متوجه نشدمنقل قول:
حتی برای سرورهای داخلی هم بعد 1.3 گیگ دانلود همچین چیزی اتفاق می افته ؟
Printable View
متوجه نشدمنقل قول:
حتی برای سرورهای داخلی هم بعد 1.3 گیگ دانلود همچین چیزی اتفاق می افته ؟
بلهنقل قول:
کلا بعد از اتمام محدودیت 1.3 گیگ روزانه سرعت شما از 460 میرسه به 130
خبری از عیدی آسیا دزد نشد؟؟؟؟
دوستان منظور از اینترنت نیم چاشت چیه؟ میگه بین ۸ تا ۱۰ رایگان نیم چاشت!
عیدی چیه ؟؟؟
اگه میخوان حجم بدن که من سریع تمدید کنم سرویس رو که حجم رو سرویس بعدی بره
اگه سرویس می خوان تخفیفی بذارن که همون صیر کنم سرویس بخرم
با تشکر
به نظر میرسه خبری نیست.. دلشون نمیاد :|نقل قول:
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
بین ۸ تا ۱۰ رایگانهنقل قول:
سلام
من از طریق اینترنت اسیاتک ثبت نام کردم و پولشم واریز کردم. زنگ زدم به نمایندگی شهرمون گفت به ما ربطی نداره چون مستقیم خرید کردین و خودشون از تهران براتون کارشو انجام میدن!!!!!!!
درست میگه؟
نمیدونید کی وصل میکنن؟
میرم تو پنلش میزنه که در حال تایید رانژه مخابرات!
و یه سوال دیگه این 256 نامحدود برنزی با حداقل تبادل 8 گیگ یعنی چی؟
سلامنقل قول:
بله راست میگن باید کاملا از تهران پیگیر باشید
اگر نصب حضوری فقط انتخاب کردید نماینده میاد براتون کاراشو انجام میده.
در مورد حداقل تبادل هم صفحه قبل توضیحات بنده رو مطالعه بفرمایید
عید نوروز عیدی به صورت حجم اضافه ندادن چه برسه به الان !
طرح ویژه ماه مبارک رمضان آسیاتک تا میلاد امام رضا تمدید شد
تاریخ خبر : ۱۳۹۳/۰۵/۰۶ --- کد خبر ۹۴
طرح ویژه ماه مبارک رمضان آسیاتک تا میلاد امام رضا تمدید شد
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک ارائه دهنده اینترنت پرسرعت +adsl2 ،با فرا رسیدن عید سعید فطر و استقبال گسترده و بی سابقه مشترکین در طرح خرید و تمدید سرویسهای یکساله اینترنت پر سرعت آسیاتک، قرعه کشی خودروی سابرینا تا 16 شهریور همزمان با میلاد امام رضا تمدید شد.
بنابراین گزارش به مناسبت عید سعید فطرمشترکینی که در بازه ساعت 12 روز دوشنبه 6 مرداد لغایت ساعت 12 روز شنبه 11 مرداد ماه اقدام به ایجاد فاکتور و پرداخت سرویس های اینترنت پرسرعت خود به صورت یکساله نمایند علاوه بر شرکت در قرعه کشی خودروی سابرینا از تخفیف 20 درصدی سرویس های یکساله بهره مند خواهند شد.
پیش از این اعلام شده بود آسیاتک در طرحی ویژه ماه مبارک رمضان به افرادی که از ابتدای ماه رمضان تا عید سعید فطر سرویس یکساله ثبت نام و یا تمدید می نمودند به قید قرعه یک دستگاه خودرو سابرینا هدیه دهد که طی این گزارش این فرصت خرید و شرکت در این قرعه کشی تا 16 شهریور ماه تمدید شده است.
کد:http://www.asiatech.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%AA%DA%A9-%D8%AA%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%AF
اینا دیگه کین..برید شاتل نگاه کنید تند تند حجم میده..نقل قول:
مشتی گدا.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
ممنون
نمیدونید چقدر طول میکشه؟؟؟؟؟
نصب حضوری اجباری بود و نصب غیر حضوری توش نبود!!!! من خودم به کانفیگ مودم اشتایی کامل دارم؛؛؛؛؛ بازم میان؟؟؟
در مورد حداقل تبادل هم ممنون کامل متوجه شدم:n16:
کاربران آسیاتک بیشتر شدن اما پهنای باند تغییری نکرده بلکه محدودیت بیشتری گذاشتن تا تقسیم بشه بین کاربران
هر مرکزی متفاوت هستشنقل قول:
پیگیری فقط از تهران و یا مرکز مخابراتتیون میتونید انجام بدید ( بخش mdf )
اگر اجباری بود که پس تا خطتتون آر خورد تماس بگیرید با نماینده بگید بیان نصب کنن.
ولی بازم تاکید میکنم از تهران پیگیری کنید بهتر به نتیجه می رسید چون توی پنل براشون ارسال میشه و مجبور هستند انجام بدن
اگر هم که میخواید خودتون انجام بدید بعد از اینکه خطتتون آر خورد و چراغ adsl تون ثابت شد یوزر و پسوردتون رو وارد کنید و بازم از تهران درخواست کنید یوزرتون رو فعال کنن
داداش یعنی نیم بها هست مثلا اگه هر گیگ 4 تومن باشه شبانه 2 تومن حساب میشه که به نظر من به صرفه نیستنقل قول:
سلام دوستان...من مرکز قائم کرج هستم پیش شماره 3332 ....الان اسیاتک دارم ولی افتضاح هست اینجا... میخواستم از یک شرکت دیگه خدمات بگیرم ..کدام شرکت و توصیه میکنید؟؟؟من بیشتر برای دانلود استفاده میکنم ....سپاس
256 ..512 نامحدود با چند دان میکنن...:n26: نامحدود برنزی
با تشکر
اولی 12 دومی 20.... بعد از حجم اولیه که سرعتش اسمیه
بعد از 14 روز ثبت درخواست تخلیه پرت در سایتشون, برای بار هفت زنگ زدم تهران
بار اول یک خانومی برداشته هی میگفت پشت خط باشید بعد 4 دقیقه میگه پورت شما تخلیه شده:n04: میگم خانوم اگر تخلیه شده سایت اسیا شتتون چرا باز میشه باز 3 دقیقه دیگه نگه داشته میگه براتون پیگیری می کتم.جالبه 1544 از طریق تلفن ثابتم نمیشد باید با ایرانسل فقط می گرفتم
زنگ زدم شرکت مشهد یک ایمیل چرت داده میگه از این طریق پیگیری کن زودتر راه میفته :n04: میگم خانوم من اینترنت ندارم چطوری ایمیل بفرستم گفت خوب میگی من چی کار کنم.جالبه کلا زنه لحن تو و برات فلان بود انگار دختر خالمه
بار اخر زنگ زدم تهران گفتم اقا اگر این تخلیه پورت چطوری که موقع نصب 3 روزه بود حالا اینقدر طول کشید اونم گفت براتون پیگیری می کنم گفتم مشکلی نداره نمیشه میرم به سازمان تنظیم مقررات شکایت می کنم.همین رو که گفتم شروع درخواست هامو به ثبت کردن و گفت باید بخش فروش میرفته و فلان بهمان.2 روز بعدم تخلیه شد.خیلی دیر یادم اومد چیزی به نام تنظیم مقررات هم هست که خیلی کوتاه تخلیه پرت می کنن و براشون بد تموم میشه
واقعا یک عده از خدا بی خبرند.انسانیت یعنی هیچی.به زور میخواند کاربرو نگه دارند با این اینترنت مسخره اشون.خیلی ها نمی تونند یک روز بی نتی رو تحمل کنند مجبور برگردند به کلاهبردار
صبانت بعد 3 سال برام 5 روز , .مخابرات بعد 2 سال 8 روز و این دزد و دروغگو بعد یک سال 17 روز طول کشید.روند صعودی خوبی داشته شرکت بعدی فکر کنم 1 ماه
دوست عزیز مگه نباید بر اساس قرارداد عمل کنه و تا اخر سرعت اسمی رو حفظ کنه:n13:نقل قول:
من الان مخابراتم و میخواستم بیام اینجا .......هه با این تفاسیر عشق است مخابرات زپرتی...لااقل سرعت واقعی میده
من فک کردم اون گیگ مازاد با سرعت 5 برابر بیشتره بعد سرعت به اسمی میرسه......
چون قانون اشتراک یک به هشت میده بر اسا قوانین شون پس همین 20 هم از سر مشترک زیاده
سلامنقل قول:
در مورد سوالتون بهتر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بخونید
اگر نامحدود مخابرات دارید و وضعیت دانلودش خوبه سراغ هیچ شرکت دیگه ای نرید
اخه بدبختی اینه که مخابرات نامحدودا رو برداشت:n27:نقل قول:
پس باید بهترین رو انتخاب کنیدنقل قول:
برای من بهترین در حال حاضر آسیاتک هست تو شهرمون
سرویس نامحدود 128 یک ماهه چند در میاد؟
سرعت دانلود چنده؟
حدود 15 تومن! سرعتش رو 8 حساب کن (بعد 200مگ روزانه که 16 میده)
دوستان اين براي سرويس ٤ مگ خوبه؟ البته سرور ايرانيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دو سوال داشتم سوال اول اینکه بنظرتون وضعیت خطم چطوره و تا چند ساپورت می کنه .من الان دو مگابیت دارم با سرعت دانلود در روز بالای 220 و در شب بالای 100 خوبه یانه؟
سوال دوم ایا شما هم وقتی از مودم دور میشید سرعت اینترنت می یاد پایین یا نه؟ با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این آسیازرت باز خودجوش سرعتش کم شده یا برای من اینطوریه!!!؟
دو سه شبه سرعت حجمی چابک (1) مگ شبانه از 120 تا به زیر 40 تا رسیده!!! برای شما هم کم شده...زنگ هم که بزنم باز میگن مشکل از طرف شماست و مودم ال کن و پریز بل کن و از این خزعبلات!!!
سلام کسی میدونه تعرفه اینترنت نامحدود اسیا تک چنده و چه سرعتی داره ؟؟؟
تا امروز که خبری نبودهنقل قول:
هرچی زنگ میزنم 1544 هم که جواب نمیده کسی.
اخه منو بگو وقتی تو شهر 2-3 تا نماینده دارن مرض داری اینترنتی ثبت نام میکنی؟؟ حالا ثبت نام کردیم چرا پول واریز کردم!!!!!!!!!!!!!!!
شما شماره دیگه ای ندارید ما پیگیری کنیم؟
نمایندگی شهرمون میگه مشکل نداره و خودشون برات وصل میکنن خیالت راحت!!!!!
نقل قول:
دوستان اینو بگید من تکلیفم روشن بشه...زنگ بزنم با این .... دهن بدهن بشم یا بی خیالش بشم!!!!؟///
امروز 1024 ساعت رایگان 9:30 تا 11 رو شارژ کردم
صبح دانلود کردم
بد نبود
اسم سرویست چیه؟برای در پنل سرویس های حجمی 1 مگ اصلا اون سوریس که ساعت 9.30 تا 11 رایگانه نیست!!!!اونیکه 1 تا 8 رایگانه رو دارم که دو سه روزه شبانه ام به زیر 40 رسیده..روزانه اشم تعریفی نداره 60-70 تا بیشتر نمیشه!!!!نقل قول:
بدبختی زنگ هم بزنم در کمال پرورئی میگن مشکل از سیم کشی و تلفن و خط و مودم و ... خودتونه!!!!یهو اینا خراب شد!!!!!!!
اينترنت پرسرعت چابک 06 گيگ در ماه ( 90 دقيقه رايگان 9:30 تا 11 صبح رايگان اسپورت )نقل قول:
سلام بچه ها.علاوه بر افت سرعت جدیدا اینترنتم زیاد قطع میشه(چند بار در روز).واسه شماهم اینجوریه؟
چرا برا عید فطر هیچی ندادن:n29:
عجب شرکت **** الان سرعت من بالای 200 ... شبا زیر 40!!!بعدم مشکل از طرف منه!!!!!!!!!!!!!
سلام .خط منم همین جور شد زنگ زدم گفت dns رو عوض کن این هار رو داد 10.201.32.162 بالایی 10.201.32163پایین زدم بهتر شد