میشه سایت نمایندگی یا فروش این Audio technica معرفی کنید ممنون
Printable View
میشه سایت نمایندگی یا فروش این Audio technica معرفی کنید ممنون
اینجا میتونید پیدا کنید(پست شماره سوم):نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429155
خواهش میکنمنقل قول:
سخت بشه یک بی سیم خوب با این بودجه تهیه کرد.
و با سیم بلند هم مدلی مناسب کاربردتون سراغ ندارم اما می تونید AKG K77 و یا مدل ارزانتر از اون K44 رو انتخاب کنید + یک کابل رابط افزاینده به متراژ دلخواه
مشکل گرونی سنهایزر بخش عمده اون مربوط به قیمت گذاری خود سنهایزر میشه که معمولآ قیمت گذاری اونها نسبت به سایر برندها با مدل مشابه بالاتره و اینجا با توجه به همون قیمت دلاری و سود کمی که نمایندگی جدید سنهایزر روی قیمت هدفون اضافه میکنند وضعیت انتخاب برای کاربر آماتور سخت میشه مثلآ هدفونی که سنهایزر تولید کرده بعد از یک سال اگه خوب فروش نکنه به شدت افت قیمت پیدا میکنه ولی اینجا همون مدل افت قیمت پیدا کرده باز به قیمت روز اول پای ما حساب میشه البته با قیاس دلاری اون نه ریالی
به شخصه دوست داشتم که قیمت ها کمی پایین تر از این حد باشند اما سنهایزر باید به شکلی جبران ضرر ناشی از تولیدات متنوع و تقریبآ هر 3 ماه یکبار خودش رو به شکلی بکنه و چاره ای جزء افزایش قیمت نیست
به هر حال سنهایزر برند مشهور و بسیار باسابقه هست که بیش از 50 ساله که هدفون تولید میکنه ویکی از بزرگترین غولهای دنیای هدفون هست که برخلاف برندهای دیگه که به سختی اون کمتر از 20 مدل خودشون رو روی خط تولید نگه داشتند سنهایزر بیش از 100 مدل موفق داره و کلی مدل از رده خارج که جزوء همین مدلهای از رده خارج استوره های دنیا هم هستند که آرزوی هر کاربر حرفه ای هست که صدای اونها رو به شخصه تجربه کنه
سنهایزر مناسب سطح نیمه حرفه ای به بالا هست نه پایین تر چون از این سطح به بالا هست که قیمت از درجه اول خرید به چندم سقوط آزاد میکنه و کاربر حرفه ای هم قیمت اصلآ براش مهم نیست و به همین خاطر خیلی با ترس و دلهره اینجا به کسی سنهایزر پیشنهاد میدم اما انصافآ هدفونهایی هستند که جدای از خوش ساختی و کیفیت صدای حرفه ای که دارند با ارزش هستند
البته نا گفته نماند که با نمایندگی سننهایزر صحبت شده که مدلهای جدیدتر و یک سری تجهیزات مورد نیاز رو هم موجود کنند و یک لیست هم به اونها ارائه شده + اینکه امکان تخفیف هم برای دوستانی که از اینجا معرفی می شوند در نظر گرفته بشه که تا به حال موقعیتش فراهم نشده (البته خیلی تاکید به هماهنگی قبلی داشتند)
به هر حال نمایندگی سنهایزر اعلام کرده که هر نوع سفارشی که بهشون اعلام بشه وارد خواهند کرد که این جای خوشحالی داره و مهمتر از اون اینه که در کمتر از سه هفته هم گفتند موجود خواهند کرد
به هر حال تمام مطالب بالا صرفآ جنبه آگاهی داره چون از هیچ برندی که چه عرض کنم از هیچ مدل هدفونی هم کور کورانه طرفداری نمیکنم حالا چه برسه از نمایندگی مشخص
هدف از این تجربه فقط به دست اوردن و امکان تهیه بهترین مدل یا گزینه هست نه چیز دیگه ای چون هر برند یا هر مدل هدفون صدای خاص خودش رو داره با تمام معایب و مزایای خاص خودش
شما هم موفق باشید.
ممنون از راهنماییهای بجاتوننقل قول:
بله خیلی نکات قشنگی رو گفتید ... این گرادو جعبش از پیتزا هم بدتره یعنی دقیقا جنس جعبش از همین پوشه های مقوایی هست تازه نازک تر !!! منم مسافر با دقت بسیار واسم SR 80 رو آورده بود که بعد خارج کردن از جعبه فکر کنم جعبش منحدم شد !!! کلا قیافه هم اصلا نداره و ظاهرش هم افتضاح هست نسبت به برند های دیگه
اما خوب خدایی نسبت به پولی که میدید اگر سالم برسه خیلی خیلی می ارزه و حیف که در ایران هم به دلایل نامعلوم وجود نداره
البته رضا جان کلا ایران بدون شک بهترین بازار فروش جنس تقلبی هست ... و جالب تر اینکه جنس هایی وارد شده بسیار با کیفیت چینی درجه 1 اما تقلبی هست که حتی قابل تشخیص نیست برای کاربر عادی ... مثل همین dr dre که فقط بحث اینه که جنس تقلبی کی با کیفیت تره ... سنهایزر هم و برندهای دیگه هم مستثنی نیستن ...البته اون نمایندگی سنهایزر هم اول گرون میده اما باهاش خوب چونه بزنی مخصوصا اون پیرمرده از قیمت دلاریش هم بهت کمتر میده ....
در مورد dj هم راستش نسبت به این dr dre pro مخصوصا خیلی خیلی کنجکاو بودم چون شبکه های موزیک رو که نگاه میکنی همش این هدفون رو میبینی از اون طرف صحبت های کاربر هاش رو که تو آمازون و خیلی جاهای دیگر رو خوندم دیدم فقط اونایی که بهش امتیاز کامل ندادن مشکلشون با بحث راحتی هدفون بوده و همه به کیفیت فوق العادش اشاره داشتن مخصوصا بیس خاصش
من دو لینک هم برای دوستانی که دیدم سوالاتی راجب به این هدفون دارن میزارم شاید کمکشون کنه
اما در کل من برادرم این هدفون رو با مدل هایی مثل m50 معروف و akg 181dj هم تست کرده بود و همینطور pionner 2000 بهم گفت بنظر از نظر بیس و دقت صدا و یک جورایی در کل بهتر بوده البته منظور بدون استفاده از آمپ بوده و تست به وسیله آیپاد ... و همینطور به وسیله این دو لینکی که در زیر میزارم نمودارهاش رو بررسی کردم دیدم بنظر بد نمیاد و از همه مهمتر این هدفون 100 الی 150 دلار بابت برند beats داره میگیره و به این قیمت اصلا نمیارزه ولی چون 30 درصد تخفیف خورده بود دیدم الان می ارزه گرفتنش 300 دلار
کد:http://www.pcmag.com/slideshow_viewer/0,3253,l%253D257996%2526a%253D258181%2526po%253D7,00.asp?p=n
اینم بگم در ایران من میگم اصلش وجود نداره به دلیل بسیار مهمی که میگم ببینید در سایت آمازون قیمت این هدفون 450 دلار هست با مالیات و پست میشه 500 دلار ...یعنی 685000 تومان در ایران بیاد با توجه به اینکه نمایندگی ثبت شده و رسمی نداره و از طریق واسطه وارد میشه پس قیمت زیر 800000 معقول نیست اما تو بازار قیمت های حدود 600 و کمتر داره که مشخص موضوع پس در ایران به دنبال این هدفون نباشید که پولتون رو میریزید دور و اینم یادتون باشه که تقلبیهاش هم کیفیت خوبی تا حدودی دارن اما به هر حال تقلبیه و ایراد زیاد دارهکد:http://www.headphoneinfo.com/content/Monster-Beats-Pro-Over-ear-Review/Sound-Quality.htm
و اینکه تو خارج از ایرانم اکثرا تقلبی این مدل موجوده و شما حتی از آمازون هم بخرید بازم معلوم نیست داستان ... باید از جاهای معتبری مثل best buy خرید کنید
اما حرف آخر m 50 نه تنها در این سبک بهترین انتخاب در ایران هست باید گفت یکی از بهترین های دنیا هست بدون شک
بله دقیقا هفته دیگه میرسه و من مجدد با m50 تست میکنم و نتیجه رو میگم
البته بین خودمون باشه فقط میخوام واسه موزیک پاپ ایرانی استفاده کنم و واسه این سراغ این سری هدفون رفتم :8:
خواهش میکنمنقل قول:
در تایید فرمایشات شما نقل قول کرده بودم دوست من
مبارکتون باشه تا هفته آینده هم چاره ای نیست صبر میکنیم من که از این مدل ها که شما میخرید نمی تونم بخرم که
خوش به حالتون M50 , Beats Pro , D2000 , SR80 خیلی خیلی حسودیم شد به شما (:
یعنی موسیقی پاپ ایرانی اینقدر با ارزشه؟! (خواهشن به کسی برنخوره چون نیازی به طرفداری نداره آنچه که عیانه)
انصافآ موسیقی کلاسیک ایرانی دورانی رو سپری کرده که با افتخار ثبت شده و بین این همه کشور در این کره خاکی با افتخار جزوء محدود کشورهای صاحب سبک در این مورد هستیم اما چه فایده که . . .
ببخشید فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومد
برای اینکه مثل همیشه از بن شدن در برم:
EX1000 تا این لحظه بعد از گذشت چند روز ور رفتن با سری های مختلف از بین 20 عدد سری همراهش به سختی تونستم سری مناسب گوشم رو پیدا کنم که جای بسی خوشحالی داره و تازه متوجه شدم که چرا سونی این همه سری همراهش گذاشته:
1. به خاطر بزرگی درایور تمام اتکاء هدفون به سری و کابل هدفون هست که به دور گوش قرار میگیره
2. برخلاف اونچه که توی راهنما ذکر شده و تصویری هم نشون داده شده نصب هدفون به اون صورت امکان پذیر نیست! که خیلی جای سوال داره خودتون دقت کنید حتی نشون به اون نشون که تصویری که طراحی شده از هدفون اشتباهه!
3. تقریبآ تمام سری ها با هم از نظر ارتفاع و قطر تفاوت اندازه دارند
4. اول باید سری با قطر مناسب انتخاب بشه بعد سری با ارتفاع مناسب و برای اینکه این رو به این سادگی بدست بیارم چند روزه که دارم با هدفون سروکله میزنم و خوش به حال شما که rezamomido دارید من که نداشتم راهنماییم کنه اما لذت می برم تجربه ای که به سختی بدست اومده به همین راحتی به همه بگم (:
5. یک سری از سری ها اسمآ باید نسبت حذف صدای محیط بیشتری داشته باشند اما متاسفانه 3 جفت بیشتر نیستند و هیچ کدام مناسب گوش من نبودند یا بزرگ یا کوچیک بودند (با توجه به اینکه معمولآ تمام هدفونهای توگوشی همون سری متوسط که روشونه مناسب گوشم هست)
حالا که از این سری مناسب دارم استفاده میکنم نسبت حذف صدای محیط بسیار بالاتر از قبل رفته و میشه گفت که خیلی خیلی خوب شده و دیگه نمی گم EX1000 مثل Earbud هست حالا شده مثل تو گوشی البته با تجربه کوتاهی که از سری های مختلف داشتم میشه گفت که اگه از شانس بد کاربری یکی از این همه سری مناسب گوشش نباشه همون Earbud خواهد بود و صدای محیط به راحتی شنیده میشه و به دلیل تکیه درایور به سری همیشه باید دست به هدفون باشید چون هر لحظه امکان افتادنش هست
کیفیت صدای حال حاضر:
بیس عالی و عمیق
مید خیلی خوب ولی باز جا داره
های خیلی خوب ولی باز بیشتر جا داره
Imaging خیلی خوب
Soundstage خیلی باز و متمرکز در مرکز و جلو
اون مورد بد تراکی تقریبآ پا برجاست البته نمیدونم چرا کسی تا به حال من رو راهنمایی نکرده که اشکالش رو پیدا کنم؟!
شما هم موفق باشید.
ممنون آقا رضا قابل شما رو نداره تازه akg 142hd , چند سری سنهایزر هم هست اما باید قبول کرد موسیقی و صدا بشدت اعتیاد آور هست و انسان رو اصلا ارضاء نمیکنه متاسفانه ... چه هدفون و چه باند ... این مشکل پا بر جاست و از طرف دیگه باید خدمتت عرض کنم متاسفانه یا خوشبختانه ما فارسی زبان هستیم و نمیتونیم به موزیک ها فارسی پشت کنیمنقل قول:
یک سوال هم داشتم آیا dr dre pro آمپ نیاز داره یا خیر ؟؟
راستی این شرکت سونی چه فکری میکنه این مدل رو دیدن شما !!! چی میشه دربارش گفت !!!! با درایو 70mm بنظرم بیشتر ساب ووفر تولید کرده تا هدفون ... البته بنظرم تستش به مدت یک دقیقه باید جالب باشه البته فقط یک دقیقه ... راستی تنها هدفونی فکر کنم در دنیا هست با این درایو و تولید فرکانس 2 هرتز به بالا ...
کد:http://www.amazon.com/Sony-MDR-XB1000-Extra-Bass-Headphones/dp/B005FVDTA2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1321649249&sr=8-1
بالاخره پلیر ای ریور تی 9 من امروز رسید . کیفیت گوشی خود پلیر هم در حد خوبی قرار داره اما من می خوام یه ایرفون EX 35 sony هم بگیرم براش تا بتونم کیفیت بهتر و صدای شفاف تری داشته باشم .
به نظرتون انتخاب خوبی می تونه باشه برای داشتن کیفیت و تفکیک و شفافیت صدا مخصوصا برای سبک پاپ و اهنگ های slow بدون هیچ تاکید خاصی بر باس زیاد و بومی ؟
رنج قیمتی هم نهایتا در همین حد 20 تا 25 می خوام .
ممنون میشم دوستای عزیزم و مخصوصا اساتید عزیز rezaomido و peaceful1 در این زمینه راهنمایی کنند .
سلام
می خواستم از این هدفون های وایر لس بخرم
میشه لطفا اطلاعات اولیه و مدل های موجود در بازار ایران و قیمت های حدودی را برایم بگویید؟
کلا چه برندی خوبه ؟
مرسی
اگر پولش رو داری سنهایزر حتما بگیر ... از 140 این ها داره تا 380 این حدود هانقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
حالا هی بیشتر دل کوچیک ما رو آب کنید (:
سری جدید محصولات سونی سه هدفون هستند که همه با 1000 شناخته می شن و مهمترین نکته مشترک بین اونها استفاده از متریال پیشرفته هست و هر سه مدل برای کاربرد و هدف خاصی در نظر گرفته شدند که به نظرم از همه بهتر EX1000 هست به هر حال Z1000 و XB1000 هم با توجه به کاربردشون می تونن موفق باشند اما عالی نخواهند شد، متاسفانه
بسیار مبارکتون باشهنقل قول:
می شه توضیح بدید که کارکردن با اون کلیدهای ظریفش چطوره
به نظرم بهترین انتخاب توی رنج قیمت و با توجه به کاربردتون:
Sony MDR-E10
Sony MDR-ED12
اولی بسیار راحته و هر کسی از استفاده اونها احساس راحتی میکنه مثلآ معمولآ پوست بسیار لطیف خانمها باعث میشه خیلی به سختی از هدفون استفاده کنند ولی این هدفون اینقدر راحته که یک خانم بسیار حساس هم به راحتی ازش میتونه چند ساعت استفاده کنه و مهمتر اینکه برخلاف سایر Earbud ها که معمولآ خانمها از صدای های تیز اونها شکایت دارند بسیار خوش صدا به نظرشون می رسه و اون تیزی هم گه گفتم از طرف هدفون نیست بلکه به خاطر رنج فرکانسی چند کیلو هرتزی بالاتر یک خانم نسبت به آقا هست مثلآ یک اقا ممکنه به سختی از 15 کیلوهرتز رو توی تراک موسیقی حس کنه اما یک خانم به راحتی می تونه 18 کیلوهرتز رو حتی تفکیک از بقیه فرکانسها کنه
البته دومی بیس قوی تری داره و به نظرم لذت بخش تره صداش چون یک گرمی خاصی صداش داره البته این دو هدفون برخلاف سایر مدلهای مشابه یک برتری کاملآ مشخص دارند و اون اینکه مید خیلی خوبی دارند + صدای شفاف و بسیار بهتر از مدلهای با دو برابر قیمت که تا به حال به شخصه تست کردم
سلام به شمانقل قول:
اگه کاربردتون طوری نیست که نیاز شدید به هدفون بی سیم داشته باشه پیشنهاد میکنم یک هدفون با سیم بگیرید که از هر نظر با قیمت برابر یک هدفون بی سیم برتر خواهد بود
اما بهترینهای بی سیم
1. سنهایزر
2. AKG
3. SHure
4. Sony
5. . . .
که سنهایزر قیمت بهترینهای اون به حدود 500 تومن می رسه و حداقل هزینه هم باید 300 باشه که مدل با کیفیت بشه انتخاب کرد و AKG هم حدود 300 تومن مدل مناسب داره تا 2 میلیون و Shure هم از 1 میلون داره تا . . . و سونی هم از 100 تومن تا 300 تومن
توی بازار اینجا موجود میشه مدل سنهایزر RS170 که قیمتش حدود 300 تومنه و AKG هم IVM4 که قیمتش حدود 1میلیون و 800 تومنه و Shure هم مدل PSM200 رو میشه با قیمت 1 میلیون و 500 تومن پیدا کرد
شما هم موفق باشید.