آب و هوا رو میشه با کسانی که توی مناطق گرمسیر هستن، چک کرد. بخصوص که توی معرفی مودمها هم دیدم نوشتن که اکثرشون در مقابل تغییرات جوی مقاوم هستن.
به نظر خودم یه مورد شانسی و یا از آب و هوا نیست چون سوای مشکل سیگنال، الان چند روزی هست که بشدت مشکل کندی پینگ دارم و مدام هم بدون دخالت من، مودم از شبکه قطع میشه و میگرده دنبال آنتن و برای همین تند به تند IP هم عوض میشه. شک دارم این بخش از مشکلات ربطی به آب و هوا داشته باشه.
مشکل اب و هوا کاملا مردود هست چون که من خودم جایی که هستم با 25 درجه سانتیگراد و بدون و ابر یه شرایط جوی مناسب رو دارم، وقدرت سیگنالم هم عالیه و منطقمون هم خلوته و تقریبا 2 تا دکل نزدیکم هستن که جفتش یکی rss 68 و rssi 71 هست اما سرعتم چند روزی هست روزا 150 (طرح 2مگ) و شبانه هم 20-30 هست البته سه روز هست این طرح رو گرفتمنقل قول:
اما امروز حدود 5 دقیقه کلا اینترنتم قطع شد و سرعتم به 248 رسید و پینگم هم شد 83 مثل سابق
حالا فکر میکنم با این شرایط امشب باید سرعت شبانه خوبی داشته باشم،مگه اینکه مبین نت واقعا مرض گرفته باشه:n02: که در این صورت مجبورم فردا برای ماه اخر یه طرح نامحدود8-8 بزنم و با شروع امتحانات دیگه کلا مبین نت رو جمع کنم و بعدش ببینم چی میشه:n27:
اینم یه تست الان گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین بار هست سرعت اپلود مبین نت برام خوب شده قبلا 15 بیشتر نمیشد
آپلود مبین نت واقعاً بیخوده. برای 512 حدود 120 کیلوبیته و برای 1 مگابیت ماهانه حدود 380، 1 مگابیت اداری حدود 250 و برای 2 مگابیت هم 1 مگابیت. فقط این آخری قابل قبوله که اونم خیلی گرونه. اصلاً انگار چیزی به نام آپلود برای اینا مهم نیست. البته آپلود 512 مخابرات هم 120 کیلوبیته، منتهی مخابرات تو هر شهر یه سازی میزنه، اما مبین نت همه جا همینه.نقل قول:
سلام
دوستان میخوام تو ارومیه سرویس 512 با حجم نا محدود از مبین نت بگیرم . نظرتون چیه ؟
مودم چقدر در میاد ؟
فقط 512 اداری (1 به 4) بگیرید، 512 1 به 10 یعنی دور ریختن پول. مودم رومیزی هم 220 تومنه.نقل قول:
من که دیگه توان سر و کله زدن با این اینترنت رو ندارم، هر روز باید جای مودم رو عوض کنم چون جای قبلی سیگنالش کم شده، همش بایدIP عوض کنم تا ببینم کدوم کیفیت بهتری میده.
من علاوه بر کارهای معمول با اینترنت بازی های آنلاین هم انجام میدم که مبین نت داره هر روز بدتر میشه، روزهای تعطیل که کلا نابوده، روزهای دیگه رو هم امتحان کردم صبح تا ظهر ساعت 1 خوبه بعدش دوباره افتضاح میشه.
کسی اینجا هست که بتونه آدرس یک شرکت خوب برای وایرلس توی منطقه گلستان اهواز رو بهم بده؟ اگه میتونید بهم پخ کنید.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببیننقل قول:
تقریبا همه شون تو گلستان دکل دارن دیگه شانس شماس که سیگنال تون با کدوم بهتر باشه
سلام ، دوتا تست از سرور خارجی با فاصله تقریبا 25 دقیقه البته با توجه به اینکه اینجا هوا بارونیه (طرح: 2 مگ 1 ماهه):
خیلی خیلی ممنون از شما و دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بهم پخ داد.نقل قول:
واقعا این دو هفته خیلی مسخره شده، باید 10-20 بار کانکت و دیسکانکت کنم تا IPهای 2 یا 91 بیاد که کمی بهتر از بقیه هستند، این دو روز هم که هر 10 ثانیه کانکشن تایم اون میده.
نقل قول:
این ریست مودم رو من هم سه چهار روزه که دارم و نکته بد قضیه هم اینجاست که قدرت و کیفیت سیگنال خوبه و معلومه بخاطر ترافیک بالا روی آنتن قطع میشم و نه ضعف سیگنال.
کلا چند روزه وضعیت اینترنت خرابه مبین نت هم جای خودشنقل قول:
نقل قول:
یعنی ایرانسل یا ADSL هم دچار مشکل هستن؟ چون فقط مبیننت دم دستم هست، از جاهای دیگه بیخبرم.
بله سرعت 2 مگ ایرانسل من دیشب و پریشب زیر 100 کیلو بیت بود یعنی یه چیز تو مایه های دیال آپ :n28:نقل قول:
چه عالی :n02:نقل قول:
ماله من اتفاقا دیروز خوب بود تا ساعت 3 یهو سرعت کشید پایین :n08:
البته منم امون ش ندادم و سریع کری.و رو وصل کردم و 6 تا فایل گذاشتم دانلود شه
اونم دیگه روش نشد چیزی بگه همینطوری مثه اینکه تا صب به کارش ادامه داده بود
از شانس رد شده اگر بدونید چطوری و چقدر فاصله دارم یه تپه هم در مسیر سیگنال هست.حالا خدارو شکر که همینقدر سیگنال دارم.من به فکر مودم خارجی بودم حالا با این گفته های شما کمی صبر میکنم ولی فکر نکنم مبین نت دکوضعیت سیگال فعلی با هوای ابری و باروونینقل قول:
هر چی گرفتی مخابرات نگیر، همون دایل آپه!نقل قول:
برو همون محدود بگیر که بخاطر اینکه زود مصرف کنی و باز ازت پول بگیرند، سرعت رو پایین نمیارن، این طرح های نامحدود حجمی اعصاب برات نمیذارن بس که توی سرعت محدود اند