پائولو کوئلیو
جاده ها برای سفر ساخته شده اند.
Printable View
پائولو کوئلیو
جاده ها برای سفر ساخته شده اند.
شیلر
در دنیاکسانی موفق می شوند که به انتظار دیگران ننشینند و همه چیز را از حود بخواهند .
تبعيد، تنهـا يـك مفهوم جغرافيـايي نيست، بلكـه بيشتر يـك مفهوم دروني، عاطفي و فرهنگي است. تبعيد، حسرت خواستن هـايـي است كه در حيرت نتوانستن ها پرپر مي شوند و مي سوزند ... و تبعيدي، كسي است كه تنها از پشت شيشـه هاي اشك، ميهن و مجبوب خويـش را به ياد مي آورد
علی میرفطروس
گاهی تنها راه درمان روانهای پریشان ، فراموشی است " . ارد بزرگ:40:
انسانها با دو چشم و يك زبان به دنيا مي آيند تا دو برابر آنچه كه مي گويند ببينند، ولي از رفتارشان اين طور استنباط مي شود كه با دو زبان و يك چشم تولد يافته اند، زيرا همان افرادي كه كمتر ديده اند بيشتر حرف مي زنند و آنها كه هيچ نديده اند درباره همه چيز اظهار نظر مي كنند.
كولتون
همیشه به خاطر داشته باشید که دنیا هرگز مدیون شما نیست ، زیرا قبل از شما نیز وجود داشته است .
جان استیل
نتیجه گیری زود پس از رخدادهایِ مهّم زندگی از بی خردی است. ارد بزرگ
نامه روز دهم ژوئن تو را دریافت کردم . من در طول حیاتم با کشیش یسوعی صحبت نکرده ام ، من از این گستاخی متحیرم که اینچنین در باره من دروغ می گوید از نظر کشیش یسوعی من آتئیستم ، البته، که هستم و همیشه بوده ام. {انشتین-در جواب یک شایعه که یک کشیش یسوعی سبب برگشت او از آتئیسم شده است}
مردم اشتباهات زندگی خود راروی هم می ریزند و از آن غولی می سازند که نامش تقدیر است!!
تولستوی!!
ما دوست نداريم كه ديگران ما را فريب دهند، ولي از فريب ديگران هم عبرت نمي گيريم
بلز پاسکال