نقل قول:
کسی نبود راهنمایی کنه:n03::n27:
نقل قول:
کسی نبود راهنمایی کنه:n03::n27:
خوبه دادا ! قیمتش چنده ؟نقل قول:
اگر سالمه بخر که آمپ خوبیه .
- - - Updated - - -
خوبه دادا ! قیمتش چنده ؟نقل قول:
اگر سالمه بخر که آمپ خوبیه .
کسی نطری ندارهنقل قول:
درود
رو آمپ 8400 یه جفت باند و یه ساب 1260 دارم. اگه بخوام یه آمپ جدا برا ساب بگیرم چه مدل و برندی خوبه؟ آیا به جز افزایش توان، افزایش کیفیت هم در صدای ساب خواهم داشت؟
سلام حمید خان خوبی ؟ عزیز به نظرت ست X400 و E69X با پایونیر 3602 بهتره یا ست X400 و E69X با کنوود 527 بهتره ؟؟؟
مال داییمه ، فقط میدونم که ۴ کاناله ، برا ۶۹۷۵ خوبه؟ چند میرزه بگیرم ؟نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام و درود.من امروز غروب کواکسیال هلیکس E69X رو با پخش آلپاین 140E نصب کردم بدون آمپلی فایر(موقتا) روی پرشیا ( ماشین دوگانه سوز نیست و صندوق کاملا خالیه!:n02:خوراک ساب باکس های حجیمه!!!)
در مورد حجم صدا خدمتتون برسونم که: من تنظیمات بیس و تریبل و میدرنج رو روی +5 گذاشتم و اکولایزر رو روی HipHop (پخش قبلیم آلپاین بوده با تنظیماتش آشنایی دارم) و لود رو هم فعال کردم که با فعال بودنش بیسش قشنگتر بود! ولی چون خیلی وقتم کم بود نتونستم کامل تست بگیرم و یادم نبود تو فلشم آهنگ ایرانی هم بریزم!!!:n02:
با این تنظیمات, صدا تا 14-15 خوبه و بیسش هم تقریبا خوبه ولی بعدش دیگه بیسش خراب میشه و صدا تو قابلمه ای میاد( که با وجود امپلی فایر اوکی میشه) ولی صدای توییترش تا حدود 19 خوبه و اگر بیس رو کمتر کنید تا ولوم 18-19 صدای خوبی خواهید داشت و بعد اون دیگه دیستورت میشه و جیغ جیغو!:n02:
البته من موزیک هام همه لو بیس دار بودند که بیس رو 15 کم میاورد.موزیک های پاپ و ... که بیس کمتری دارند تا حدود 18 صدا خوب و بدون دیستورت هست.
البته ولوم الپاین رو با ولوم کنوود فرق داره (هر دو حداکثرشون 35 هست ولی چون حجم صدای الپاین با حجم صدای کنوود تو ولوم های پایین فرق داره و به نظرم تو ولوم یکسان از ولوم های پایین الپاین صدای بلندتری داره که هرچی ولوم میره بالاتر کنوود کم کم حجم صدا رو به الپاینه میرسونه.
تو همین ولوم 15 صداش داخل اتاق پرشیا رو تقریبا پر میکنه و به نظرم در صورت وجود آمپلی فایر اگر هدفتون فقط داخل اتاق ماشین باشه حجم صدا و حجم بیس برای پرشیا کافیه.البته افرادی که انتظار حجم بیسی رو دارند که دوتا کوچه اونطرف تر رو هم مورد عنایت قرار بده مسلما!:n02: این حجم بیس براش کمه ولی در کل برای عموم این حجم بیس کافی خواهد بود (البته با وجود آمپلی فایر.کلا بدون امپلی فایر هر کواکی هم بندازی بیسش انچنان راضی کننده نیست:n02:).با همون تنظیمات اگر ولوم رو 20 میرفت بدون دیستورت حجم صدا به نظرم کاملا کافی میومد.
با fader صدا رو جلو هم میارم بر قشنگی صدا خیلی افزوده میشه.
-----------------------------
رو پراید یکی از دوستانم کواک پایونیر 6902 + پخش پایونیر 7150 بدون آمپلی فایر که هر دو هم جزو سری های قدیم هستند نصبه.از نظر حجم بیس که تفاوت خاصی ندیدم بین اون ست و ست خودم (تازه ایشون ماشینش دوگانه سوز هست و حجم صندوقش حتی از اونی که باید باشه هم کوچیکتر هست با اینحال با اینکه انتظار دارم بیسش بیشتر باشه ولی اصلا تفاوتی تو حجم بیس حس نکردم که اینم بر میگرده به بدون آمپلی فایر بودن(البته مگنت هاشونو چک کردم دیدم تقریبا هم اندازه هستند مگنت های کواک هلیکس و مگنت 6902).با امپلی تست نکردم. ولی تفاوت اصلی اون دوتا ست تو بم بودن ست پایونیر هست که برای من واقعا قابل تحمل نبود.البته با فلت کردن اکولایزر 7150 بمی صدا کمتر میشد ولی خوب اون قدر بیس هم میرفت!:n02:)
------------------------------
صدا بر خلاف ست های پایونیر بم نبود.کیفیت و تفکیکش بیشتر از ست پایونیری که نام بردم بود ولی خوب کواک چه هلیکس باشه چه گلیدن تفکیک صداش پایینه و برای درک کاملا محسوس این موضوع 2 تا موزیک راک و متال پلی کنید کاملا مشهوده.البته تو موزیک های هیپ هاپ این تفاوت کمتر خودشو نشون میده.من با این ست 2 تا موزیک متال پلی کردم تفکیک تعطیل بود دیگه چه برسه به پایونیر!!!
البته بازم میگم من تنها یکی دو ساعت تونستم تست کنم اونم همراه رفقا که در نتیجه نمیشه حتی اسمشو گذاشت تست! و تازه امپلی هم نداشتم.بعد نصب امپلی براتون ریوو کاملی قرار میدم تو بخش عکس های سیستم صوتی اعضا
راستی در مورد پخش: کیفیت ساخت پنل پخش پایین هست و سریع خطو خش مفته مثل X400 کنوود!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
ريالیمت نمیدونم ولی آمپ دیجیتال از dls هست . dls هم آمپ های خوبی داره و اون آمپم نمیتونه بد باشه . بنظرم راضیت میکنه .نقل قول:
- - - Updated - - -
ريالیمت نمیدونم ولی آمپ دیجیتال از dls هست . dls هم آمپ های خوبی داره و اون آمپم نمیتونه بد باشه . بنظرم راضیت میکنه .نقل قول:
نقل قول:
حید خان شما نظری نداری؟:n03::n03::n03:
سلام خدمت همه دوستان همینطور اقا حمید عزیز که واقعا تو این زمونه بدون هیچ منفعتی تجربشو در اختیار بقیه میزاره.واقعا خدا قوت و دمت گرم:n16:
من تازه با این سایت اشنا شدم...اقا اگر امکان داره منو یه راهنمایی کنین
ماشین 206 دارم با یدونه امپ 8400 کنوود که هدیه رسیده بهم.از سیستم هیچی سردر نمیارم.سیستم انتخابی من دو جفت باند e69 برا تاقچه عقب با کامپ e62c برا درب جلو.ساب و امپیلی نمیدونم چی خوبه.فقط به قول دوستان میخوام همه چی رو اهنگ بخونه.. اول میخوام کیفیت عالی داشته باشم.سیستمی که از ولوم پایین تا ولومهای بالا شفافیت و کیفیت ثابت باشه
تا 2 میلیون هم میتونم هزینه کنم.باز هرچی شما امر کنی همونو میبندم
بازم ممنون:n12:
سلام مبارک باشه دوسته من و یه عمر برات بکوبه :n02:نقل قول:
حالا یه کم انتقاد دارم:
اونجوری که شما تریبل و میدرنج رو بردی بالا معمولا صدا به کم ولوم از حد بگذره دیستورت میشه
2.شما اصن اکولایزر رو که دیت بزنی یه فرکانسایی رو داری کم و زیاد میکنی و این صدایی که الان میشنوین اصن صدای باندتدن نیس و دست کاری شده اس.
3.من اینجور تست رو قبول ندارم اگه ملاک تست باشه و بخوای صدای یه باند رو توصیف کنی تمام تنظیماتت باید فلت باشه.
اهنگ ایرانی هم واسه تست اصن خوب نیس بهتر که نداشتی :n02:
موفق باشی :n16:
سلامنقل قول:
بله هرچقدر آمپلیفایر کیفیت بهتری داشته باشه مسلما تو صدا تاثیر فوق العاده ای میگذاره.
سلام متشکرم.نقل قول:
خیلی تفاوتی ندارن.هر دو در یه حد هستن.
سلامنقل قول:
نه متاسفانه آشنائی ندارم با این مدل.شرمنده.
سلام محسن جاننقل قول:
به تاپیک خودتون خوش آمدین دوست عزیز:n16:
ممنونم از توجه و محبت شما.بنده انجام وظیفه میکنم.
ساب ووفرهم تو برنامه دارین یا خیر؟
برند هلیکس برند کیفیتی و خوبی هست.
کامپ E62C به قیمت 465 تومن و E69 هم 270 تومن قابل تهیه هست.
سلام.ممنون از انتقادت:n16:.متشکرم.الان چون عجله ای بود اینو انداختم.نقل قول:
بله کاملا متوجهم و نظر شما رو تایید میکنم.امروز که یه خورده بیشتر تونستم برم سر وقتش دیدم دیستورت به کنار ولوم رو هم بالا نبری با اون تنظیمات صداش تیز میشه و باعث سر درد میشه که امروز کلا گذاشتم تنظیمات کارخونه ای. در واقع اینی که نوشتم تست نوع صدا نبود بلکه بیشتر سنجش حجم صدا برای ماشینی مثل پرشیا بود.اخر پستم هم نوشتم :
خیلی ها چون براشون سوال بود این کواک رو ماشینی مثل پرشیا حجم صداش چجوریه و من فقط یه پیش زمینه نوشتم.تا اون موقع هم اهنگ زیادی گوش میدم هم با هر نوع تنظیمش صداشو میشنوم.نقل قول:
البته بازم میگم من تنها یکی دو ساعت تونستم تست کنم اونم همراه رفقا که در نتیجه نمیشه حتی اسمشو گذاشت تست! و تازه امپلی هم نداشتم.بعد نصب امپلی براتون ریوو کاملی قرار میدم تو بخش عکس های سیستم صوتی اعضا
چون امپلی فایر وجود نداره در واقع نمیشه در مورد صداش فعلا قطعی اظهار نظر کرد.
امروز که رفتم بیرون دیدم بدون آمپلی فایر با پایین بودن شیشه ها حجم صداش چندان راضی کننده نیست برای سر نشین های جلو.با اون تنظیماتی که تو پست قبلی نوشتم صدا تیز میشد و سرم درد میگرفت که در نتیجه کلا تنظیماتو گذاشتم کارخونه ای. البته هر کواک دیگه ای هم باشه بدون امپلی با 18 وات چقدر مگه صداش در میاد و میتونه بیس بزنه.:n02:
ولی با وجود آمپلی فایر اینطور که به نظر میرسه حجم صداش برای داخل اتاق کافی هست حتی شیشه پایین باشه.
اون 6902 رو چند هفته بگذره به جای این نصب میکنم یه مقایسه هم بین اینا انجام میدم که شرایط یکسان باشه.
البته با یه دوربین حرفه ای (نه دوربین گوشی ها) هم فیلم میگیرم قرار میدم:n01:
به غیر از سایر موارد هدیونیت آلپاین 140E بدرد نمیخوده . پخش خوبی نیست . شما بهتره به فکر تعویض با مدله بالاتر باشی برای صدای بهترنقل قول:
- - - Updated - - -
خیلی هم عالی :n12:نقل قول:
ایشالا یواش یواش جم کن وسایلو و بهترینارو واسه خودت بخر :n16:
پست تکراری - لطفا حذف شود
نقل قول:
نقل قول:
درود.ممنون از نظراتتون.درگیر کنکور ارشد هستم و ماشین هم بعد کنکور رد میکنم.برای همین دیگه گفتم فعلا یه چیز نخودی ببندم و خودمو زیاد درگیر نکنم سر این قضیه تا بعد کنکور انشالله
موفق باشید.
دوستانی که امکان تست 145 و 140 رو داشتن ، صدای پخش های این سری رو یک نوع میدونن و تفاوت را توی امکانات و تنظیمات میدونن .نقل قول:
فکر نمیکنم تو این رنج قیمت پخشی بهتر از 140 باشه .
سلام آقا محمد.وقتت به خیر.من تو فروم SS یه ریویو دیدم از یکی از دوستان سیستم باز که خودت هم ایشون رو میشناسی.من عینا مطلب ایشو نرو برای دوستان نقل میکنم: که ایشون همین 140 رو با 7016 کنوود مقایسه کرده بود رو سیستم خودشنقل قول:
نقل قول:
بعد از 1 سال که پخش 7016 رو داشتم چندی پیش با الپاین 140E تعویش کردم.
در ابتدا باید بگم قیافش به بدی عکس هاش نیست.
اما به 7016 نمیرسه. کلا تنظیمی برای صفحه و نور و ... نداره. برعکس 7016 که چندین تنظیم برای صفحه نمایش و زیباییش داشت. رنگ دکمه ها قرمز ویه کلید ابی بزرگ داره.
رنگ نور ها کلا قابل تغییر نیستن.
نکته دلسرد کننده که ابتدای خرید نظرم رو جلب کرد کیفیت ساخت نه چندان بالای پخش بود. مواد معمولی تو ساخت پخش استفاده شده که ممکنه کمی مایوس کننده به نظر بیاد. دکمه ها سفت هستن و حس خوبی موقع استفاده به ادم منتقل نمیکنن اما به نظرم از مثلا دکمه ها کنوود بهتر عمل میکنن. این پخش به صورت فابریک ریموت با خودش داره که میشه باهاش اهنگ رو جلو برد :31: مشکل همیشگی من با کنوود. به غیر از اون خیلی هم خوب عمل میکنه در فواصل دور. مشکلات عصبیم سر همین 2 قضیه کمتر شده.
هیچ تنظیمی برای ظاهرش نداره صفحه نمایش تک خطی معمولی داره.
این پخش 2 جفت خروجی 2 ولتی داره که قابل تغییر به خروجی سـاب ووفر و معمولی هستن. از 3 جفت 4 ولتی 7016 خیلی کمتر هست. اما در ابتدای تعویض پخش متوجه شدم با ولوم کمتر به صدای بلندتر میرسم! جفت این پخش ها 35 تا ولوم دارن. کنوود به طور معمولی ولوم روی 18 بود اما این پخش به 15 هم نمیرسه!
فیلترهای HPF و LPF رو این پخش داره که بسیار مزیت بزرگیه به نظرم.
هرچی تو کیفیت ساخت و ظاهر این پخش کم داره اما از نظر صدا، هرچی بگم کم گفتم ازش.
اولین تفاوت میدرنج بود که منو مجبور کرد میدرنجی که به صورت جداگانه خریده بودم و اضافه کرده بودم به سیستم رو بردارم چون میدرنج بسیار واضح تر و بهتر شد! به غیر از اون چنان میدبیسی از XL ها گرفتم باهاش که اصلا تصورش رو هم نمیکردم! یه مدت فکرم مشغول این بود که چرا میدبیس های XL اصلا لرزش ندارن حتی وقتی که HPF خاموشه! اما با تعویض پخش متوجه شدم یکی از نقاط ضعف بزرگ 7016 تو میدبیس هست. با 140 HPFروی 60 و همه اکولایزر ها و ... خاموش تو ولوم 20 میدبیس XL ها چندین برابر اخرین ولوم کنوود هست. بسیار واضح میدبیس بهتر شد. یه گزینه تو تنظیمات این پخش هست به اسم loudness که تو تنظیمات نوشته که از 100 هرتز شروع به تقویت میکنه. اگر این گزینه آن باشه تازه میفهمید XL چه میدبیس شاخی داره.
تو قسمت تنظیمات 140 که میرید خیلی کارتون راحته. برعکس 7016 که تعدا زیادی گزینه برای تغییر جلوتون هست. این پخش اصلا تنظیماتی در اون حد نداره که بخواید باهاشون ور برید به غیر از اون به صورت فلت صدای بسیار جالبی داره. 3 باند اکولایزر داره که همون گزینه های center frequency و level و width رو شامل میشه.
USB هم به 1 امپر تغییر کرده که خیلی خوبه. جست و جو تو فولدر ها هم خیلی خوب و سریعه.
فقط یه نکته ای توجه من رو جلب رو کرد که تعداد 100 اهنگ از اهر فولدر رو بیشتر نمیشناسه! نمیدونم مشکل از فلش من بود یا خودم دوباره تست نکردم البته اما فولدر ها رو تا 100 سانگ میشناسه و بقیه رو اصلا پلی نمیکنه.
خیلی خوشحالم که پخشم رو با 140 عوض کردم. با اینکه پخش ارزونی هست اما صدای بسیار گرونی میده.
این معایبی که ذکر میکنم فقط تو حالت USB وجود داره و اگر CD قرار بدید موارد 1 تا 3 مشکلی ندارند و اوکی هستند. مورد 4 تو هر دو هست و فرقی ندارهنقل قول:
یعنی صداش کاملا از 7016 سر تر هست؟ حتی وقتی 7016 رو خوب تنظیم کرده باشی؟
بنده 1 سال 7016 داشتم اما به محض تعویضش با 140 الپاین فهمیدم اصلا میدبیس نداشتم. از اون طرف میدرنجی که این پخش داره به تمام امکانات 7016 میارزه کاملا سرتر هست تو این 2 مورد. به دلیل کمبود میدرنج تو صدای 7016 من مجبور شدم یه میدرنج بخرم و به ست اضافه کنم که با تعویض پخش سریعا برش داشتم چون میدرنجی که از XL ها دارم میگیرم بسیار بهتر از قبله.
1- منم تست کردم تو فولدر اگر بیش تا 100 تا آهنگ باشه تا 100 رو میشناسه و بقیه قیچی!:n02: اینطور که شنیدم تو 145 و کلا یک سری از پخش های آلپاین این مورد وجود داره تو USB
2- برای جلو و عقب بردن اهنگ اگر هدف این باشه مثلا خیلی سریع رو دکمه ی جلو یا عقب بزنی و به طبعش خیلی سریع بری موزیک بعدی مثلا یه دفعه 10 تا اهنگ بری جلو وجو نداره.چه سریع دکمه ی جلو و عقب رو بزنی چه کند این پخش تقریبا هر ثانیه یک اهنگ میره جلو.از روی ریموتشم همینه و فرقی نداره.
که راه حل این هم اینه که روی قسمت کم و زیاد کردن ولوم که دایره ای هست دوبار زد سپس با چرخوندنش سریع میشه رفت چندتا اهنگ بعدی ...
3- هر مدلی اهنگ ها رو مرتب میکنم باز تو این پخش تو حالت USB ترتیب فولدر ها رو رعایت نمیکنه.هم با نام مرتب میکنم چه با شماره و... نمیدونم یا من دارم اشتباه میکنم!
------------------------------------------
4-ریموتش حتی جلوی اون باشه در بعضی قسمت ها عمل نمیکنه و یه جاهای خاصی باید دستتو قرار بدی تا ریموت عمل کنه!
اقا حمید همین که توجه کردی یه دنیا ممنون.:n12::n16:
بله .میخوام ساب ووفر هم ببندم.اما ویبره نمیخوام و کنار کیفیت قدرت هم میخوام
حمید جان میتونم شماره شما رو داشته باشم...
سلام خواهش میکنم محسن جان.نقل قول:
براتون پیغام خصوصی کردم.منوی اطلاع رسانیتون رو چک کنید.
یه آمپلی فایر مونوی خوب برای 1260 پیشنهاد کن دوست من. با توجه به اینکه الان یه آمپ 8400 دارم، باتری 60A برای آمپ دوم پاسخگو هست؟نقل قول:
بودجه رو مشخص میکردی دوسته من :n02:نقل قول:
باتری کفایت میکنه . واسه 1260 من نظرم rt501 mtx هست.
- - - Updated - - -
بودجه رو مشخص میکردی دوسته من :n02:نقل قول:
باتری کفایت میکنه . واسه 1260 من نظرم rt501 mtx هست.
با سلام . ساب سوني 156p6 با باكس شركتي هست ؟؟
اين ساب با باند سوني 6930L
با كامپ سوني 1720s
پخش پايونير 9450
امپ 9800xL2 mb
صداش بنظرتون چطور ميشه ؟
- - - Updated - - -
با سلام . ساب سوني 156p6 با باكس شركتي هست ؟؟
اين ساب با باند سوني 6930L
با كامپ سوني 1720s
پخش پايونير 9450
امپ 9800xL2 mb
صداش بنظرتون چطور ميشه ؟
ممنون از راهنماییتنقل قول:
ولی آمپلی بوشمن من که خیلی راضی هستم ازش
هم قدرتش خوبه و هم کیفیتش
شاید آمپلی بوشمن شما تقلبی بوده از این جدیدا
هرچند من آمپلی دیگه ای رو این سیستم تست نکردم
شاید حرف شما هم درست باشه
نقل قول:
سلام دوسته من خوبی ؟:n02:
عزیز شرکت سونی اصلا ساب ساز نیس و حتی کامپ و باند هم خوب نمیسازه.البته یه مدلش که جدید زده من گوش کردم واقعا عالی بود.
اون امپی که انتخاب کردین متفرقه هستش و چینی به درد نمیخوره پوا دور ریختنه.
شما سلیقتون از صدا رو بفرمایید و همچنین بودجه و ماشین بیشتر و بهتر میشه نظر داد و تا جایی که بشه راهنمایی کرد.:n16:
امير حسين عزيز من خودم سيستمم
پخش 9450پايونيير نتها بدي اين ضبط تراك گرفتن شيشه رو ش هست . خروجي فوق . كيفيت عالي . همه جوره خوبه
ساب 305tپايونيير
باد 718exكنوود ك ب نظرم هليكس e69x بود صداش ابريشمي تر بود دلنشبن تر بود .
امپ 8400كنوود هستش . ك انشالله پول دستم بياد امپ قوي تر ميبندم . رو ٢٠٦ بستم خيليم خوبه .
و اما جنس هاي سوني واقعاً كيفيتشون خوبه شما ميگيد بده من متوجه نميشم !!!!
بنده خودم سيستم بازم . Mbهم ب خاطر قيمتش و هم قدرتش طرف دار زياد داره و خوبه
خوب هرچقدر پول بدي اش ميخوري . باند 6930L سوني بنظر من حتي از ٦٩٧٥پايونيير قديم هم بهتر ميكوبه و صداش صاف تره .
ساب همLT ١٢١سوني با باكس شركتي هست . من خيلي ديدم . اين سيستمم ك گفته بودم در سوال قبلي ي سيستم پيشنهادي من ب دوستم بود .
فقط دوست بنده نميخواد پول زيادي واسه امپ بده ك داره اشتباه ميكنه . ولي اينكه mb اشغال باشه اصلاً قبول ندارم .
-
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
جسارتا شما خودتون تجربه هر سه مدل رو دارید؟
دوم اینکه با توجه به اینکه من فقط میخوام پخش و باند تهیه کنم و امپ نمیخوام تهیه کنم پیشنهادتون چیه؟
سلام و احترام خدمت دوستان گلم
ممنون میشم بنده را راهنمایی بفرمایید چون اطلاعات کافی در مورد قیمت و کیفیت سیستم های صوتی ندارم
بنده یه پراید ۱۱۱ خریدم در حدود قیمت ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ میخوام واسه خرید یه سیستم صوتی که شامل باند و ضبط هست هزینه کنم و در ضمن میخوام کیفیت و صدایی که تحویل میگیرم عالی باشه لطف کنید و یه سیستم توپ و با کیفیت در حد بودجه بنده معرفی کنید پیشاپیش سپاسگزارم
موفق باشید
نقل قول:
دادش من اصلا حرف از بی کیفیتی سونی نزدم شما اگه ساب میخوای باید بری دنبال یه برند ساب ساز و حتی امپ و بقیه اجزا سیستم .
سونی یه برندیه که اصلا تو کار ادیو جایی نداشته هز از گاهی یه جنسی میده تو بازار که خوب از اب در میاد.
من الان باند 6921 سونی رو تو رنج باند تا 400ت خیلی خیلی قبول دارم صداش فوق العاده اس. اما دلیل بر خوب بودن سابهاش نیس.پخش های جدیدی که سونی داره میزنه از پایونیر و کنوود خیلی بهتره شما یه تحقیق در موردش بکن.
2- امپهایی کثه ام بی و مکسیدر و تورنادو و تاندر و بوستر و پریمیر و ..... ایناها همه یه جوره و متفرقه و چینی و اصلا حتی 1 ریال هم واسشون پول دادن اشتباهه. شما پشتشونو باز کن همه ی بردها و قطعات مثه همه و اینکه همشون اشغاله رو باید قبول کنی :n02:
این که هرچی پول بدی آش میخوری درسته اما شما میتونی با قطعات معمولی یه صدا بگیری که با سیستم های میلیونی هنوز کسی نتونسته اینجوری صدا بگیره.
این هم یادتون باشه فرق سیستم 10تومنی با 4تومنی توی صدا واقعا 6ت اختلاف نداره.
3-پخش های پایونیر ذات صداشون رو به فرکانس بالا میزنه یعنی عامیانه یه کم تیزه . خیلی سلیقه ایه شما پایونیر میپسندی من کلاریون. این یه سلیقه اس و بستگی داره به پولی که دادی میارزه یا نه مثه الان که دارن 7150 پایونیر رو خدا تومن میفروشن :n08:
4- شما به جای اینکه پول بدی مثلا 200ت بری ام بی بخری برو از کنوود مدل پایین بخر از پایونیر بخر حداقل میدونی یه اسمی داره.شما یه سرچ بزن ببین از ام بی چی پیدا میکنی ؟:n41:
واسه باند هم که گفتین 6975 من اصن خوشم نمیاد ازش انگار تو قابلمه داره میکوبه.
والا من که سیستم باز نیستم مثه شما ولی خب من این اجزا رو پیشنهاد میکنم به دوستتون دیگه ببیند به بودجه میخوره یا نه:
پخش x400 یا یه الپاین 145 دسته دو
باند اگه میخواد : 6921 سونی-t6c693 mtx- و mc609 گلیدن
ساب : m12 گلیدن
امپ 4کانال : 847 کنوود یا 8400
:n40:
- - - Updated - - -
نقل قول:
دادش من اصلا حرف از بی کیفیتی سونی نزدم شما اگه ساب میخوای باید بری دنبال یه برند ساب ساز و حتی امپ و بقیه اجزا سیستم .
سونی یه برندیه که اصلا تو کار ادیو جایی نداشته هز از گاهی یه جنسی میده تو بازار که خوب از اب در میاد.
من الان باند 6921 سونی رو تو رنج باند تا 400ت خیلی خیلی قبول دارم صداش فوق العاده اس. اما دلیل بر خوب بودن سابهاش نیس.پخش های جدیدی که سونی داره میزنه از پایونیر و کنوود خیلی بهتره شما یه تحقیق در موردش بکن.
2- امپهایی کثه ام بی و مکسیدر و تورنادو و تاندر و بوستر و پریمیر و ..... ایناها همه یه جوره و متفرقه و چینی و اصلا حتی 1 ریال هم واسشون پول دادن اشتباهه. شما پشتشونو باز کن همه ی بردها و قطعات مثه همه و اینکه همشون اشغاله رو باید قبول کنی :n02:
این که هرچی پول بدی آش میخوری درسته اما شما میتونی با قطعات معمولی یه صدا بگیری که با سیستم های میلیونی هنوز کسی نتونسته اینجوری صدا بگیره.
این هم یادتون باشه فرق سیستم 10تومنی با 4تومنی توی صدا واقعا 6ت اختلاف نداره.
3-پخش های پایونیر ذات صداشون رو به فرکانس بالا میزنه یعنی عامیانه یه کم تیزه . خیلی سلیقه ایه شما پایونیر میپسندی من کلاریون. این یه سلیقه اس و بستگی داره به پولی که دادی میارزه یا نه مثه الان که دارن 7150 پایونیر رو خدا تومن میفروشن :n08:
4- شما به جای اینکه پول بدی مثلا 200ت بری ام بی بخری برو از کنوود مدل پایین بخر از پایونیر بخر حداقل میدونی یه اسمی داره.شما یه سرچ بزن ببین از ام بی چی پیدا میکنی ؟:n41:
واسه باند هم که گفتین 6975 من اصن خوشم نمیاد ازش انگار تو قابلمه داره میکوبه.
والا من که سیستم باز نیستم مثه شما ولی خب من این اجزا رو پیشنهاد میکنم به دوستتون دیگه ببیند به بودجه میخوره یا نه:
پخش x400 یا یه الپاین 145 دسته دو
باند اگه میخواد : 6921 سونی-t6c693 mtx- و mc609 گلیدن
ساب : m12 گلیدن
امپ 4کانال : 847 کنوود یا 8400
:n40:
بودجتون چقدره عزیز؟نقل قول:
حرفه های دوستمون کاملا درسته.
سلامنقل قول:
خوش اومدید :n16:
فقط باند و پخش میخواید؟
امپلی فایر و ساب چی؟
:n13:
میخواستم بدونم اگه سابمو (1260 اینفینیتی) با M12 گلیدن جایگزین کنم، صداش با کاپا 11 و سوپر توییتر درگ استر خوب در میاد؟ مشکلی که الان دارم ویبره بودن همیشگی سابمه. آهنگهای پاپ و دنس و ترنس گوش میدم.
*
*
*
کلا اگه تو سیستم زیر ساب عوض شه صدا فرق خاصی میکنه یا ارزش اینکار رو نداره:
آمپ 8400
خربزه ای کاپا 11
سوپر توییتر درگ استر
پخش پایونیر 8650
سلام دوست عزیز میتونید فرکانس LPF رو از روی آمپ بیارید پایین (تقریبا روی min) و lpf پخش رو بذارین روی through که مشکلتون حل بشه. الان روی چنده؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
LPF آمپ به گمانم روی 80 هرتزه- برای پخش هم انگار همینه. پخش گزینه ی through نداره.نقل قول:
پس برا تست تا جایی که میشه بیارینش پایین از روی آمپ بعد تست کنید ببینید چطور میشه صداش.نقل قول:
اگه تا آخر بیارمش پایین فکر نمیکنی ویبره ای تر بشه؟نقل قول:
این عکس آمپمه. کدوم لاین برای سابه؟
شما هر چی بری بالاتر فرکانس های بیشتری رو میزنه سابتون. این ساب هم تمایلش به ویبره زیاده برا همینه که زیادی ویبره میزنه. احتمال زیاد به کانال B وصل هست سابتون. پتانسیومتر دوم از سمت چپ مربوط به فرکانس کانال B هست. خودتون هم نگاه کنید مشخصه.نقل قول:
اینکارو میکنم اگه پاسخ نداد چه پیشنهاد دیگه ای داری؟نقل قول:
و اینکه پخش اون گزینه through که گفتی رو نداره. به جای اون تنظیم دیگه ای میشه انجام داد؟
دیگه ماهیت ساب رو که نمیشه عوض کرد من چون خودم یه ساب ویبره ای مثل شما دارم با این کار تا حد مناسبی ویبره اضافیش رو کم کردم. وگرنه که باید سابتون رو عوض کنید.نقل قول: